valla bende yeni gördüm deneyen varmı acaba titanyumun ilk versiyonu gibi olmasa bari ama hızlı bir sw heralde
bu fw için motohell'de okuduğum kadarı ile gelmiş-geçmiş en iyi fw deniyor!... yalnız şu an için dil paketleri işe yaramıyormuş yani türkçeye çeviremiyorsunuz fw'yi...
inanki senden bu konuda yardımı ve teknik servis no sun istiyorum
Çavuşum ! Servisin sana verdiği makbuzda tel. nosu var. Genpa sitesine girersen oradanda öğrenebilirsin. Bence L6i modelini kabul etme, e2 nin ayarındaki model anca L9 olabilir. Sanırım e2 nin model olarak eskimesi-fiyatının düşmesi-ithal edilmemesinden ( ellerinde yok ! ) dolayı sana L6i önermişler. Yine bence! Aradaki fiyat farkını ödemeyi teklif et üst modellerden Z6 veya benzeri bir modeli iste.
yeni fw de köklü bir değişiklik yoksa extrene 2 den çok farklı değlse yüklemeye gerek yok yükleyen arkadaşlar bir şeyler yazsagüzel olacak mesela berbat videoda gelişme var mı flashı kapatmamıza rağmen kameraya yeniden girince açılıyor bir de çekilen fotoyu bazen hafızaya atıp yeniden çekim ekranına dönüyor bazen ekranda gösterimde bırakıyor
çok üzgünüm genpa tenikservisne verdiğim telefonum ^^motorola rokr e2 ^^ 60 gün oldu vermediler ve tüketici haklarına başvurmak için yarın dileçe vercem +sizlere motorola ve genpanın bana verdiği telefon l6i ve l7 modelleri bunlar bizim telefonumuza aynı özellikteymiş ben de paramı almak için tüketici haklarına yarın şahsen gidip başvuracam
sony ericsson almayı düşünüyorum 294 300 ytl
M600
19 Mayıs 2008; 0:32:02
Beyler alete R564_G_12.00.4AP MAXX diye bir fw var onu atıyordum, .shx uzantılı olanı sorunsuzca yükledim, daha sonra denildiği gibi .sbf uzantılı olanı yükleyecektim, biraz içeri gittim, daha sonra geldiğimde Status'ta FAIL yazıyordu ve sürücü isteyen pencereyi buldum karşımda. Şu an hiç birşey yapmadım telefon aynen duruyor lütfen acil cevap bozmayalım telefonu. Daha önce atmıştım Katze fw'ini hiçbirşey olmamıştı...
DÜZELTME: Şimdi farkettim telefon kapalıymış!!! Birşey olmuş olmasın yardım lütfen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 19 Mayıs 2008; 0:43:35 >
El Diablo
Uzaklaştırılmış 11 gün cezanın 3 günü kaldı.
19 Mayıs 2008; 1:19:10
Acil müdaheleniz (!) için teşekkür ederim sorun hallolmuştur. R564_G_12.00.4AP MAXX kesinlikle gördüğüm en iyi fw. Telefona ilgim 0'a yakınken, satmayı düşünürken tekrar aşık oldum, performansı da oldukça iyi. Herkes denesin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 19 Mayıs 2008; 2:20:24 >
Türkçe Yüklenmiyormuş okuduğum kadarıyla... aio da yüklenmiyor... bekliycez yine :)
quote:
Orjinalden alıntı: El Diablo
Acil müdaheleniz (!) için teşekkür ederim sorun hallolmuştur. R564_G_12.00.4AP MAXX kesinlikle gördüğüm en iyi fw. Telefona ilgim 0'a yakınken, satmayı düşünürken tekrar aşık oldum, performansı da oldukça iyi. Herkes denesin derim.