tabiki bırakır fark edilirse.... ama fark etmeyecekleri stock fw ler mevcut... ama onlarıda ingilizde olarak göndereceksin... orjinal dil yaması bizim attıklarımızdan farklı... yakalanmamak için atmıyoruz:)
quote:
Orjinalden alıntı: UnequaL18
peki firmware update garanti dışı bırakıyormu?w810i kullanıyorum ve kişiselleştirme açısından çok çok iyi benim için.Tabiri caizse W820 yaptım telefonu Kişiselleştirme bi problem yaratıyormu bu telde?yada servise vermeden önce orjinal firmware çakınca bi problem oluyormu?
Ya arkadaşlar LİNUX un mantığı kendi işletim sistemini özgürce kullanmak ve özgürce değiştirmek değilmidir ki FW değişince garanti dışı kalıyor telefon.... madem öle telefona adam gibi bi yazılım yukle (symbian,wmobile,palm os vs...) veya ürettiğin telefonun işletim sistemine destek çık yazılım geliştir HAKSIZ MIYIM arkadaslar?
arkadaslar takip edemedim ama yeni bir hazır sistem var mı?
Evet arkadaşlar bu soru çok öenmli. Ben de uzunca bir süredir bu topiği takip etmedim. Yaklaşık 3 ay evvel bir hazır sistem yapıldı. Sadece hafıza kartına atmak yetiyordu. Müthiş oldu telefon onu yapınca.
Şimdi acaba bu hazır sistem güncellendi mi? ya da yeni bir Hazır Sistem yapan arkadaş oldu mu? Malum, orijinal FW'yi bozmak istemeyen benim gibi çok arkadaş mevcuttur eminim...
Orjinalden alıntı: AyBuBi
quote:
Orjinalden alıntı: tanak
arkadaslar takip edemedim ama yeni bir hazır sistem var mı?
Evet arkadaşlar bu soru çok öenmli. Ben de uzunca bir süredir bu topiği takip etmedim. Yaklaşık 3 ay evvel bir hazır sistem yapıldı. Sadece hafıza kartına atmak yetiyordu. Müthiş oldu telefon onu yapınca.
Şimdi acaba bu hazır sistem güncellendi mi? ya da yeni bir Hazır Sistem yapan arkadaş oldu mu? Malum, orijinal FW'yi bozmak istemeyen benim gibi çok arkadaş mevcuttur eminim...
Ne yazıkki yeni bişey yok. Kimse bu telefon için program yazmıyor yada uğraşmıyor. Juix tam bir hayal kırıklığı. Destek veren yok. Program yazan yok. Standart telefonlardan bi farkı kalmadı aletin. En basitinden flashı lamda olarak bile kullanamıyoruz. 1100 bile lamda yakıyor yaw. Motorolaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 28 Mayıs 2008; 11:06:16 >
e398 de bile yanıyordu... neden yapılmıyor bende anlamadım:S
quote:
Orjinalden alıntı: kesbi
Ne yazıkki yeni bişey yok. Kimse bu telefon için program yazmıyor yada uğraşmıyor. Juix tam bir hayal kırıklığı. Destek veren yok. Program yazan yok. Standart telefonlardan bi farkı kalmadı aletin. En basitinden flashı lamda olarak bile kullanamıyoruz. 1100 bile lamda yakıyor yaw. Motorolaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 30 Mayıs 2008; 12:29:19 >
Laik hükümet kavramından dinsizlik manası çıkarmaya çalışan fesatçılara fırsat vermeyiniz. Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur Mustafa Kemal Atatürk
Mp3 dinlerken kesilmeler oluyordu. O yüzden satmıştım. Yeni yazılımlarla düzeltildi mi acaba? Tekrar almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
Maxx2'de flvyi zmplayer gördü ama düzgün çalmadı. Hıphızlı çaldı bitirdi Ben endlesste qplayer ile çok akıcı bir şekilde avi, mp4, mpg, flv, bilmem ne her bişeyi çok rahat izliyorum 2 çeşidi var endlessin. Ben ilk çıkanı daha iyi gibi gördüm. sonradan çıkanı pek beğenmedim. Rapid yasaklı. başka upload edebileceğim bi yer söyleyin.
su qplayerıı de bı upload eden cıksada bızde yararlansakk tek eksıgm o muhtesem bıseyy ama nasıl oldu anlamadan telefondan sılındıı sımdıkı de calısmıyorr...burdan hemserım( kesbıye) seslenıyorumm lutfennnn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçan -- 30 Mayıs 2008; 18:52:27 >
Maxx2'de flvyi zmplayer gördü ama düzgün çalmadı. Hıphızlı çaldı bitirdi Ben endlesste qplayer ile çok akıcı bir şekilde avi, mp4, mpg, flv, bilmem ne her bişeyi çok rahat izliyorum 2 çeşidi var endlessin. Ben ilk çıkanı daha iyi gibi gördüm. sonradan çıkanı pek beğenmedim. Rapid yasaklı. başka upload edebileceğim bi yer söyleyin.
su qplayerıı de bı upload eden cıksada bızde yararlansakk tek eksıgm o muhtesem bıseyy ama nasıl oldu anlamadan telefondan sılındıı sımdıkı de calısmıyorr...burdan hemserım( kesbıye) seslenıyorumm lutfennnn
Arkadaşlar dün Hızlıal 'a sipariş verdim artık bende motorola e2 kullanıcısı sayılırım.Makine elime geçince ne yapmalıyım .(Sarj ,fw ) Bir de vista da tüm kurulumları yapabiliyormuyuz ,ek olarak pdf reader ve office yükleyebiliyoruz galiba elinde olanlar paylaşabilir mi ?