Bu ürünün(creative zen) cx300 den fazlası varmıdır yada öylemi?... Birde kulakiçi insanı sağır yapar, bu yüzden kulakiçi hiç kullanmak istemiyorum.. Daha tehlikeli değil mi?
Sınavlar yaklaştı telnet i yazcam bir türlü zamanım olmuyor...
Şu an cx300 kullanıyorum gerçekten müthiş ses veriyor E2de.Ama kulağa zararlı mı desen inan bilmiyorum. Bundan önce creative zen'in orjinal kulaklığını kullanıyordum oda iyiydi ama cx 300 çok daha iyi.Belki de kulak içi olduğu için ses daha pürüzsüz gibi geliyor bilmiyorum. karar senin birol istediğini al
Dostum peki bass larda bi değişiklik oluyor mu? Ben hala orjinal kulaklığı kullanıyorum ve yeni bi tane almak istiyorum ama creative ve sennheiser arasında gidip geliyorum. Bide o kulağın içine kaçanlar beni rahatsız etti. Hangi kulaklığı önerirsiniz?
bu telefonun resim kalitesi güzel olmasına rağmen resim boyutu yani megapiksel büyüklüğü yok.motorola nın ileride çıkacak modelleri için resim kalitesi hakkında bize bilgi veren telefonda yüksek piksel sayısı olmaması bize şunu gösteriyor: motorola 2 veya daha fazla piksel sayılı telefonlarını ileride çıkaracak.bunun için piyasayı geriden takip ediyor.mesela e9 u nokia N73 ten önce çıkarsaydı motorolada patlama olurdu diye düşünüyorum.yakın zamanda motorola e3 ü piyasaya sürecek bu telefonun çıkmasıyla e2 nin papucu dama atılacak.bende e2 yi almadım e3 ü bekliyorum bakalım onda ne bombalar var.boyutlarının biraz büyük olşması dezavantaj ama yinede değer inşallahherkese teşekkürler........
Dostum peki bass larda bi değişiklik oluyor mu? Ben hala orjinal kulaklığı kullanıyorum ve yeni bi tane almak istiyorum ama creative ve sennheiser arasında gidip geliyorum. Bide o kulağın içine kaçanlar beni rahatsız etti. Hangi kulaklığı önerirsiniz?
Megaturk; ben sana cx 300ü öneririm,basslar gerçekten değişiyor.Benim kullandığım creative kulaklık cx300 kadar iyi değildi daha iyi modelleride vardır mutlaka.Kulak içi olması beni rahatsız etmiyor ama bu kişiden kişiye değişir tabii.Eğer kulak içi problem olmazsa mutlaka cx300 al derim. E2nin orjinal kulaklığıyla arasında bariz fark olduğunu hemen hissedeceksin zaten.
bu telefonun resim kalitesi güzel olmasına rağmen resim boyutu yani megapiksel büyüklüğü yok.motorola nın ileride çıkacak modelleri için resim kalitesi hakkında bize bilgi veren telefonda yüksek piksel sayısı olmaması bize şunu gösteriyor: motorola 2 veya daha fazla piksel sayılı telefonlarını ileride çıkaracak.bunun için piyasayı geriden takip ediyor.mesela e9 u nokia N73 ten önce çıkarsaydı motorolada patlama olurdu diye düşünüyorum.yakın zamanda motorola e3 ü piyasaya sürecek bu telefonun çıkmasıyla e2 nin papucu dama atılacak.bende e2 yi almadım e3 ü bekliyorum bakalım onda ne bombalar var.boyutlarının biraz büyük olşması dezavantaj ama yinede değer inşallahherkese teşekkürler........
E3 ün sadece adı 3.. E2 nin tam olarak üst modeli değildir.. Müzik nasıl bilmiyorum E2 den üstün ise düşünemiyorum...
E2den daha kalın ve ağır., E3 te 3G ve çift kamera var.. 109 x 53 x 21mm 130 gr.. wifi olsaydı süper tel olurdu E3.. Ortasındaki yuvarlak hiç hoşuma gitmiyor.Keşke tuş takımını v3 deki gibi yada banzer yapsalardı..
Kulakiçi almayı düşünmüyorum, korkutucu .. Motonun kendi kulaklıkları bana yetiyor, önüme gelenin kulaklıklarını deniyorum motonun kulaklıkları çok iyi olduğu belli, bana yetiyor... Motonun kulaklıklarından daha öteri kulakiçi kulaklıktır bende ondan istemiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 25 Nisan 2007; 12:00:50 >
Bütün forumu baştan sona okudum,emeği geçen herkesi kutluyorum.Yıllardır bu kadar renkli bir topic oluşmamıştır herhalde.E2 harbiden portatif canavar olmuş.V3x ile E2 arasında gidip gelmiştim ve E2 beyaz olduğu için V3x almıştım;ama şimdi pişman oldum galiba:( E2 için kulanılabilir mi emin dğilim ama çok iyi bir converter var.Utanmasa bir zenciyi bile beyaza çevirebilir.Forumlarda rastlamadığım için yazıyorum.Gözden kaçırdıysam da kusura bakmayın...adı SUPER lisanssız. Üretici : eRightsoft Tüm müzik ve video formatlarını birbirine çevirebiliyor**** ler 32kbp/seconda kadar ufaltılabiliyor.Videolarım-n sadece sesleride ayıklanabiliyor...vs.
MPx220 Black Edition 2003SE 1.50 ROM 1GB SanDisk(165 mp3 ve wma;4ü full albüm ve 16 avi;2si 95'er dakikalık konser kayıtlarından ibaret++progrmlar vs...) V3x Black(E2 beyaz olmasaydı sen yoktun)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon knight -- 25 Nisan 2007; 22:39:48 >
Bütün forumu baştan sona okudum,emeği geçen herkesi kutluyorum.Yıllardır bu kadar renkli bir topic oluşmamıştır herhalde.E2 harbiden portatif canavar olmuş.V3x ile E2 arasında gidip gelmiştim ve E2 beyaz olduğu için V3x almıştım;ama şimdi pişman oldum galiba:( E2 için kulanılabilir mi emin dğilim ama çok iyi bir converter var.Utanmasa bir zenciyi bile beyaza çevirebilir.Forumlarda rastlamadığım için yazıyorum.Gözden kaçırdıysam da kusura bakmayın...adı SUPER lisanssız. Üretici : eRightsoft Tüm müzik ve video formatlarını birbirine çevirebiliyor**** ler 32kbp/seconda kadar ufaltılabiliyor.Videolarım-n sadece sesleride ayıklanabiliyor...vs. ________________________________________________________________________________
MPx220 Black Edition 2003SE 1.50 ROM 1GB SanDisk(165 mp3 ve wma;4ü full albüm ve 16 avi;2si 95'er dakikalık konser kayıtlarından ibaret++progrmlar vs...) V3x Black(E2 beyaz olmasaydı sen yoktun)
@neon knight keşke BEYAZ ROKR E2 yi alsaydın.. Bende beyaz E2 var.. Ben netten siparişle almıştım.. Siyah istemiştim yoktu hemen Beyazı gönderin dedim..Beyaz ını gönderdiler.. İyiki de beyaz almışım.. Ne kadar da şanslıyım yahuuu... Çünkü beyazı tam bana göreydi.. Teknosadan sonradan siyahına elimde, iyiki BEYAZ almışım dedim(benim zevkime göre), baktım beyaz hem daha ufak gibi duruyordu.. Ama resimlerde siyah daha çekici..
ŞAKA=Motoroladan açıklama geldi daha DÜN.. Daha doğrusu İTİRAF.. BEYAZ E2, SİYAH E2den 38gr hem daha hafif hemde hacim olarak daha azmış yani ebatlarıda küçükmüş.. Muhahhahahaha size demiştim beyaz alın diye, bunda bişi olduğunu biliyordum..ŞAKA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 25 Nisan 2007; 23:48:36 >
Ayarlara resimden dikkat edin.. Bu ayarlarda olması gerek.. Tabi bitrate seçimi ve çerçeve oranları size ait.. Video boyutu 320*240 olması gerek.. Frame videoya göre 23.98 25 29 seçin.. Bitrate 480 (en uygun değer bu) yada (336-1000 arasında) seçin.. Audio kısmında frekans kesinlikle 48000 seçin.. Kanal 2 . Bitrate 128 seçin..
Videoyu aşağıdaki resimdeki gibi programa fare ile sağ tıklayın, çıkan menüden 1. seçenek ile dosyayı programa atın...
Ayarlardan sonra "Encode" ye tıklayın ve şu aşağıdaki menü gelecektir ekrana..DX50 yi yada XviD yazanı seçmeniz gerek..
Çok hızlı çevirir.. Ve çevirilen dosyalar C:\ ye koyar.. BS da c: den bakınız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 12 Mayıs 2007; 3:58:24 >
E2 nin 1. olduğu bu teste dikkat edilecekler, ACABA şimdiki son fw yi E2ye yükleyip DiVX, ctunes ,4GB özelliklerini de katsalar nasıl olurdu SİZ düşünün.. Birincisi SESte zaten 1. numara son fwler ile fark iyice açılırdı.. Ekolayzır E2 1. Bas E2 1. Radyo da E2 nin ayarı daha iyi(ince,hassas) imiş ve görsellik olarak.. Bu testi yaparken piller bu kadar saat dayanmış.. Birde E2 nin standart SD desteklemesi ve fiyat farkına bakın... Puan durumu E2 1.
Bakın ne buldum..@face1tr bu testle ilgili çok önemli bir yeri belirtmiş..
quote:
Orjinalden alıntı: face1tr Müzik telefonu olarak gerçekten rakiplerini ezip geçiyor. Hatta yukarda linkini verdiğim mobile-review testini okuyanlar görmüştür ilginç bir deneme yapmışlar. Teste katılanlar tüm cihazları görerek ses kalitesine puan veriyorlar ve Nokia en yüksek puanı alıyor. Sonra cihazları insanlara göstermeden dinletiyorlar ve E2 alıyor en yüksek puanı.
İnsanlar artık o kadar nokia hayranı(fanı) ki nokia ne yapasa alıyorlar. Hatta kendini kandırıyorlar iyi olmadığı halde; ses süper, olay budur, nokia yine yapmış.... diyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 20 Eylül 2007; 2:34:40 >
dün itibariyle bende beyaz bir tane rokr e2 aldım. e398 den sonra alışmam zor olmadı tabi. tabi bu telefonada hemen yazılım atmam lazım. şu an en stabil çalışan flash hangisi arkadaşlar ? umarım en yakın zamanda daha kaliteli video kayıt yapabileceğimiz bi flash çıkar. herkeze iyi forumlar umarım pişmam olmam .. çunku nokia 6233 ile rokr e2 arasında kalmıştım.. bakalım bunu zaman gosterecek. sağlıcakla
dün itibariyle bende beyaz bir tane rokr e2 aldım. e398 den sonra alışmam zor olmadı tabi. tabi bu telefonada hemen yazılım atmam lazım. şu an en stabil çalışan flash hangisi arkadaşlar ? umarım en yakın zamanda daha kaliteli video kayıt yapabileceğimiz bi flash çıkar. herkeze iyi forumlar umarım pişmam olmam .. çunku nokia 6233 ile rokr e2 arasında kalmıştım.. bakalım bunu zaman gosterecek. sağlıcakla
Hayırlı olsun...E2 nin süperdir... Sırf video kaydı için almadıysan en iyi seçimi yaptın...Asla pişman olmayacaksın..
Ben bu fw yi "R564_G_12.00.45P The One Beta 2" yi kullanıyorum... SOn "R564_G_12.06.41P ilove3d Final" fwyide kurabilirsin..Ama benim kullandığım fw çok özelliği tabi beta hala, ama bir sorun çıkarmıyor... Tavsiyem "R564_G_12.00.45P The One Beta 2" budur..
Hayırlı olsun,aramıza hoşgeldin. Umarım E2 beklentilerini boşa çıkarmaz ben R564_G_12.00.45P The One Beta 2'yi kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
yazılım atmak için bi döküman varmıydı yada program direkt istediğim flashı atabiliyorum değil mi ? e398 deki gibi bi geçiş programı yok sanırım. bootlader ekranı nasıl açılıyordu bu telde. kusura bakmayın çok soru soruyorum ama siz bizden daha ilerdesiniz ve daha bilgi sahibisiniz bu konularda birde daha telefonla ilk günlerim .yanlış bişey yapmak istemiyorum. ( ki zaten e398 ime 30 den fazla flash atmıştım zamanında .neydi o günler.. ) yardımlarınız için teşekkürler
yazılım atmak için bi döküman varmıydı yada program direkt istediğim flashı atabiliyorum değil mi ? e398 deki gibi bi geçiş programı yok sanırım. bootlader ekranı nasıl açılıyordu bu telde. kusura bakmayın çok soru soruyorum ama siz bizden daha ilerdesiniz ve daha bilgi sahibisiniz bu konularda birde daha telefonla ilk günlerim .yanlış bişey yapmak istemiyorum. ( ki zaten e398 ime 30 den fazla flash atmıştım zamanında .neydi o günler.. ) yardımlarınız için teşekkürler
Aşağıdaki linkte flash atma olayını çözebilirsin..Birolun hazırladığı kapsamlı bir flash anlatımı var.
Flash atmak E2 ye kolaydır karışık değil... Bu fw yi kurunca sadece tek dosyadan .sbf (theone_beta2_06042007_en.sbf) olduğu için daha da kolay... RDS lite yi kur..Boot loaderde aç.. Telefonu tak rds lite de fwyi(.sbf) seç tıkla kursun..Rds senden ne zaman sürücü isterse sürücülerin yerini de göster.TABİ SEN 2. sayfayı güzelce bir oku...Öğrendimi çok basit...
Öylede oluyor, YALNIZ fwde hem .shx hem .sbf varsa geçişte bataryı çıkarıp yapman gerek diye hatırlıyorum senin yüklediğin sadece .sbf li olan fwdir., düzenleme yapıyorum zamanım yok, daha anlaşılır yazacağım...Yeni versiyon yükledin mi?
Verdiğin paylaşım için teşekkürler çok güzel..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 26 Nisan 2007; 20:55:25 >
Orjinalden alıntı: fake1tr http://senlik.linux.org.tr/2007 Linux ve Özgür Yazılım Şenliği ve Konferansı 3-6 Mayıs 2007 ODTÜ KKM, Ankara hadi penguenler şenlikte buluşuyoruz... her yıl linux camiasının toplaşıp buluştuğu bu büyük etkinliğe rokr e2 linux sistemli telefonlarnızla katılmaya ne dersiniz ? birlikte buluşup bu organizasyona katılabiliriz...
Okulum olmasa çılgınlık olarak gelirdim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 26 Nisan 2007; 23:11:28 >
türk insanına mobil linux u tanıtmak , böyle bi sistemin var olduğunu bu sistemi kulllanan teller şunlardır..vb şeklinde mobil linux hakkında her türlü bilgi ve forumun olduğu esaslı bi site kursak hiç fena olmaz.
sitede mobil linux hakkında genel bilgiler, mobil linux ile çalışan telefonlar, download kısmı..vb gibi bi çok başlık olabilir. asıl önemli olan hiç bişe olmasa bile linux sistemli cep telefonu kullanıcılarının girip birbirleriyle msjlaşabileceği, sorunlarına çözüm arayabileceği bi platform yaratmak .sadece forum şeklinde olsa bile olur.
rokr e6, rızr z6 gibi önümüzeki dönem satışa çıkması beklenen telefonlarda linux kullanıyor ,zamanla baya kalabalık bi kitle oluşturulabilir.. tr deki tüm linux sistemli tel kulllanan insanların ortak buluşma, tartışıp sorunlarına çözüm arama yeri; www.mobilpenguen.com
çok eksiklikler var fakat iş ciddiye biner ve bu iş üzerinde kafa yorarsak ortaya güzel bi sonuç çıkabilir ?!? yorumlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fake1tr -- 26 Nisan 2007; 23:21:12 >
programın resmini nasıl çekebilirim biroldh?buraya yükleme için soruyorum anlatırsan memnun olurum.
Daha yeni farkettim pardon..
Klavyeden print screen tuşuna bas.. Sonra boş bir paint belgesi oluştur.. Sağ tıkla düzenle de..
Sonra paint programı açılınca "DÜZEN" den "tümünü seç" e gir.. Sonra boş olan sayfaya sağ tıkla yapıştır dersen.. Yakaladığın ekran paint gelmiş olur.. Ve böylece paint ile istediğin yeri kesip düzenleyebilirsin..
Diğer çözüm HypersnapDX, irfan gibi ekran yakalama programları kullanman..
bende protesto ediyorum, face1tr deki c harfini k olarak değştirdim, üyeliğim açılana kadar yola böle devam..
bu arada www.mobilpenguen.com diye bi site yok. linux sisitemli telefon kullanıcıları olarak böle bi siteyi biz açalım diyorum. gerçi ben hala e2 almadım ama bu ayın sonunda beyaz bi tane alacam kendime, para denkleştirmeye çalışıyorum...
yukarda da görüldüğü üzere 2005 yılından bu yana mobil linux diye diye dilimde tüy bitti. artık somut bi adım atmanın vaktidir,uzun süredir hayalini kurduğum bi proje,
kabaaca şöyle olacak:
üstte şöyle esaslı bi logo , yanınada sitennin adı; "mobilpenguen.com"
anasayfanın sağ lobuna yeni çıkan son 10 yazılım ve uygulamaların yer aldığı liste.., hemen altına bi başka liste bunda da en çok tercih edilen, beyenilen programların top10 sıralaması.
anasayfa orta yerine haberler kısmı, mobil linux , yeni duyurulan telefonlar, mobil teknoloji hakkında güncel haberler...
sol kısımda menü bölümü, bu bölümde tıklandığında ilgili bağlantıyı açacak bölüm başlıkları.. mesela;
mobilpenguen genel: tarihçe (mobil linux nedir ne zaman çıktı nerden nereye...vb) telefonlar ( dünyada mobil linux kullanan tüm telefonlar, resimleri ve teknik özellikleriyle birlikte..) neden mobil linux ( insanların neden bu siistemi tercih etmesini anlatan, diğer sistemlerle karşılaştırmalar testler..vb)
mobilpenguen dosya: firmware programlar oyunlar temalar
yukarda da görüldüğü üzere 2005 yılından bu yana mobil linux diye diye dilimde tüy bitti. artık somut bi adım atmanın vaktidir,uzun süredir hayalini kurduğum bi proje,
kabaaca şöyle olacak:
üstte şöyle esaslı bi logo , yanınada sitennin adı; "mobilpenguen.com"
anasayfanın sağ lobuna yeni çıkan son 10 yazılım ve uygulamaların yer aldığı liste.., hemen altına bi başka liste bunda da en çok tercih edilen, beyenilen programların top10 sıralaması.
anasayfa orta yerine haberler kısmı, mobil linux , yeni duyurulan telefonlar, mobil teknoloji hakkında güncel haberler...
sol kısımda menü bölümü, bu bölümde tıklandığında ilgili bağlantıyı açacak bölüm başlıkları.. mesela;
mobilpenguen genel: tarihçe (mobil linux nedir ne zaman çıktı nerden nereye...vb) telefonlar ( dünyada mobil linux kullanan tüm telefonlar, resimleri ve teknik özellikleriyle birlikte..) neden mobil linux ( insanların neden bu siistemi tercih etmesini anlatan, diğer sistemlerle karşılaştırmalar testler..vb)
mobilpenguen dosya: firmware programlar oyunlar temalar
forum
..vb
Güzel bi proje yardımcı olmak isterim ama deneyimlerimden öte gidemem. Çünkü web sitesi yapmak adına en ufak bir bilgim yok. Ama penguen olunca firmware program denemesi ve yorumları yazabilirim
Birol arkadaşım. Benim tel.deki yazılım sürümü orjinal 40p.hiç yeni yazılım atmadım. zmplayer kurulumu ile ilgili yazdıklarının hepsini yaptım ama bir türlü ana menüde ikon çıkmadı. Birde bende cardregistry diye bir dosya yok. senin yolladığın dosyayı kopyalayarak denedim ama olmadı. Acaba yazılım güncellemediğim içinmi olmuyor? Bir fikrin varmı?
Birol arkadaşım. Benim tel.deki yazılım sürümü orjinal 40p.hiç yeni yazılım atmadım. zmplayer kurulumu ile ilgili yazdıklarının hepsini yaptım ama bir türlü ana menüde ikon çıkmadı. Birde bende cardregistry diye bir dosya yok. senin yolladığın dosyayı kopyalayarak denedim ama olmadı. Acaba yazılım güncellemediğim içinmi olmuyor? Bir fikrin varmı?
E2 nin mi var?Foruma takılır mısın... Hemen versiyon at yukarıda önerileni, "cardregistry" dosyası herhangi bir program kurmazsan çıkmaz, ilk ctunes i kurup görebilirsin dosyayı, birde kurarken hafıza kartına seç programı oraya kurman gerek...
Sınav haftasındayım yazamıyorum, bitince daha yeni ekleyeceklerimi aktaracam foruma..
elimden geldiğince takip edecem forumu. sağolun. bu arada hafıza kartına bir java oyun kurunca cardregistry dosyası gözüktü. dediklerinizi yapınca da çalıştırabildim ZMPLAYERı. Gerçekten çok güzel bir program. Telefonunuzu daha çok sevmenizi sağlıyor resmen.
iyi akşamlar yaa bu 2. sayfada verilen rds 3.3 programı ve sürücülerin olduğu dosyayı indiriyorum ama zipten çıkarmak istediğimde hata veriyor ve hepsini çıkar mıyor tekrar upload yapabilir misiniz acaba...
HP Pavilion DV6-1235ET(core 2 duo P8700 2.53ghz,3gb DDR2 ram,320gb HDD,ATI Mobility Radeon HD4650 1GB DDR3 ekran kartı,15.6" wxga),Canon İxus 75,Nikon D200 DSLR,Nikon Nikkor 18-70 mm DX,Sigma 70-300 mm APO DG Macro,Sigma 105mm micro f/1.8,Nikon Nikkor 50 mm f/1.8,Motorola V3i chrome black,Sony Ericsson w910i,Nokia 8910,Nokia 8850,Nokia 6310i,Nokia 5210,Nokia 5110,Ericsson SGH688
E2 ile aynı anda bir kaç uygulama yapabiliyormuyuz... mesela oyun oynarken müzik dinlenebiliyormu ? birde buletuh ile dosya yollarken başka işlem yapılabiliyormu ?
E2 ile aynı anda bir kaç uygulama yapabiliyormuyuz... mesela oyun oynarken müzik dinlenebiliyormu ? birde buletuh ile dosya yollarken başka işlem yapılabiliyormu ?
iyi akşamlar yaa bu 2. sayfada verilen rds 3.3 programı ve sürücülerin olduğu dosyayı indiriyorum ama zipten çıkarmak istediğimde hata veriyor ve hepsini çıkar mıyor tekrar upload yapabilir misiniz acaba...
Üzgünüm ama dosyayı tekrar indirdim, klasöre açtım, hatta programı çalıştırdım hiç bir sorun yok.. Flashget kullanmadan indir.. Normal indirmen gerek, o yüzden dosyayı program eksik çekiyor olabilir..zaten 5.5 mb mı ne.. Birde BS ının sisteminde sorun olabilir yada winrarı tekrar kur dene.. indir .. http://dosyam.net/?id=wzc3br
Sende de mi E2 var.. Foruma takılırmısın....
Evet bendede Motorola rokr E2 var.Bu benim 75. telefonum.çok hoşuma gitti doğrusu daha öncede motorola kullanmış ancak memnun kalmamıştım.E2 nin bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim.Bundan sonra foruma daha sık takılacağıma emin olabilirisiniz.
HP Pavilion DV6-1235ET(core 2 duo P8700 2.53ghz,3gb DDR2 ram,320gb HDD,ATI Mobility Radeon HD4650 1GB DDR3 ekran kartı,15.6" wxga),Canon İxus 75,Nikon D200 DSLR,Nikon Nikkor 18-70 mm DX,Sigma 70-300 mm APO DG Macro,Sigma 105mm micro f/1.8,Nikon Nikkor 50 mm f/1.8,Motorola V3i chrome black,Sony Ericsson w910i,Nokia 8910,Nokia 8850,Nokia 6310i,Nokia 5210,Nokia 5110,Ericsson SGH688
Arkadaşlar yaa rsd 3.3 ü kurup sürrücüleri tanıttım.rsd litede firmware dosyasını bulup starta basıyorum ilk %100 doluyor,ikincisine geldiğinde phone firmware failured FAILED çıkıyor.yani olmadı hatası veriyor.Niye yapıyor olabilir.Telefonun şarjı tam %100 değil ondan olabilir mi?Yoksa farklı bir problem mi var?
Arkadaşlar yaa rsd 3.3 ü kurup sürrücüleri tanıttım.rsd litede firmware dosyasını bulup starta basıyorum ilk %100 doluyor,ikincisine geldiğinde phone firmware failured FAILED çıkıyor.yani olmadı hatası veriyor.Niye yapıyor olabilir.Telefonun şarjı tam %100 değil ondan olabilir mi?Yoksa farklı bir problem mi var?
2. sayfayı tekrar dikkatlice oku birde hangi versiyonu atmaya çalışıyorsun?... Şarjın tam dolu olsun yarıda kalmaması için.. Bootloader de açmadın sanırım... Kurarken aradada senden sürücüler isteyebilir yerini göster versiyon2.9 olanı tanımazda eski sürücüleri göster dene....
ne denediysem olmuyor sinirden patlıyorum telefonu kırasım geldi.tüm sürücüleri sorunsuz yükledim.' tanede farklı flash indirdim ikisinide kurmaya çalıştığımda aynı hatayı veriyor FAILED sorun ne yaaaa
ne denediysem olmuyor sinirden patlıyorum telefonu kırasım geldi.tüm sürücüleri sorunsuz yükledim.' tanede farklı flash indirdim ikisinide kurmaya çalıştığımda aynı hatayı veriyor FAILED sorun ne yaaaa
Yanlış hatırlamıyorsam bendede oluyordu ilk başlarde böyle hatalar ama neden olduğunu hatırlamıyorum zaten bende yükleyememiştim, bence birşeyi unutuyoruz ... Şu versiyonu indir dene hem bu daha iyi "R564_G_12.00.45P The One Beta 2"... http://www.e2mod.com/content/category/4/13/26/
E2yi sakın kırma , ve daha özelliklerinin hepsini öğrenmedende yeni tel alma...
tamam arkadaşlar sanırım sonunda oluyor ilk firmware dosyasını yükledim şu anda 2.sini yüklüyorum ama nasıl oldu bende anlamadım.yani farklı bişey yapmadım ama epey bir denemeden sonra oluyor sanırım sonucu tekrar bildiririm.
tamam arkadaşlar sanırım sonunda oluyor ilk firmware dosyasını yükledim şu anda 2.sini yüklüyorum ama nasıl oldu bende anlamadım.yani farklı bişey yapmadım ama epey bir denemeden sonra oluyor sanırım sonucu tekrar bildiririm.
Aloo 2. derken sbf ve shx dosyası olarak sa bunlr eski fw lerde vardı öylese ise güncel fw indir..Ya da dediğin şey 2. % 100 kısmına mı geçti?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 2 Mayıs 2007; 13:14:38 >
Telefonu zamanla dahada seviyorum.Yanlız aklıma takılan birkaç soru var.Forumun bir yerinde bir E2 nin menüsünde simgeler bir hayli fazla ve 4 sıra halindeydi.bunu hangi firmware ile yapabilirim.Ayrıca ctunesi yüklüyorum ancak java ayarlarını yapacağım ama settings kısmına girdiğimde burası boş gözüküyor.Birde müzik çalara giriyorum ama hafıza akrtında yüklü olan mp3 ümü bulamıyorum.acaba şarkı eklemeyi ve güncellemeyi nerden yapabilirim.