herkese merhaba arkadaşlar..burada yazılanlar sonucu daha yeni e2 aldım..dış ses ve kamera benim için önemli değildi, fakat kulaklıkta ses kalitesi benim için çok önemliydi..burada ses kalitesi hakkında yazılan yorumlar da bana yol gösterdi ve artık beyaz bir rokr e2 sahibiyim..ama kulaklık sesi beni tatmin etmedi(hem yükseklik olarak hem de kalite olarak), zira daha önce k750 kullanıyordum yanında gelen kulaklıkla ses muhteşemdi gerçekten..gerçi e2 me henüz fw yüklemedim ama, umarım yükleyince sesi beni tatmin eder..telefonum cuma günü geldi ve burdaki programları fw atmadan bi nevi alışkanlık olsun diye yüklemeye başladım..c tunes ve zmplayer gibi programları yükledim fakat rockbox u yükleyemedim mpgk uzantılı ve telefona yüklenmiyor..forumun 5. sayfasında nasıl mpgk yükleneceği anlatılmış ama orda verilen lin loader ve mpgk loader dosyaları indirme sitesi tarafından zaman aşımından dolayı silinmiş sanırım..internette de araştırdım bulamadım..bu dosyaları kendisinde olan arkadşlardan upload etmesini rica ediyorum..nese, ama sonuçta telefonu sevdim önemli olan da bu..yakın zamanda bi kulaklık alsam iyi olacak galiba..
telefona resım attım sonrasında acınca menu yok oldu dolayısıyla fabrıka ayarlarına da donemıyorum ne yapmam lazım ??? dugme kombınasyonuyla fabrıka ayarlarına donulebılıyormu kartı formatladım sonuc yok
http://motohell.com/index.php?topic=2589.45 arkadaşlar burada konuşulanları bi tercüme edebilirmisiniz?ferdy sen bilirsin bizim e398 lerin gain ve param table ından bahsediyorlar fakat bu cihazı p2 commender görmüyo benin bildiğim kadarıyla .... .... şu lisan bilmemek ne kötü ah ah
http://motohell.com/index.php?topic=2589.45 arkadaşlar burada konuşulanları bi tercüme edebilirmisiniz?ferdy sen bilirsin bizim e398 lerin gain ve param table ından bahsediyorlar fakat bu cihazı p2 commender görmüyo benin bildiğim kadarıyla .... .... şu lisan bilmemek ne kötü ah ah
Artık pek ilgi kalmadı galiba. Ben bilmiyorum ne yapmak gerektiğini ama fw atmayı dene bence. Hatta sana Endless ROKr isimli fw'i tavsiye ederim. Ben 2 aydır filan kullanıyorum.
herkese merhaba arkadaşlar..burada yazılanlar sonucu daha yeni e2 aldım..dış ses ve kamera benim için önemli değildi, fakat kulaklıkta ses kalitesi benim için çok önemliydi..burada ses kalitesi hakkında yazılan yorumlar da bana yol gösterdi ve artık beyaz bir rokr e2 sahibiyim..ama kulaklık sesi beni tatmin etmedi(hem yükseklik olarak hem de kalite olarak), zira daha önce k750 kullanıyordum yanında gelen kulaklıkla ses muhteşemdi gerçekten..gerçi e2 me henüz fw yüklemedim ama, umarım yükleyince sesi beni tatmin eder..telefonum cuma günü geldi ve burdaki programları fw atmadan bi nevi alışkanlık olsun diye yüklemeye başladım..c tunes ve zmplayer gibi programları yükledim fakat rockbox u yükleyemedim mpgk uzantılı ve telefona yüklenmiyor..forumun 5. sayfasında nasıl mpgk yükleneceği anlatılmış ama orda verilen lin loader ve mpgk loader dosyaları indirme sitesi tarafından zaman aşımından dolayı silinmiş sanırım..internette de araştırdım bulamadım..bu dosyaları kendisinde olan arkadşlardan upload etmesini rica ediyorum..nese, ama sonuçta telefonu sevdim önemli olan da bu..yakın zamanda bi kulaklık alsam iyi olacak galiba..
Aramıza hoşgeldin. bende bu forumu ukuyup E2 almıştım. İlk başta senin gibi düşünüyodum tel iyidi ama ses yeterli değildi. Program yüklemek için bi sürü uraştım yükledim ayarlarını bozdum vs. vs. en sonunda Fw attım ve iyiki atmışım çok kolay ve telefonu resmen kullanılır hale getiriyo. Katze kullanıyorum iki aydır Ses mükemmel kulaklıkta. kendi hoparlöründen biraz bozuyo fakat kime dinletsem aldığım tepki "-telefondan bu ses çıkar mı? " oluyo. Orjinal versiyonunda şarkılarda takılmalar oluyodu ancak artık hiçbiri yok. metin belgelerini de direk açabiliyorum attığım programlarıda. Ancak roxbox a ya da başka hiçbir programa gerek kalmıyo bi tek kaliteli video izlemek istersen zmplayer onu da direk içine atıp kuruyosun... Bence tek sorun Şarjjj!..Tamam bi sürü özelliği var şarjının gitmemesi normal ama en azından üç gitse süper olur. Bunu becerebilen var mı? Kulaklık alsammı diyede düşünüyodun uzun zamandır hiç alasımda olmadı. kendi kulaklığı gayet iyide tek eksikliği basların biraz zayıf olması davulu tam duyamamak deli ediyo beni: Deneyipte iyi sonuç aldığınız kulaklık var mı arkadaşlar? (kulaklık alacak olanlar kullanım kalvuzundaki ohm değerlerine dikkat etmek gerekir sanırım 50 ytl veripte elinizde patlatmayın)
şarj bende tam 3 gün gidiyo çok oynadığım halde..acaba versiyon atınca şarj süresi gerçektende azalırmı..40p yüklü bende..flash atcam yakın zamanda..birde telefonun operatör ekranından seçilen menü fonksiyonları flasla ilgili bişeymi yoksa tel ayarlarında mı var..bilgilendirirseniz sevinirim..
şarj bende tam 3 gün gidiyo çok oynadığım halde..acaba versiyon atınca şarj süresi gerçektende azalırmı..40p yüklü bende..flash atcam yakın zamanda..birde telefonun operatör ekranından seçilen menü fonksiyonları flasla ilgili bişeymi yoksa tel ayarlarında m