beyler benim sizlerden isteğim ben sd kart kaybetim ve sd kart ların hangisi bizimkine göre haberi olan varmı ? bilen varsa yardım tesin sd kart çetilerini ve 2gb olacak ondan soruyorum
tek seferde yazılacak mesajı 3 partta yazıyorsun.....
3-5 günde bi foruma bakıyorum 20 msj varsa parçalara bölünmüş 15 i senindir herhalde....
ben daha önce söylemiştim arkadaşımız flood yapıyor diye de millet ne zararı var diye çıkışmıştı. lütfen forumumuzu derli toplu kullanalım. aklına sonradan gelen şeyler varsa "düzenle" kısmından son yazdığın mesajı düzenleyebilirsin.
beyler bi sroum olcak benim teli pc ye taktım zamn çıkarılabilr disk oalrk görmüyor eskiden görüryordu şimdi neden görmüyo anlamadım müzik atcam atamıyorum ancak kart okuyucuyla işte yardımlarınızı bekliyorum bide bu tele adam gibi bi fw çıktımı yaa sorunsuz telefon acayip ağır menülerde gezerken çok sıkıntı oluyor benim eski telin 125 mhz hızı vardı bunan daha hızlıydı yaa...nese yardımlar için şimdiden tşkler...
dostum benzer problemler bende de vardı,hafıza kartına sadece kart okuyucuyla ulaşabiliyordum,kartı önce k.okuyucudan sonra telefondan biçimlendirdim,makina canavar gibi oldu,sorunsuz olarak kullanıyorum
merhaba arkadaşlar ben 2 aylır e2 kullanıcısıyım teli orjinal fw ile kullanıyorum sadece hazır sistem yükledim ( hafıza kartına ) bu gün teli fabrika ayarlarına döndürdüm,ilk önce normal olarak açıldı daha sonra kapatıp açtığmda menü diye bi şey kalmadı ana menüye girdiğimde sadece arama servisleri ikonu görünüyor başkada bi şey yok ne yapmam gerekir tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
Arkadaşlar gereksiz tartışmalara girmeyelim.. Arkadaşımızın öyle bir amacı olsa birbirini ilgilendiren mesajları hemen ard arda atardı, ama dikkat edin mesajlar arasında zaman farkı var. Ve mesajının konusu farklı olabilir, örneğin son mesajında SD kartla ilgili ayrı bir mesajı var, bence ön yargılı olmayalım.
ben de aynı sorunu yaşadım çok araştırdım çözüm bulamadım.en sonun da çözümü teknik servise yeniden flash yükletmede buldum.Bence sende servise ver yeniden içine flash yüklesinler.Sorun sanrım hafıza kart takılıyken fabrika ayarlarına dönmek istememiz olabilir.Eğer ki bidaha fabrika ayarlarına dönmek istersem önce hafıza kartını çıkaracağım belki sorun hafıza kartıyla telefonun çakışması olabilir yani.
quote:
Orjinalden alıntı: trdfx1
merhaba arkadaşlar ben 2 aylır e2 kullanıcısıyım teli orjinal fw ile kullanıyorum sadece hazır sistem yükledim ( hafıza kartına ) bu gün teli fabrika ayarlarına döndürdüm,ilk önce normal olarak açıldı daha sonra kapatıp açtığmda menü diye bi şey kalmadı ana menüye girdiğimde sadece arama servisleri ikonu görünüyor başkada bi şey yok ne yapmam gerekir tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
ben de aynı sorunu yaşadım çok araştırdım çözüm bulamadım.en sonun da çözümü teknik servise yeniden flash yükletmede buldum.Bence sende servise ver yeniden içine flash yüklesinler.Sorun sanrım hafıza kart takılıyken fabrika ayarlarına dönmek istememiz olabilir.Eğer ki bidaha fabrika ayarlarına dönmek istersem önce hafıza kartını çıkaracağım belki sorun hafıza kartıyla telefonun çakışması olabilir yani.
quote:
Arkadaşlar yeni sistem yüklemekten bu kadar mı korkuyorsunuz? Sadece 15dk sürüyor, ve hiç bir sorun çıkmıyor...
Sistem yüklemekten korkmanıza gerek yok ama az da olsa risk var. Örneğin az önce komşumun telefonuna titanium kurarken hata verdi telefon sadece flash ekranında açılıyor. Ama flash kabul etmiyor hiç bir türlü. Daha önce defalarca kurmuştum yine aynı şekilde kurdum ama nedense hata verdi. Şimdi tek parça olan flashlardan deneyeceğim. Umarım çözerim.
quote:
Orjinalden alıntı: birolayd
quote:
Orjinalden alıntı: alper tunga
quote:
Arkadaşlar yeni sistem yüklemekten bu kadar mı korkuyorsunuz? Sadece 15dk sürüyor, ve hiç bir sorun çıkmıyor...
arkadaslar bende 4 gb hafıza kartı almaya karar verdım ..teknosada baktm TRANSCEND TS4GCF45 4 GB CF HAFIZA KARTI HAFIZA KARTI bu sızın kullandgınız hafza kartımı ? alısrsam degıstırme sansım yok o yuzden yardımcı olun.. bıde sandısk ın var 4 gb lık.. onda sorun yasarmıyım ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayMakers -- 18 Nisan 2008; 2:34:17 >
sistem yüklemek sorun çıkartmıyor diyerek milleti körlemesine daldırmayalım bu işlere bence. zira hiç bilmeyen birisi titanium xtreme kurarak telefonunu kilitleyebilir. talimatlar doğrultusunda ve yazılanları okuyup fw atarsak daha hayırlı olur.
sistem yüklemek sorun çıkartmıyor diyerek milleti körlemesine daldırmayalım bu işlere bence. zira hiç bilmeyen birisi titanium xtreme kurarak telefonunu kilitleyebilir. talimatlar doğrultusunda ve yazılanları okuyup fw atarsak daha hayırlı olur.
Tabi ki. Önce yazılanları dikkatlice okumalı kuracak kişiler. Yapabileceklerine güvenmedikleri taktirde kesinlikle denemesinler. Ama normal bir bilgisayar kullanıcısı zorlanmadan kurabilir diye düşünüyorum. Bu arada benim komşunun telefon hala düzelmedi. Bootloader hatası gibi birşey veriyor.