Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>>>>>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ<<<<<<<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: >>>>>>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ<<<<<<< Sayfa: <<   < önceki  62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.hoobastank.

27 Nisan 2008; 14:11:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkese merhaba arkadaşlar..burada yazılanlar sonucu daha yeni e2 aldım..dış ses ve kamera benim için önemli değildi, fakat kulaklıkta ses kalitesi benim için çok önemliydi..burada ses kalitesi hakkında yazılan yorumlar da bana yol gösterdi ve artık beyaz bir rokr e2 sahibiyim..ama kulaklık sesi beni tatmin etmedi(hem yükseklik olarak hem de kalite olarak), zira daha önce k750 kullanıyordum yanında gelen kulaklıkla ses muhteşemdi gerçekten..gerçi e2 me henüz fw yüklemedim ama, umarım yükleyince sesi beni tatmin eder..telefonum cuma günü geldi ve burdaki programları fw atmadan bi nevi alışkanlık olsun diye yüklemeye başladım..c tunes ve zmplayer gibi programları yükledim fakat rockbox u yükleyemedim mpgk uzantılı ve telefona yüklenmiyor..forumun 5. sayfasında nasıl mpgk yükleneceği anlatılmış ama orda verilen lin loader ve mpgk loader dosyaları indirme sitesi tarafından zaman aşımından dolayı silinmiş sanırım..internette de araştırdım bulamadım..bu dosyaları kendisinde olan arkadşlardan upload etmesini rica ediyorum..nese, ama sonuçta telefonu sevdim önemli olan da bu..yakın zamanda bi kulaklık alsam iyi olacak galiba..

doktorbursa

27 Nisan 2008; 19:49:41 

acıl yardım lazım arkadaslar

telefona resım attım sonrasında acınca menu yok oldu dolayısıyla fabrıka ayarlarına da donemıyorum ne yapmam lazım ??? dugme kombınasyonuyla fabrıka ayarlarına donulebılıyormu kartı formatladım sonuc yok

bır bılene sormalı daha sonra almalı
motomurat

28 Nisan 2008; 0:20:58 

http://motohell.com/index.php?topic=2589.45 arkadaşlar burada konuşulanları bi tercüme edebilirmisiniz?ferdy sen bilirsin bizim e398 lerin gain ve param table ından bahsediyorlar fakat bu cihazı p2 commender görmüyo benin bildiğim kadarıyla .... .... şu lisan bilmemek ne kötü ah ah

ACER 5715Z, INTEL Core Duo 1.6 Ghz, 1024 RAM, 80 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA __motorola e398+1gb kingston----motorola rokr e2 +4 gb transcend------hp photosmart R507+512MB kingston
fatih_rokr

28 Nisan 2008; 10:27:37 

beyler bu herhalde yeni

rockboxmultiedicion

http://www.4shared.com/file/44801500/73db8f7f/rockboxmultiedicion.html?s=1

fatih_rokr

29 Nisan 2008; 8:34:41 

http://www.4shared.com/dir/3861491/579603b5/sharing.html

motorolanın bütün telefonları ile ilgili birşeyler var mutlak bakın dedim gibi her telefonu için

fatih_rokr

29 Nisan 2008; 8:37:14 

Bootloaders Varios
Drivers
Firmware A1200
Firmware C380
Firmware C390
Firmware C550
Firmware C650
Firmware E1070
Firmware E398
Firmware E6
Firmware E816 CDMA
Firmware K1
Firmware K3
Firmware L6i
Firmware L7
Firmware U6
Firmware V180
Firmware V190 , V191 , V197
Firmware V220
Firmware V235
Firmware V3
Firmware V3 R374 Boot 8.29 y abajo
Firmware V300,V400,V600 Triplets
Firmware V300P
Firmware V330 V547 V551
Firmware V3e
Firmware V3i
Firmware V3r y V3re
Firmware V3t
Firmware V3x
Firmware V3xx
Firmware V400P
Firmware V557
Firmware V6 maxx
Firmware V600
Firmware V620
Firmware V635
Firmware V66
Firmware V8
Firmware V9
Firmware V975
Firmware V980
Firmware W510
Firmware Z3
Firmware Z6
Music Players
Programas iPhone
Ringtones
Ringtones iPhone

motomurat

29 Nisan 2008; 14:14:57 

quote:

Orjinalden alıntı: motomurat

http://motohell.com/index.php?topic=2589.45 arkadaşlar burada konuşulanları bi tercüme edebilirmisiniz?ferdy sen bilirsin bizim e398 lerin gain ve param table ından bahsediyorlar fakat bu cihazı p2 commender görmüyo benin bildiğim kadarıyla .... .... şu lisan bilmemek ne kötü ah ah

kimsenin dikkatini çekmedi heralde!!!!!!!

ACER 5715Z, INTEL Core Duo 1.6 Ghz, 1024 RAM, 80 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA __motorola e398+1gb kingston----motorola rokr e2 +4 gb transcend------hp photosmart R507+512MB kingston
doktorbursa

29 Nisan 2008; 18:22:06 

ya arkadaslar anlayan yokmu ana menum yok oldu yardım orjınale nasıl donerım orjınal haldeydı sadece resım atmıstım ne yapmalıyım anlayan yokmu

kesbi

30 Nisan 2008; 20:21:32 

Artık pek ilgi kalmadı galiba. Ben bilmiyorum ne yapmak gerektiğini ama fw atmayı dene bence. Hatta sana Endless ROKr isimli fw'i tavsiye ederim. Ben 2 aydır filan kullanıyorum.

Datron MS1221, 12.1", T7300, x3100, 2x1Gb, 250Gb
Motorola ROKR E2 (Siyah)+ 4Gb Transcend SD, Samsung C260
Kodak Z812 IS (tavsiye etmiyorum)
Renault 12 TS, 1977, Lacivert

BLAK

30 Nisan 2008; 22:23:00 

Evet bencede fw yüklemen gerek banada aynısı olmuştu ordan biliyorum...

YA AŞKINDAN ÖLÜRSÜN; YADA KAHRINDAN...
doktorbursa

1 Mayıs 2008; 15:45:22 

tesekkurler yarın atıcam fw hadı bakalım Allah yardımcım olsun

fatih_rokr

1 Mayıs 2008; 16:00:03 

beyler fw atmadan önce motorola rokr e2 firmwaresi olmasına pilin tam dolu olmasına ve elektirik dikat et

sizler söyle birşey anlatım e2 ye ben (fatih_rokr ) ve ^^inanki^^ adlı ardaşımız gibi e6 atmaya çalışlmayın telefonu biridaha düzlt me imkanı yok

en iyi fw hangisi ise onu kullanın tavsıye ile bazı fw ler e6 ve a1200 oluyor ve telefonuz teknik servise gitmek zorun da dikkat edin

ve teknik servis uzun bir süre sizi telefonu dan mahrum birakıyor

doktor işimdi açık msn yaz seninle konuşalım

musacux

2 Mayıs 2008; 12:06:46 

quote:

Orjinalden alıntı: .hoobastank.

herkese merhaba arkadaşlar..burada yazılanlar sonucu daha yeni e2 aldım..dış ses ve kamera benim için önemli değildi, fakat kulaklıkta ses kalitesi benim için çok önemliydi..burada ses kalitesi hakkında yazılan yorumlar da bana yol gösterdi ve artık beyaz bir rokr e2 sahibiyim..ama kulaklık sesi beni tatmin etmedi(hem yükseklik olarak hem de kalite olarak), zira daha önce k750 kullanıyordum yanında gelen kulaklıkla ses muhteşemdi gerçekten..gerçi e2 me henüz fw yüklemedim ama, umarım yükleyince sesi beni tatmin eder..telefonum cuma günü geldi ve burdaki programları fw atmadan bi nevi alışkanlık olsun diye yüklemeye başladım..c tunes ve zmplayer gibi programları yükledim fakat rockbox u yükleyemedim mpgk uzantılı ve telefona yüklenmiyor..forumun 5. sayfasında nasıl mpgk yükleneceği anlatılmış ama orda verilen lin loader ve mpgk loader dosyaları indirme sitesi tarafından zaman aşımından dolayı silinmiş sanırım..internette de araştırdım bulamadım..bu dosyaları kendisinde olan arkadşlardan upload etmesini rica ediyorum..nese, ama sonuçta telefonu sevdim önemli olan da bu..yakın zamanda bi kulaklık alsam iyi olacak galiba..

Aramıza hoşgeldin. bende bu forumu ukuyup E2 almıştım. İlk başta senin gibi düşünüyodum tel iyidi ama ses yeterli değildi. Program yüklemek için bi sürü uraştım yükledim ayarlarını bozdum vs. vs. en sonunda Fw attım ve iyiki atmışım çok kolay ve telefonu resmen kullanılır hale getiriyo. Katze kullanıyorum iki aydır Ses mükemmel kulaklıkta. kendi hoparlöründen biraz bozuyo fakat kime dinletsem aldığım tepki "-telefondan bu ses çıkar mı? " oluyo. Orjinal versiyonunda şarkılarda takılmalar oluyodu ancak artık hiçbiri yok. metin belgelerini de direk açabiliyorum attığım programlarıda. Ancak roxbox a ya da başka hiçbir programa gerek kalmıyo bi tek kaliteli video izlemek istersen zmplayer onu da direk içine atıp kuruyosun...
Bence tek sorun Şarjjj!..Tamam bi sürü özelliği var şarjının gitmemesi normal ama en azından üç gitse süper olur. Bunu becerebilen var mı?
Kulaklık alsammı diyede düşünüyodun uzun zamandır hiç alasımda olmadı. kendi kulaklığı gayet iyide tek eksikliği basların biraz zayıf olması davulu tam duyamamak deli ediyo beni:
Deneyipte iyi sonuç aldığınız kulaklık var mı arkadaşlar? (kulaklık alacak olanlar kullanım kalvuzundaki ohm değerlerine dikkat etmek gerekir sanırım 50 ytl veripte elinizde patlatmayın)

Sus ve Oyna!...
frality

2 Mayıs 2008; 17:40:04 

Çok hoş bir tema
indir http://www.hotlinkfiles.com/files/1058058_1gfi1/iPhoneDelux.rar

Ekteki dosya (4)

serdal yenin

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 21:26:05 

bu telefon çok amyak bişi yaaa! ben normalde rakscıyım ama motorolayı çok severim hemde çok.Bu telefonu alacakkafaya koydum.PC gibi oynuyosunuz aletle

Fanatik Raks'cı değilim Anti_Nokia'cıyım !

.hoobastank.

2 Mayıs 2008; 21:50:12 

şarj bende tam 3 gün gidiyo çok oynadığım halde..acaba versiyon atınca şarj süresi gerçektende azalırmı..40p yüklü bende..flash atcam yakın zamanda..birde telefonun operatör ekranından seçilen menü fonksiyonları flasla ilgili bişeymi yoksa tel ayarlarında mı var..bilgilendirirseniz sevinirim..

frality

2 Mayıs 2008; 22:02:45 

quote:

Orjinalden alıntı: .hoobastank.

şarj bende tam 3 gün gidiyo çok oynadığım halde..acaba versiyon atınca şarj süresi gerçektende azalırmı..40p yüklü bende..flash atcam yakın zamanda..birde telefonun operatör ekranından seçilen menü fonksiyonları flasla ilgili bişeymi yoksa tel ayarlarında m