Bu ürünün(creative zen) cx300 den fazlası varmıdır yada öylemi?... Birde kulakiçi insanı sağır yapar, bu yüzden kulakiçi hiç kullanmak istemiyorum.. Daha tehlikeli değil mi?
Sınavlar yaklaştı telnet i yazcam bir türlü zamanım olmuyor...
Şu an cx300 kullanıyorum gerçekten müthiş ses veriyor E2de.Ama kulağa zararlı mı desen inan bilmiyorum. Bundan önce creative zen'in orjinal kulaklığını kullanıyordum oda iyiydi ama cx 300 çok daha iyi.Belki de kulak içi olduğu için ses daha pürüzsüz gibi geliyor bilmiyorum. karar senin birol istediğini al
Dostum peki bass larda bi değişiklik oluyor mu? Ben hala orjinal kulaklığı kullanıyorum ve yeni bi tane almak istiyorum ama creative ve sennheiser arasında gidip geliyorum. Bide o kulağın içine kaçanlar beni rahatsız etti. Hangi kulaklığı önerirsiniz?
bu telefonun resim kalitesi güzel olmasına rağmen resim boyutu yani megapiksel büyüklüğü yok.motorola nın ileride çıkacak modelleri için resim kalitesi hakkında bize bilgi veren telefonda yüksek piksel sayısı olmaması bize şunu gösteriyor: motorola 2 veya daha fazla piksel sayılı telefonlarını ileride çıkaracak.bunun için piyasayı geriden takip ediyor.mesela e9 u nokia N73 ten önce çıkarsaydı motorolada patlama olurdu diye düşünüyorum.yakın zamanda motorola e3 ü piyasaya sürecek bu telefonun çıkmasıyla e2 nin papucu dama atılacak.bende e2 yi almadım e3 ü bekliyorum bakalım onda ne bombalar var.boyutlarının biraz büyük olşması dezavantaj ama yinede değer inşallahherkese teşekkürler........
Dostum peki bass larda bi değişiklik oluyor mu? Ben hala orjinal kulaklığı kullanıyorum ve yeni bi tane almak istiyorum ama creative ve sennheiser arasında gidip geliyorum. Bide o kulağın içine kaçanlar beni rahatsız etti. Hangi kulaklığı önerirsiniz?
Megaturk; ben sana cx 300ü öneririm,basslar gerçekten değişiyor.Benim kullandığım creative kulaklık cx300 kadar iyi değildi daha iyi modelleride vardır mutlaka.Kulak içi olması beni rahatsız etmiyor ama bu kişiden kişiye değişir tabii.Eğer kulak içi problem olmazsa mutlaka cx300 al derim. E2nin orjinal kulaklığıyla arasında bariz fark olduğunu hemen hissedeceksin zaten.
bu telefonun resim kalitesi güzel olmasına rağmen resim boyutu yani megapiksel büyüklüğü yok.motorola nın ileride çıkacak modelleri için resim kalitesi hakkında bize bilgi veren telefonda yüksek piksel sayısı olmaması bize şunu gösteriyor: motorola 2 veya daha fazla piksel sayılı telefonlarını ileride çıkaracak.bunun için piyasayı geriden takip ediyor.mesela e9 u nokia N73 ten önce çıkarsaydı motorolada patlama olurdu diye düşünüyorum.yakın zamanda motorola e3 ü piyasaya sürecek bu telefonun çıkmasıyla e2 nin papucu dama atılacak.bende e2 yi almadım e3 ü bekliyorum bakalım onda ne bombalar var.boyutlarının biraz büyük olşması dezavantaj ama yinede değer inşallahherkese teşekkürler........
E3 ün sadece adı 3.. E2 nin tam olarak üst modeli değildir.. Müzik nasıl bilmiyorum E2 den üstün ise düşünemiyorum...
E2den daha kalın ve ağır., E3 te 3G ve çift kamera var.. 109 x 53 x 21mm 130 gr.. wifi olsaydı süper tel olurdu E3.. Ortasındaki yuvarlak hiç hoşuma gitmiyor.Keşke tuş takımını v3 deki gibi yada banzer yapsalardı..
Kulakiçi almayı düşünmüyorum, korkutucu .. Motonun kendi kulaklıkları bana yetiyor, önüme gelenin kulaklıklarını deniyorum motonun kulaklıkları çok iyi olduğu belli, bana yetiyor... Motonun kulaklıklarından daha öteri kulakiçi kulaklıktır bende ondan istemiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 25 Nisan 2007; 12:00:50 >
bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu... --Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla --Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLAMOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
Bütün forumu baştan sona okudum,emeği geçen herkesi kutluyorum.Yıllardır bu kadar renkli bir topic oluşmamıştır herhalde.E2 harbiden portatif canavar olmuş.V3x ile E2 arasında gidip gelmiştim ve E2 beyaz olduğu için V3x almıştım;ama şimdi pişman oldum galiba:( E2 için kulanılabilir mi emin dğilim ama çok iyi bir converter var.Utanmasa bir zenciyi bile beyaza çevirebilir.Forumlarda rastlamadığım için yazıyorum.Gözden kaçırdıysam da kusura bakmayın...adı SUPER lisanssız. Üretici : eRightsoft Tüm müzik ve video formatlarını birbirine çevirebiliyor**** ler 32kbp/seconda kadar ufaltılabiliyor.Videolarım-n sadece sesleride ayıklanabiliyor...vs.
MPx220 Black Edition 2003SE 1.50 ROM 1GB SanDisk(165 mp3 ve wma;4ü full albüm ve 16 avi;2si 95'er dakikalık konser kayıtlarından ibaret++progrmlar vs...) V3x Black(E2 beyaz olmasaydı sen yoktun)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon knight -- 25 Nisan 2007; 22:39:48 >
Bütün forumu baştan sona okudum,emeği geçen herkesi kutluyorum.Yıllardır bu kadar renkli bir topic oluşmamıştır herhalde.E2 harbiden portatif canavar olmuş.V3x ile E2 arasında gidip gelmiştim ve E2 beyaz olduğu için V3x almıştım;ama şimdi pişman oldum galiba:( E2 için kulanılabilir mi emin dğilim ama çok iyi bir converter var.Utanmasa bir zenciyi bile beyaza çevirebilir.Forumlarda rastlamadığım için yazıyorum.Gözden kaçırdıysam da kusura bakmayın...adı SUPER lisanssız. Üretici : eRightsoft Tüm müzik ve video formatlarını birbirine çevirebiliyor**** ler 32kbp/seconda kadar ufaltılabiliyor.Videolarım-n sadece sesleride ayıklanabiliyor...vs. ________________________________________________________________________________
MPx220 Black Edition 2003SE 1.50 ROM 1GB SanDisk(165 mp3 ve wma;4ü full albüm ve 16 avi;2si 95'er dakikalık konser kayıtlarından ibaret++progrmlar vs...) V3x Black(E2 beyaz olmasaydı sen yoktun)
@neon knight keşke BEYAZ ROKR E2 yi alsaydın.. Bende beyaz E2 var.. Ben netten siparişle almıştım.. Siyah istemiştim yoktu hemen Beyazı gönderin dedim..Beyaz ını gönderdiler.. İyiki de beyaz almışım.. Ne kadar da şanslıyım yahuuu... Çünkü beyazı tam bana göreydi.. Teknosadan sonradan siyahına elimde, iyiki BEYAZ almışım dedim(benim zevkime göre), baktım beyaz hem daha ufak gibi duruyordu.. Ama resimlerde siyah daha çekici..
ŞAKA=Motoroladan açıklama geldi daha DÜN.. Daha doğrusu İTİRAF.. BEYAZ E2, SİYAH E2den 38gr hem daha hafif hemde hacim olarak daha azmış yani ebatlarıda küçükmüş.. Muhahhahahaha size demiştim beyaz alın diye, bunda bişi olduğunu biliyordum..ŞAKA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 25 Nisan 2007; 23:48:36 >
bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu... --Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla --Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLAMOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
Ayarlara resimden dikkat edin.. Bu ayarlarda olması gerek.. Tabi bitrate seçimi ve çerçeve oranları size ait.. Video boyutu 320*240 olması gerek.. Frame videoya göre 23.98 25 29 seçin.. Bitrate 480 (en uygun değer bu) yada (336-1000 arasında) seçin.. Audio kısmında frekans kesinlikle 48000 seçin.. Kanal 2 . Bitrate 128 seçin..
Videoyu aşağıdaki resimdeki gibi programa fare ile sağ tıklayın, çıkan menüden 1. seçenek ile dosyayı programa atın...
Ayarlardan sonra "Encode" ye tıklayın ve şu aşağıdaki menü gelecektir ekrana..DX50 yi yada XviD yazanı seçmeniz gerek..
Çok hızlı çevirir.. Ve çevirilen dosyalar C:\ ye koyar.. BS da c: den bakınız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 12 Mayıs 2007; 3:58:24 >