Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki hocam benim yazdıklarımın dışındamı bişey yaptın yani bende niye çalışmıyor o zaman anlamadımki sinir oldum yaaa.cardresigry dosyası ile ilgili bir problemmi var.system/java klasörü içindeki cardresigry dosyasını açıp sonuna verilen kodları ekliyorum sadece bundan başka bişey yapmam gerekiyor mu.
  • ayrıca forumda arkadaşın ZMPlayer nasıl yüklenir diye açtığı konuda internetten dosyayı indirin bunun içinde zmplayer olan klasör var diyor bunu alıp telefona kopyalayın.Benim internetten indirdiğim zipin içinde klasör felan yok birkaç tane dosya var 10-15 civarı ben kendim zmplayer adında bir klasör indirip bunları onun içine klasörüde telefona atıyorum sonrada kod ekleme işini yapıyorum ama olmuyoooooooooor
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar uzun zamandır firmware düşmez oldu piyasaya. Ses ile artık uğraşacaklarını sanmıyorum. Belki yeni firmwarelerde video üzerine gidebilirler...

Beklentilerim:

1) O.C

2) 320*240 video kaydı

3) cTunes a shuffle özelliği

Şimdilik bu kadar nasılsa bu cihazı modlamanın sonu yok

Hocam bu O.C ne oluyor açarmısın?

• quote:

Orjinalden alıntı: notyetktu

peki hocam benim yazdıklarımın dışındamı bişey yaptın yani bende niye çalışmıyor o zaman anlamadımki sinir oldum yaaa.cardresigry dosyası ile ilgili bir problemmi var.system/java klasörü içindeki cardresigry dosyasını açıp sonuna verilen kodları ekliyorum sadece bundan başka bişey yapmam gerekiyor mu.

SAdece indirdiğim o klasörü attım ve oldu bu kadar. İstersen birol a pm at bu konu ile ilgili...
  • quote:

Orjinalden alıntı: infernox

quote:

Arkadaşlar uzun zamandır firmware düşmez oldu piyasaya. Ses ile artık uğraşacaklarını sanmıyorum. Belki yeni firmwarelerde video üzerine gidebilirler...

Beklentilerim:

1) O.C

2) 320*240 video kaydı

3) cTunes a shuffle özelliği

Şimdilik bu kadar nasılsa bu cihazı modlamanın sonu yok

Hocam bu O.C ne oluyor açarmısın?

O.C : Overclock

Birçok forumda 325 mhz olan işlemci hızının 500 mhz ye çıkabileceği ve rusların özellikle bunun için çalıştıkları yazıyor...

• Overclock falan da olursa hakkaten temelli efsane olur. ilk para buldugum zaman alıcam telefonu inşallah.
  • Up
  • yayar diye düşündüm
    www.modmymoto.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 5 Mayıs 2007; 16:34:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

yayar diye düşündüm
    www.modmymoto.com

Bakıyorum dostum. Bu arada başın hep ile dertte...
  • Birol seni birşey bekliyor

http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=9459

Linkte kulaklık sesinin nasıl limitlerinin zorlanacağı anlatılmış. Artık bizi de bu konuda bilgilendirirsin

NOT: İlk post güncellendi...
  • S.a Arkadaşlar
    BEn Rokr e2 almayı düşünüyorum Şuan e398 Kullanıyorum Zaten GAliba Ses BAkımından e398 den düşük sterio yok onda.
    Onu bi kenara koyalımda size sormak istediğim bunun 2. eli piyasaya düştümü yani warmı bilidiğiniz satan ??
  • quote:

Birol seni birşey bekliyor

http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=9459

Linkte kulaklık sesinin nasıl limitlerinin zorlanacağı anlatılmış. Artık bizi de bu konuda bilgilendirirsin

NOT: İlk post güncellendi...

işinize yaradıysa sevindim arkadaşlar dua edin inşallah bende aranıza katılmak istiyorum
    valla bende anlamıyom konu açıyoz banlanıyon ep-630 mu cx300 mü diye ban yiyoz olsun
    sagolen gider gosagolen gelir o gider süper imam gelir

• Herkese selamlar ben de eski bir e398 kullanıcısıyım.şu anda mpx220 kullanıyorum ama çok yakın zamanda e2 ye terfi etmeyi planlıyorum.bikaç gün önce arkaaşımın 398 ine bi flash attım değişklikileri görünce içim gitti gidip e2 alasım geldi valla.e2 yi alınca onunl yapacaklarımı hayal edemiyorum herkese kolay gelsin
  • quote:

Up

up demek yerine..;

^ yukarı

• quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

Orjinalden alıntı: notyetktu
    Telefonu zamanla dahada seviyorum.Yanlız aklıma takılan birkaç soru var.Forumun bir yerinde bir E2 nin menüsünde simgeler bir hayli fazla ve 4 sıra halindeydi.bunu hangi firmware ile yapabilirim.Ayrıca ctunesi yüklüyorum ancak java ayarlarını yapacağım ama settings kısmına girdiğimde burası boş gözüküyor.Birde müzik çalara giriyorum ama hafıza akrtında yüklü olan mp3 ümü bulamıyorum.acaba şarkı eklemeyi ve güncellemeyi nerden yapabilirim.
    Bunlar için fw gerekmiyor. E2 den ana menü/setting/Themes/ options/edit ayarlardan "skins" i bul onu "skinmod[small]" yap seç ve çık..
    Sonra ana menüye gel options/reorder(yerdeğiştir,düzenle) yi seç düzenleme yap.. Çıktığın zaman menünün 4erli olduğunu göreceksin..
     >>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

Şarkıları kendin playist oluşturman gerek (uzun iş), ctunes ile yapman gerekmiyorda.. E2 nin kendi yapması için "müzik tuşuna" bas options sonra da refresh(yenile) ve bekle hepsini kendi düz<ene soksun ve listeye alsın...

biroldh;
    senin söylediğin ayarlarda skin bende yok acaba ben mi yanlış yere bakıyorum.anamenü-ayarlar-temalar giriyorum ama temaların içinde skin yok.

• beyler müzik için hangi fomatları destekler E2?mesela 320kbp/s lik mp3 leri çalabiliyor mu?wma,ogg,vorbis,aac,aac+vs...benim emektar mpx220 nin çalamadığı dosya tipi yok codecler sayesinde.yolcu olan V3x sadece mp3 ve wma çalıyor;codec modec yüklenemiyor ilaveten.V3x,192kbp/s in üstündeki mp3 lerei çalamıyor.E2 ye codec takviyesi yapılabilinir mi?video codecleri falan...öyle ya da böyle E2 alacağım ama bu konulara en azından okuduğum kısımlarda değinilimediği için soruyorum.
  • Tamam oldu;teşekkürler birodh
  • quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

montaj34

anamenü/settings(ayarlar)/themes/options /edit(düzenle)
    şimdi burada iken zil sesi ayarlarında olursun, joyistik ile "SAĞ" tıkla şimdi resim ve görünüm ayarlarındasın(2.resme bak) sonra en aşağıya in orada skins(2.resim) yada TÜRKÇE bişi yazar...
    1.
    2.

quote:

neon knight

E2 de tüm formatları istediğin kalitede açabilirsin... 320-192 kbps gibi mp3pro,mp3,ogg ........işte hepsi ....
    Kardeşim açamadığı video ses formatı yok sen diyorsun codec ekleniyormu? tövbe tövbe :D

sağol kardeşim.320 kbps de çalması beim için çok önemli.Çok fazla yer kaplamasına rağmen en üst kalitede dinlemeyi severim nasılolsa 4GB ye kadar yolu var

• o zaman orjinal ham ses dosyalarını(wav) flac yada diğer kayıpsız ses formatlarına döndürüp o şekilde dinlemeni tavsiye ederim. flac açık kaynak kodlu olduğu için özellikle önerdim. bu formatlar ham wav dosyasını sıkıştırıyor boyutunu küçültüryor, ama kalitesini düşürmüyor... !?? bi nevi divx olayı...., ama divx de kalite kaybı olur, bunda oda olmuyor, sadece farklı bir algoritma kullanarak sesi sıkıştırıp paketliyor..., mp3 gibi orasından burasından kırpma olayı yok.

dediğim gibi eğer boyut sorunu yok, en iyisini istiyorum dersen, sana kapıpsız ses forrmatlarını kullanmanı tavsiye ederim..;
    http://forum.donanimhaber.com/m_5480085/mpage_1/key_flac//tm.htm#5480085

boyut benim için çok önemli, sallamışım kaliteyi diyenler içinde mp3 ün yarı boyutu kadar olan ogg vorbis, aac ..vb alternatif formatları öneririm..;
    http://forum.donanimhaber.com/m_5466354/mpage_1/key_flac//tm.htm#5471476

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 7 Mayıs 2007; 10:33:25 >

• ben tüm mp3 leri 320 ye çevirip öyle dinliyorum.Yukarıda da bahsettiğim gibi V3x 192kbps nin üstündeki mp3 leri çalamıyor.Dış hoparlörden çok fazla ses vermemesine rağmen en ufak tınılar dinlenebiliyor,kulaklıkla muazzam bir kalite yakalanıyor.Sadece mp3 ve wma,aac ile kısıtlı.Videolar tek 3gp olarak izlenebiliyor.126 mblık bir dosyayı açamıyor mesela...''Bellekte kullanılabilir alan yetersizdir''diye uyarı veriyor,üstelik bellek boşken.MPx220 fazla konfora alıştırmış benim gibileri o yüzden V3x çok şekil bir telefon olmasına rağmen kesmiyor.Bu yüzden V3x ile yapabileceğim birşey kalmadığı için full randıman alabileceğimi düşündüğüm E2 ye geçiş kararı aldım.Bu kararda bu topicin katkıları üst seviyede
    E2 ile WM de yaptığım aksiyonların tamamını yapabilemesem de cep telefonları arasında en fazla kurcalanmaya ve geliştirilmeye müsait olması büyük avantaj...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.