Arkadaşlar ustalar (birol mesela) yok mudur çaresi?? MGKP dosyaları main menu ekranına geliyor.. ancak Java Oyunlar ve Messenger gelmedi.. daha fenası silemiyorumda.. Sinir bozucu dostum çok.. ne yapmak gerek??
usta ofis arçları my tool box phoneware man den java domaini sç ordan sile bilirsn bende silniyo en azından...benm de bi sorum olcak bu rockbox da ses ayarı yapamıyorum son sesi açtım zamn basslar çok rahtsız ediyo kulağımı boğuk çıkıyo ses nasıl ayar cekecem ona bilemedim bide orda bass ayarı filan var onalrı yükseltip azltıyoru bişey fark etmyo aynı ayar gidiyo bide şarj sorunu var o ayrı bi konu 2 gün ya gidyo ya gitmiyo kd playeri yükledm hazır sistemden onada şarkı atamdım sildm ctunes de çok gıcık bi program ne sorunlu tel yaa kendi mp3 playerinden şarkı dinlcem bi şarkıdan bi şarkıya gecene kadar ölüm adeta bu telin işlemcisi bu kdar yüksekte niye bu kdar ağır gidiyo anlamdım ama ne olursa olsun telle uğraşmak zevkli oluyo bide çözüm yolunu bulabilsek tadından yenmez...
quote:
Orjinalden alıntı: blacke2
Arkadaşlar ustalar (birol mesela) yok mudur çaresi?? MGKP dosyaları main menu ekranına geliyor.. ancak Java Oyunlar ve Messenger gelmedi.. daha fenası silemiyorumda.. Sinir bozucu dostum çok.. ne yapmak gerek??
beyler bu sayfada adsl bluetooth modem var ve cep telefnu internete gire biliriz modem mersinde hiçbir firmada yok bu konu ile ilgilene varsa ve modemi nerde satıyorlarsa haber verin
nasılderseniz lattopla internete bağalanılıyorsa bizim cep telefonunda aynı özellik var ama bluetooth var vede bluetooth modem var
beyler benim telefnunu hafıza kartını kaybettim piyasada birçok hafızakartı var sd olarak tavsiyeniz nedir yardımlarınız bekliyorum vede küçük olması şartmı hafıza kartını adaptörlü ve ya tümdeşik olarak fark edermi ?
taşına bilir olması ses kalitesi mükembel vede 25 saat çalma süresi pille ve diğerlerindede kullana bilirsiniz yanlız bir kötu durumu jack kablosu kısa olması 2 ytl gibi bir ücretle kablo alınması
arkadaşlar flim seyretme müzik dinleme oyun oynarken sesleri süper