Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: u555

dün itibariyle bende beyaz bir tane rokr e2 aldım.
    e398 den sonra alışmam zor olmadı tabi.
    tabi bu telefonada hemen yazılım atmam lazım.
    şu an en stabil çalışan flash hangisi arkadaşlar ?
    umarım en yakın zamanda daha kaliteli video kayıt yapabileceğimiz bi flash çıkar.
    herkeze iyi forumlar umarım pişmam olmam .. çunku nokia 6233 ile rokr e2 arasında kalmıştım..
    bakalım bunu zaman gosterecek. sağlıcakla

e398 in abisi o bende bi türlü kısmet olmadı
  • teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için

yazılım atmak için bi döküman varmıydı yada program
    direkt istediğim flashı atabiliyorum değil mi ? e398 deki gibi bi geçiş programı yok sanırım.
    bootlader ekranı nasıl açılıyordu bu telde.
    kusura bakmayın çok soru soruyorum ama siz bizden daha ilerdesiniz ve daha bilgi sahibisiniz bu konularda
    birde daha telefonla ilk günlerim .yanlış bişey yapmak istemiyorum.
    ( ki zaten e398 ime 30 den fazla flash
    atmıştım zamanında .neydi o günler.. )
    yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için

yazılım atmak için bi döküman varmıydı yada program
    direkt istediğim flashı atabiliyorum değil mi ? e398 deki gibi bi geçiş programı yok sanırım.
    bootlader ekranı nasıl açılıyordu bu telde.
    kusura bakmayın çok soru soruyorum ama siz bizden daha ilerdesiniz ve daha bilgi sahibisiniz bu konularda
    birde daha telefonla ilk günlerim .yanlış bişey yapmak istemiyorum.
    ( ki zaten e398 ime 30 den fazla flash
    atmıştım zamanında .neydi o günler.. )
    yardımlarınız için teşekkürler

Aşağıdaki linkte flash atma olayını çözebilirsin..Birolun hazırladığı kapsamlı bir flash anlatımı var.

http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_2/key_/tm.htm

• teşekkürler montaj 34 ...

bu arada motomodders.net deki birolayd bizim biroldh mi ? megatürk kardeşte oralarda sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u555 -- 26 Nisan 2007; 13:29:05 >
  • Evet onlar biziz
  • sayfayı okudum. ama şu batarya sökmek yerine teli kapatıp açsak olmaz mi ?
  • quote:

sayfayı okudum. ama şu batarya sökmek yerine teli kapatıp açsak olmaz mi ?

Öylede oluyor, YALNIZ fwde hem .shx hem .sbf varsa geçişte bataryı çıkarıp yapman gerek diye hatırlıyorum senin yüklediğin sadece .sbf li olan fwdir., düzenleme yapıyorum zamanım yok, daha anlaşılır yazacağım...Yeni versiyon yükledin mi?

Verdiğin paylaşım için teşekkürler çok güzel..
    />
    />

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 26 Nisan 2007; 20:55:25 >

• daha vakit olmadı versiyon yüklemeye .ama eve gidince ilk işim bu zaten..
    zaten yabancı forumlarda biraz hareketlenme başlanmış.
    bence yeni gelişmelere hazırlıklı olalım
  • http://senlik.linux.org.tr/2007

Linux ve Özgür Yazılım Şenliği ve Konferansı
    3-6 Mayıs 2007
    ODTÜ KKM, Ankara

hadi penguenler şenlikte buluşuyoruz...

her yıl linux camiasının toplaşıp buluştuğu bu büyük etkinliğe rokr e2 linux sistemli telefonlarnızla katılmaya ne dersiniz ?

birlikte buluşup bu organizasyona katılabiliriz...

• Bana çok uzak ama ?
    Yaşasın MOBİL PENGUEN
  • ayrıca ikinci bi proje olarak,

türk insanına mobil linux u tanıtmak , böyle bi sistemin var olduğunu bu sistemi kulllanan teller şunlardır..vb şeklinde mobil linux hakkında her türlü bilgi ve forumun olduğu esaslı bi site kursak hiç fena olmaz.

sitenin adı:

www.mobilpenguen.com

sitede mobil linux hakkında genel bilgiler, mobil linux ile çalışan telefonlar, download kısmı..vb gibi bi çok başlık olabilir. asıl önemli olan hiç bişe olmasa bile linux sistemli cep telefonu kullanıcılarının girip birbirleriyle msjlaşabileceği, sorunlarına çözüm arayabileceği bi platform yaratmak .sadece forum şeklinde olsa bile olur.

rokr e6, rızr z6 gibi önümüzeki dönem satışa çıkması beklenen telefonlarda linux kullanıyor ,zamanla baya kalabalık bi kitle oluşturulabilir.. tr deki tüm linux sistemli tel kulllanan insanların ortak buluşma, tartışıp sorunlarına çözüm arama yeri;
    www.mobilpenguen.com

çok eksiklikler var fakat iş ciddiye biner ve bu iş üzerinde kafa yorarsak ortaya güzel bi sonuç çıkabilir ?!?
    yorumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fake1tr -- 26 Nisan 2007; 23:21:12 >

• forum yönetimine göre fake üyelik... bu gidişle bi 7 gün daha ceza alacam..

bu bilgisayardan benim dışımda kardeşimde kendi üye adıyla bağlanıyor. aynı ip kullandığımız için onu benim fake üyeliğim zannediyorlar. ceza kesiyorlar, bi türlü anlatamadım derdimi onlara..

bende protesto ediyorum, face1tr deki c harfini k olarak değştirdim, üyeliğim açılana kadar yola böle devam..

bu aradawww.mobilpenguen.com diye bi site yok. linux sisitemli telefon kullanıcıları olarak böle bi siteyi biz açalım diyorum. gerçi ben hala e2 almadım ama bu ayın sonunda beyaz bi tane alacam kendime, para denkleştirmeye çalışıyorum...

• quote:

fake1tr
    Kardeşini biliyorum...
    Yukarıdaki ceza ile ilgili mesajımı silmemi istersen sileyim hemen. Yine uyarı almada...
  • Valaha bu site olayı bence süper olur.Umarım gerçekleşir....
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4438192/mpage_1/key_co%25F0rafyalarda//tm.htm#4438192

yukarda da görüldüğü üzere 2005 yılından bu yana mobil linux diye diye dilimde tüy bitti. artık somut bi adım atmanın vaktidir,uzun süredir hayalini kurduğum bi proje,

kabaaca şöyle olacak:

üstte şöyle esaslı bi logo , yanınada sitennin adı; "mobilpenguen.com"

anasayfanın sağ lobuna yeni çıkan son 10 yazılım ve uygulamaların yer aldığı liste.., hemen altına
    bi başka liste bunda da en çok tercih edilen, beyenilen programların top10 sıralaması.

anasayfa orta yerine haberler kısmı, mobil linux , yeni duyurulan telefonlar, mobil teknoloji hakkında güncel haberler...

sol kısımda menü bölümü, bu bölümde tıklandığında ilgili bağlantıyı açacak bölüm başlıkları.. mesela;

mobilpenguen genel:
    tarihçe (mobil linux nedir ne zaman çıktı nerden nereye...vb)
    telefonlar ( dünyada mobil linux kullanan tüm telefonlar, resimleri ve teknik özellikleriyle birlikte..)
    neden mobil linux ( insanların neden bu siistemi tercih etmesini anlatan, diğer sistemlerle karşılaştırmalar testler..vb)

mobilpenguen dosya:
    firmware
    programlar
    oyunlar
    temalar

forum

..vb

• aslında yapılırsa gerçekten süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: fake1tr

http://forum.donanimhaber.com/m_4438192/mpage_1/key_co%25F0rafyalarda//tm.htm#4438192

yukarda da görüldüğü üzere 2005 yılından bu yana mobil linux diye diye dilimde tüy bitti. artık somut bi adım atmanın vaktidir,uzun süredir hayalini kurduğum bi proje,

kabaaca şöyle olacak:

üstte şöyle esaslı bi logo , yanınada sitennin adı; "mobilpenguen.com"

anasayfanın sağ lobuna yeni çıkan son 10 yazılım ve uygulamaların yer aldığı liste.., hemen altına
    bi başka liste bunda da en çok tercih edilen, beyenilen programların top10 sıralaması.

anasayfa orta yerine haberler kısmı, mobil linux , yeni duyurulan telefonlar, mobil teknoloji hakkında güncel haberler...

sol kısımda menü bölümü, bu bölümde tıklandığında ilgili bağlantıyı açacak bölüm başlıkları.. mesela;

mobilpenguen genel:
    tarihçe (mobil linux nedir ne zaman çıktı nerden nereye...vb)
    telefonlar ( dünyada mobil linux kullanan tüm telefonlar, resimleri ve teknik özellikleriyle birlikte..)
    neden mobil linux ( insanların neden bu siistemi tercih etmesini anlatan, diğer sistemlerle karşılaştırmalar testler..vb)

mobilpenguen dosya:
    firmware
    programlar
    oyunlar
    temalar

forum

..vb

Güzel bi proje yardımcı olmak isterim ama deneyimlerimden öte gidemem. Çünkü web sitesi yapmak adına en ufak bir bilgim yok. Ama penguen olunca firmware program denemesi ve yorumları yazabilirim

• Birol arkadaşım. Benim tel.deki yazılım sürümü orjinal 40p.hiç yeni yazılım atmadım. zmplayer kurulumu ile ilgili yazdıklarının hepsini yaptım ama bir türlü ana menüde ikon çıkmadı. Birde bende cardregistry diye bir dosya yok. senin yolladığın dosyayı kopyalayarak denedim ama olmadı.
    Acaba yazılım güncellemediğim içinmi olmuyor? Bir fikrin varmı?
  • evet e2m var. forumu yeni keşfettim. yazdıklarını bi deneyecem.sAğol
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.