ya fatih kardeş ben vodafona gececem fakat bu yazdıklarını nereye yazacam bende turksel var ama gprs ayarları nerde bulamadım daha detaylı yazabilirmisin yardımlarıniçin çok sağol.
Selamlar, dün teknosa'da buldum ve siyah rokr e2 aldım, bu forumu okuyorum ancak henüz firmware yüklemedim, birol'un anlattığı kısma baktım ve ultimate indirdim..birol'ün anlattığında ".sbf" yükleme anlatılmış.. benim indirdiğim yazılımda ".shx" de var... Daha önce E398 kullandım ve defalarca flash atmıştım.. işin gerçeği biraz çekiniyorum.. bu durumu bana msn'den anlatacak arkadaş olursa çok sevinirim zaman ayırdığı için.. Bilgisayarımda da linux kullanıyorum (pardus, kubuntu. ayrıca vista'da yüklü onu belirteyim) çok teşekkürler
hangi teknosa da ve ne kadara aldın !!
işte yine başladı... e6 fw yi yükledikten sonra, yeni bir fw atınca (e2) malesef 'batery invalid' yazısı çıkıyor.. tel açılıyor ama hangi düğmesini tuşlasam o sinir yazı... yani pili tanımıyor.. pil şarj da olmuyor.. artık e6 fw yi yükleyip pili şarj ediyorum.. sonra tekrar yeni bir versiyon yüklüyorum... artık çalışır- çalışmaz.. aslında 3-5 defa oldu tekrar çalıştırdım. bakalım bu kez tanıyacakmı pili ?! yoruldum desem tam yeridir.. ama artık ne varsa yüklüyorum.. bilmiyorum symbian mı yüklesem ? 1 şey bulursanız bana bildirin ben yüklerim... benim e2 aştı kendini.. bunları yazıyorum siz böyle 1 şey yapmayın diye ( yapmazsınız ama ne olu ne olmaz ) şimdi şarj zamanı.. olursa birazdan Only U V4 + olanı yüklüye