bu resim neyin nesi artı bulduysan paylaşda millette faydalansın
inanki
Uzaklaştırılmış 29.998673877315 gün cezanın 1 günü kaldı.
17 Mart 2008; 17:48:43
Selamlar ilk önce. Özellilkle Birol'a.. (eee.. çok emeği geçti e2 de )
Uzun 1 müddet yoktum forumda, sebebi işlerim yoğun ve e2 im sizlere ömür Yalnız ben genpa şikayetlerinden taraf değilim, niye derseniz; Benim tel arıza verince servise götürdüm (adana genpa) onlarda yaklaşık 3 hafta içerisinde, tel'in onarılamayacağını (yazılım sorunu) ve bu yüzden değişim yapacaklarını mail-tel ile bildirdiler. (Değişim için yurt dışından cihazlar bekleniyor... diyordu genpa teknik servis sitesinde) Ben yeni 1 e2 beklerken L9 ile değişim yapacaklarını söylediler. Bu onarım (değişim) süresi 40 güne yakın 1 zaman buldu ve ben yeni L9 a kavuştum.. Hıı bana sorarsanız e2 ile L9 arasında Süperman ile Batman kadar fark var ama n'aparsın mecburiyet Şimdi e2 den sıkılan (çok zor ama) arıza veriyor diye sinirlenen, kod parası veren ( bu arada o siteden kredi kartı ile alış yapan arkadaş dikkat etsin ne olur ne olmaz ) arkadaşlar şanslısın diyebilr. Ama asla!! ben e2 mi özledim gerçekten. Ben normal 1 telefon almak isteseydim 1 çok model zaten mevcut, o yüzden e2 nin yerini hiç 1 i tutamaz.. çok eğlenceliydi Servise iyi 1 konuşma iyi 1 mail inanın yeterli veya bana denk geldi. Tel'i bozulan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun. Birol'unda dediği gibi siz tel'e müdahale etmeyin servise verin.
Birol sana ayrı 1 soru. z6 almayı düşünüyorum yalnız radyo yok e2 de olduğu gibi radyo yükleme imkanımız varmı z6 ya???
Orjinalden alıntı: ozansah selamlar benim önceden SD kartımı 4GB görmesine rağmen şu anda telefona 4GB gösteremiyorum kartı. msdos ekranı açıp format g: /fs:fat dediğim zaman FAT16/12 için çok büyük diyor ve formatlama işlemini gerçekleştirmiyor. başına böyle bir şey gelen var mı acaba? nedir bunun çözümü?
2 yolu da denedim..telefondan format atıyorum 2gb olarak görüyor ondan sonra söylendiği gibi yapıyorum fakat telefonu tekrar baştan başlatıp hafıza kartına girmek istediğim zaman "biçimlendirilmemiş biçimlendirilmesi gerekiyor diyor" format g: /fs:fat /a:64k ve format g: /fs:fat /a:2048 gibi parametreleri de denedim sonuç hep aynı. yaptıktan sonra anamenüde "view memory" diyorum 4gb olarak görüyor ama hafıza kartının içine girmek istediğimde formatlanmamış diyor yine biçimlendirmek istiyor direk 2gb'a düşüyor
Vista mı kullanıyorsun? fat32 yaparsan yada BS(pc) yapıyorsa o zaman E2 biçimlendirilmesi gerek der. FAT16(FAT) olması gerek..
Kısacası herhangi bir nedenler kartını FAT32 yapıyorsun. Yada senin hafıza kartı bozulmuş olabilir. Kartını bi kontrol et..
Birol sana ayrı 1 soru. z6 almayı düşünüyorum yalnız radyo yok e2 de olduğu gibi radyo yükleme imkanımız varmı z6 ya???
Hayır öyle bir imkanın yok. Radyo önemliyse Z6 alma. Artık motorola nın böyle eksik modeller çıkarmaması gerek. Bakalım Z12 özelllikleir nasıl olacak ..
inanki
Uzaklaştırılmış 29.998673877315 gün cezanın 1 günü kaldı.
18 Mart 2008; 19:15:35
Birol teşekkürler..
Şimdi vatandaşın 1 ri L9 a 180 YTL verdi. e2 piyasada varken halihazırda, değiştirsem mi acaba Yalnız son zamanlarda çok arıza vermiş, e bende sürekli bir şey yükleyeceğime göre ki tam çözememişken Z6 ya merhaba desemmi diye düşünmüyorda değilim kararsızlık kötü kendime
( Sen tel'in başına gelenleri az çok tahmin ediyorsundur. Değiştirdiler Senin de dediğin gibi hiç 1 şey sormadılar )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 18 Mart 2008; 19:20:31 >
Orjinalden alıntı: ozansah selamlar benim önceden SD kartımı 4GB görmesine rağmen şu anda telefona 4GB gösteremiyorum kartı. msdos ekranı açıp format g: /fs:fat dediğim zaman FAT16/12 için çok büyük diyor ve formatlama işlemini gerçekleştirmiyor. başına böyle bir şey gelen var mı acaba? nedir bunun çözümü?
2 yolu da denedim..telefondan format atıyorum 2gb olarak görüyor ondan sonra söylendiği gibi yapıyorum fakat telefonu tekrar baştan başlatıp hafıza kartına girmek istediğim zaman "biçimlendirilmemiş biçimlendirilmesi gerekiyor diyor" format g: /fs:fat /a:64k ve format g: /fs:fat /a:2048 gibi parametreleri de denedim sonuç hep aynı. yaptıktan sonra anamenüde "view memory" diyorum 4gb olarak görüyor ama hafıza kartının içine girmek istediğimde formatlanmamış diyor yine biçimlendirmek istiyor direk 2gb'a düşüyor
Vista mı kullanıyorsun? fat32 yaparsan yada BS(pc) yapıyorsa o zaman E2 biçimlendirilmesi gerek der. FAT16(FAT) olması gerek..
Kısacası herhangi bir nedenler kartını FAT32 yapıyorsun. Yada senin hafıza kartı bozulmuş olabilir. Kartını bi kontrol et..
1-Vista kullanmıyorum.
2- FAT32 olarak biçimlendirmiyorum özellikle FAT olarak biçimlendirmeye özen gösteriyorum. zaten /fs:fat parametresini eklediğimde FAT16 olarak formatlıyor.
3- SD Kartı bilgisayara taktığım zaman 4gb olarak içini görebiliyor atabiliyorum ama telefonda hafıza kartına girdiğimde formatlanması gerekiyor diyor o attığım her şey boşa gidiyor. Yani telefon görmüyor açıkçası hafıza kartında bir şey yok gibi. FW falan mı değiştirsem acaba? Titanium Xtreme II'de 4gb hafıza kartıyla sorun yaşayan yok mu acaba?