Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MOTOROLA E680İ OPİE 1.2.2 KURULUMU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: germinall
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: MOTOROLA E680İ OPİE 1.2.2 KURULUMU Sayfa: <<   < önceki  65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tigana

10 Haziran 2008; 23:26:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

öncelikle E2 camiasına merhabalar.
ben telefonu yeni aldım Fw olarak Titanium Xtreme II kullanıyorum. problemim ise ekranımda tarihin olmasını istediğim yerde alt alta iki tane AVEA yazısı var.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?

"Gömelim gel seni tarihe!" desem, sığmazsın.
ferdy

11 Haziran 2008; 18:40:16 

avea kullanmıyorum ama herhalde hatla ilgili
TRcell ve Vodada yok öle bişiy

bu arada kesbi kardeşim hani denemedinmi flashı yorum bekliyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: tigana

ben telefonu yeni aldım Fw olarak Titanium Xtreme II kullanıyorum. problemim ise ekranımda tarihin olmasını istediğim yerde alt alta iki tane AVEA yazısı var.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

zm_caglar

11 Haziran 2008; 21:34:36 

Az önce atabildim. Biraz kullanıp yorum yaparım. Az sonra arkadaşa kaleidescopesuz olanı atacam. Bunda hesap makinesinde kayma ve en alttaki ikonların isimlerinde görünmeme sorunu yine var. Ancak Türkçeleşiyor. Performansını ve diğer şeyleri biraz kullanıp yazarım.
NOT: Bu arkadaşa atacam Ben Kesbi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zm_caglar -- 11 Haziran 2008; 21:40:11 >
kesbi

11 Haziran 2008; 22:05:58 

Neyse geri geldim. MacOS Leopard temasını atınca o yarım gösterme filan kalmadı. Hesap makinesi biraz düzeldi. Tam olmasada şuan kullanılabilir durumda. Ses sanki daha yüksek çıkıyor. Hatta patlama olmadan nasıl bu kadar çıkıyor hayret Fontunu sevmedim onu değiştirmeye çalışacağım. 0020.sbf ile Türkçeleşti. Sorun yok şuan için. myfont.ttf dosyasının yerini bilen varmı. Yada bu font dosyasını istediğimiz dosyayla nasıl değiştiriyoruz. Bi tane buldum. Değiştirsem çöker diye korkuyorum. Birde telefon hafızasında sanırım nerdeyse yer kalmamış. Zil seslerini sileyim dedim silemedim. Başka nasıl azaltabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 11 Haziran 2008; 23:23:53 >

İmzam yok, kural dışıymış.
IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
tigana

12 Haziran 2008; 0:09:52 

quote:

Orjinalden alıntı: ferdy

avea kullanmıyorum ama herhalde hatla ilgili
TRcell ve Vodada yok öle bişiy

bu arada kesbi kardeşim hani denemedinmi flashı yorum bekliyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: tigana

haklıymışsın kardeş arkadaşın Trcellini taktım sorun yok. huyuzum şu aveaya ama zamanında öğretmen hattı diye geçmiştik öylede kaldı. cevap için teşekkür.

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?

"Gömelim gel seni tarihe!" desem, sığmazsın.
zm_caglar

12 Haziran 2008; 12:52:52 

quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Neyse geri geldim. MacOS Leopard temasını atınca o yarım gösterme filan kalmadı. Hesap makinesi biraz düzeldi. Tam olmasada şuan kullanılabilir durumda. Ses sanki daha yüksek çıkıyor. Hatta patlama olmadan nasıl bu kadar çıkıyor hayret Fontunu sevmedim onu değiştirmeye çalışacağım. 0020.sbf ile Türkçeleşti. Sorun yok şuan için. myfont.ttf dosyasının yerini bilen varmı. Yada bu font dosyasını istediğimiz dosyayla nasıl değiştiriyoruz. Bi tane buldum. Değiştirsem çöker diye korkuyorum. Birde telefon hafızasında sanırım nerdeyse yer kalmamış. Zil seslerini sileyim dedim silemedim. Başka nasıl azaltabiliriz?

başka azaltamassın kesbi..
bence sen o telefonu oda arkadaşına sat gitsin. sana hafızası azalmayan zil seslerini silmeden rahat rahat oynayabileceğin bir telefon alalım..

kesbi

12 Haziran 2008; 13:17:07 

Yazı fontlarını değiştirmeyi başardım. Nokia fontu attım fena omadı. Daha güzel bir bilen varmı? Ben çok güzel bir font var ama Türkçe karakterleri iyi göstermiyor ve çok yer kaplıyor. Candara diye bi font attım oda büyük harfleri tuhaf ve ince gösterdi. Calibri filan mı denesem?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ferdy

12 Haziran 2008; 13:44:39 

dostum N73_Stave skinini dene derim. madem nokia font attın:) tam bi n73 olsun:)
hesap makinesi sorununuda düzeltiyor...

quote:

kesbi

12 Haziran 2008; 13:49:00 

Intel XScale hazır geliyor. Ordan 312/416/520'yi seçince makine kendine geliyor yaw Şuan N73 teması ve nokia fontu var.
Hessp makineside dediğiniz gibi düzeldi. Ses biraz fazla artmış. Radyoyu bi açıyım dedim birden bağırıverince koridordakiler bi tuhaf baktılar Hemen kapattım. Açmaya korkuyom şimdi
Az önce bi kulaklık buldum açıyım dedim sesi yine dışarı verdi. Ödüm koptu yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 12 Haziran 2008; 13:57:20 >

uçan

12 Haziran 2008; 15:08:10 

quote:

Yazı fontlarını değiştirmeyi başardım. Nokia fontu attım fena omadı. Daha güzel bir bilen varmı? Ben çok güzel bir font var ama Türkçe karakterleri iyi göstermiyor ve çok yer kaplıyor. Candara diye bi font attım oda büyük harfleri tuhaf ve ince gösterdi. Calibri filan mı denesem?

yazı fontlarını nasıl attın .?? yoksa bu fontlar adamı delı eder endless ten sonra ama en azından turkce artık telefon...n73 teması var fontu yok eksık kaldı benım tel.

ѕαηαℓ αℓємıη кяαℓı вızız.............
ferdy

12 Haziran 2008; 15:58:54 

yani flash stabil... öneriyorsun dimi kuralımmı:)
quote:

Intel XScale hazır geliyor. Ordan 312/416/520'yi seçince makine kendine geliyor yaw Şuan N73 teması ve nokia fontu var.
Hessp makineside dediğiniz gibi düzeldi. Ses biraz fazla artmış. Radyoyu bi açıyım dedim birden bağırıverince koridordakiler bi tuhaf baktılar Hemen kapattım. Açmaya korkuyom şimdi
Az önce bi kulaklık buldum açıyım dedim sesi yine dışarı verdi. Ödüm koptu yaw

kesbi

12 Haziran 2008; 22:55:40 

Şuana kadar sesinin çok fazla çıkması dışında bir eksiğini görmedim. Bence denemekten zarar gelmez. Benim hoşuma gitti. XScale ie hızaşırtma yapınca hızıda çok iyi oldu. Şuan çok memnunum. Tema ve font şart yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Haziran 2008; 9:49:53 >

ferdy

13 Haziran 2008; 10:58:23 

dostum sesi yüksek çıkması eksimi..

çatlakmı çıkıyor ses....

quote:

Şuana kadar sesinin çok fazla çıkması dışında bir eksiğini görmedim. Bence denemekten zarar gelmez. Benim hoşuma gitti. XScale ie hızaşırtma yapınca hızıda çok iyi oldu. Şuan çok memnunum. Tema ve font şart yalnız

heartless

13 Haziran 2008; 13:42:44 

Bu cihazı en ucuz nerede ve kaça buluruz ?

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.