Bakın arkadaşlar bi ekranın kaliteli olabilmesi için birçok olay vardır. Bunlar;
Ekran boyutu: Ekranın ebatları büyüdükçe çözünürlük aynı kalıyorsa ( misal 2 inç ekran 176*208 2.4 inç ekran 176*208 ise 2 inç ekranda daha güzel görüntü oluşacaktır ) görüntü bozulur Çözünürlük: Açıklaması yukarıda Renk derinliği: 256k 16m ekran gibi. 16m renk ekrana sahip cihazda tabibu destek tam olarak yoktur. Çoğu sanal renklerdir. Aynı günümüz plazmalarında kullanıldığı gibi. Gerçek 16 renk anca çeşitli kimyasallar kullanarak meydana çıkarılabilir ( Filmli fotoğraf makinası gibi ) Kontrast oranı: Kontrast oranı arttıkça görüntü iyileşir ( 5000:1 gibi ) Kontrast: Kontrastta ise tam tersi arttıkça görüntü kötü olmaya başlar. Bunu evdeki televizyonunuzda deneyebilirsiniz...
ROKR E2 nin foto kalitesi, değişik ayarlarda ve efektlerde foto çekim örnekleri İşte değişik sitillerde çekimler.. Normal renk Siyah-beyaz Antik Negatif Kızıl Yeşil Mavi
Burada değişik iso(POZLAMA) değerleri ile çektiğim fotolar var iso için özellikle bulutlu zamanda çektim hava hafif kapalı bulutlu... Normal yani iso=0 da iken iso=-1 iso=-2 de iken iso=+1 de iken
Burada da foto çekim tecrübenize bağlı değişik ışık durumlarına göre menüden seçtiğiniz ayarlar ile çekilmiş bir kaç foto.. Menüde "ışık durumları" altında otomatik,sunny,night,cloudy,indoor(ev),indoor(ofis) olmak üzere 6 seçim var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 12 Nisan 2007; 1:27:06 >
Arkadaşım birol; Ya mesajlarımı okumadan cevap vererek gerçekten sdaygısızlık yapıyorsun ya da gerçekten algılamakta (okumak ile anlamak aynı şey değil.) zorluk çekiyorsun. Bana hep farklı yönlere çektiğimi söyledim ancak bunu yapan sensin. Mesajımı dikkatli okumanı geçtim öncelikle oku.
Orada var da biz mi yok dedik derken, şu lafına atıfta bulundum.
"@Dijiitaldünya E2 den ne istiyor anlamadım.. Utanmasa NEOVOnun 1024*768 lcd si ile karşılaştıracak sonra diyecek "görün işte E2nin berbat bir ekranı var""
Yani ben telefonla bir alıp veremediğimin olmadığını açıkladım burada. Biri öyle dedi demedim, ama ne istiyor demek bir alıp veremediği var demektir ki bir bilgisayar virüsü olsam belki söylediğin mantıklı olabilir ancak o bir makine ben ise bir canlıyım. Telefonu amacı dışında kullanacak değilim. Yani özel fantezilerim yok.
Bir ara ati ekran kartları ile nvidia ekran kartları karşılaştırılmıştı kalite bakımından ve ati kartlarda görünen bazı detaylar nvidia kartlarda görünmüyordu ve ati kartları görüntü kalitesi konusunda daha üstün seçildi. Yani çözünürlük kaliteye etki eder. Ekranlardan anlarım sen kafanı yorma.
640*480 örneğini ben değil, sen verdin. 6233 teki gibi bir ekran olsa 640*480 de olsa farketmez dedin. Bu ne demek olur.
Fotograf konusunda ben E2 berbat demedim, eğer mesajı okursan, E2 ile 6233 ü yan yana koyarak 6233 ün ekranı berbat dersen aynı mantıkla giderek E2 nin fotograf çekimi berbat diyebiliriz dedim. E2 iyi resim çekiyor, ama W810i daha iyi resim çekiyor ve bu E2 yi berbat yapmaz. Yani söylediğine bakar isek dünya güzellik yarışması birincisi güzel, ikincisi ise çirkin, iğrenç. Gene başka yerlere çekme deme sakın. Kullanılan mantık söylediğim ile tam olarak aynı yola çıkıyor.
Ayrıca hala arkadaşım diyerek seni mesajı okumaya davet ediyorum. Saçmaladığım tek bir nokta yok. Daha yüksek çözünürlüklü ekranlar ile karşılaştıran sensin.
Bu arada söylemek istemedim ancak; E2 de bir tane kaliteli hoparlör var 6233 te iki tane normal hoparlör var. E2 kaliteli ama kısık ses veriyor 6233 ise yüksek ama normal ses veriyor, E2 de bass yok ama daha kaliteli. Diyen sen değil miydin. Bir ses, mono ve bass noksanı olarak nasıl daha kaliteli olabilir.
Ve merak etme beni bu dünya da şok edebilecek şeyler o kadar basit ve sığ değiller. Üç harflilerle de tanıştım ve beni şimdiye kadar gerçekten şok eden onlar.
Gerçekten hiç ama hiç okuma alışkanlığın yok ya da gerçekten hızlı okuma teknikleri üzerinde bir kaç kitap okumalısın. İnsanın okuduğunu anlamasını ve kavrayış yeteneğini geliştiren ve hatta zihinsel tepki hızını artıran eserler de bulunmakta. Kitapçılardan temin edebilirsin pe pahallı değiller.
Al e2 ve 6233 hakkında 2. sayfada ne yazmışım tarihlere dikkat et..E2 de stereo 3D hoparlör var bende anlamıyorum ama motorola tek hoparlörle bunu yapıyor..Bunun cevabını face1tr verebilir..Eski E2 forumunda yazmış bunu..
6233 artıları çift hoparlör çok yüksek ses çıkışı bas var normal kalite.
Halbuki kaliteli diye düzeltmiştim resimdede var bu yazıyı unutmuşum o kadar uzun olunca tekrar hepsini okumuyorum , yarın onuda resimdeki gibi aynısını yazacağım.Resme dikkat ettiğim için orada zaten ne olduğu yazıyor bunu neden belirtmiyorsun... Resimde gördüğün gibi 6233 için " kaliteli ve bas var 2 tane hoparlör olduğu için ses çok yüksek ve iyi çıkıyor" diye yazmışım ama nerde baktığın yok..Hatta başlığa güncellenmiştir diye eklemişim çünkü her iki modelinde farklı bir yönünü öğrenince düzenliyerek ekliyorum..
kahrolası mpkgler çalıştırdım ohh be .nasıl yaptım derseniz bende motorola e680var buna E680I_G_0D.C5.ABP_0D.B3.B1P_T674VE_L001_S004_P006_GSOE680IT674VE007_full bu yazılımı yükledim bu yazılım çin bandı olduğu için açmıyordu g33 ve g36smg lerini yükledim flash atarken patchledim.nasıl yapıldığına gelirsek size sitenin linkini veriyim http://motorolafans.com/MotorolaFansPHPbb/viewtopic.php?t=3642&sid=f8276da91373a9b6f2927fdd35dde69f linki bu şayet elinizde webçevirici varsa siteyi türkçeye çevirin gerekli olan ne varsa onları indirin http://vllp.sourceforge.net/ development kısmından .patchlemek çok basit gibi görünsede uğraştım bayağı.artık mpkg uzantılı uygulamalar sorunsuz çalışıyor.bilgi için benimle irtibat kurabilirsiniz msn rapper_735@hotmail.com
2 KEZ ÇIKAN onaylama yazısını yoketmek için bunları yapın... E2nizi BS a bağlayın, BS dan G:\.system\java\DownloadApps\MIDlet20000 klasöründeki "registry" yine silin ve bunu(2.registry) http://dosyam.net/?id=gyu8wq indirerek oraya kopyalayın.Artık cTunes direk açılacaktır, açılırken cTunes dosyaları taradığı için dosya sayısına göre süre değişir. DİKKAT=cTunes i ilk kurduğunuzda direk "2.registry" dosyası ile değiştirirseniz dosyaları görmez..İlk önce 1. registry ile değiştirmeli gerekli java ayarları yapılmalı 1 kere çalıştırıldıktan sonra dosyaları gördüğü zaman direk 2.registry ile değişim yaparsanız sorun olmaz ve düzgün çalışır.
FORMAT ATMADAN cTunes kurmak için yapmanız gerekenleri ve onaylama yazılarını yoketmek için eklemeniz gereken kodu 4.sayfaya ekledim linkten bakınız http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_4/key_/tm.htm İşte ROKR E2 imden cTunes görüntüleri..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 14 Nisan 2007; 22:08:11 >
selam beyler.foruma yeni üye oldum.üye olma sebebimde E2 yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca bursada olan varmı? dahada ayrdımcı olabilirler bana.aslında z3 düşünüyordum ama çok ağır kaçar bana.e2 yide bugun gördüm acaba?dedim.2 3 aydır kullanıyorsunuz bütün forumu okudum.önerirmisiniz.ben şuan SX1 kullanıcısıyım yani 3 yıl oldu
oda sorunluydu biliyorsunuz.başka bir sorunlu telefon istemiyorum.onun için zaten buradayım.fikirlerinize açıklamalarınıza güvenim sonsuz.biraz açıklığa kavuşturursanız çok memnun olurum.
tek problemi sesi az deniyor bi karşılaştırma yaparmısınız?yani sx1 inde azdı ama zaten tel genelde sessiz olduundan farketmiyordum ama bundan sonra sessizde olmayacak şimdiden teşekkür ediyorum.
kahrolası mpkgler çalıştırdım ohh be .nasıl yaptım derseniz bende motorola e680var buna E680I_G_0D.C5.ABP_0D.B3.B1P_T674VE_L001_S004_P006_GSOE680IT674VE007_full bu yazılımı yükledim bu yazılım çin bandı olduğu için açmıyordu g33 ve g36smg lerini yükledim flash atarken patchledim.nasıl yapıldığına gelirsek size sitenin linkini veriyim http://motorolafans.com/MotorolaFansPHPbb/viewtopic.php?t=3642&sid=f8276da91373a9b6f2927fdd35dde69f linki bu şayet elinizde webçevirici varsa siteyi türkçeye çevirin gerekli olan ne varsa onları indirin http://vllp.sourceforge.net/ development kısmından .patchlemek çok basit gibi görünsede uğraştım bayağı.artık mpkg uzantılı uygulamalar sorunsuz çalışıyor.bilgi için benimle irtibat kurabilirsiniz msn rapper_735@hotmail.com
Teşekkürler @scream382...
680,680i,680g A1200 gibi moto linux model kullananları buraya ve sana yönlendireceğim...
selam beyler.foruma yeni üye oldum.üye olma sebebimde E2 yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca bursada olan varmı? dahada ayrdımcı olabilirler bana.aslında z3 düşünüyordum ama çok ağır kaçar bana.e2 yide bugun gördüm acaba?dedim.2 3 aydır kullanıyorsunuz bütün forumu okudum.önerirmisiniz.ben şuan SX1 kullanıcısıyım yani 3 yıl oldu
oda sorunluydu biliyorsunuz.başka bir sorunlu telefon istemiyorum.onun için zaten buradayım.fikirlerinize açıklamalarınıza güvenim sonsuz.biraz açıklığa kavuşturursanız çok memnun olurum.
tek problemi sesi az deniyor bi karşılaştırma yaparmısınız?yani sx1 inde azdı ama zaten tel genelde sessiz olduundan farketmiyordum ama bundan sonra sessizde olmayacak şimdiden teşekkür ediyorum.
Aramıza hoşgeldin..
E2 şuan fw ile çok yüksek ses çıkıyor. Dış ses azdı sadece ama fw ile hem dış ses hemde kulaklık sesi çok arttı.. Kulaklık sesinde 1. seçilmiştir karşılaştırmalarda.. sx1 ine göre çok fazla özellikleri vardır.. 320*240 ekranı ve aynı çözünürlüklü diğer markalara göre çok kaliteli ekranı var.. DiVX izleyebiliyorsun video500kbps ses 128kbps kalitesindeki divx i güçlü telefonları bırak PDA lar bile zorlanır yada açmaz... Ama E2 linux altyapısı ve 325mhz~(311) lik işlemcisi herşeyin üstesinden geliyor.. cTunes ipod menüsü ile mp3 dinlemek çok güzel. Çünkü cTunes daha işlevsel örneğin liste yapmadan direk klasörleri liste yapabiliyorsunuz. 1.3 mp cep için gayet tatmin edici foto kalitesi var.. 4GB lik kart desteği. Kapasite artıkça teller çok yavaşlar AMA ROKR E2 de bu söz konusu değil asla her zaman hızlı..
E2 nin eksik olarak gördüklerim wifi yok ve video kaydı iyi değil.. Ama video kaydı ilerde fw ile güzel hale gelecektir..
Eğer symbian a alışmış ve vazgeçmek istemiyorsan motorola rizr Z8 çıkacak symbian 9,2 var onu bir incele.. hem video kaydı 30fps, 2mp kamera, HSDPA, 3.6 Mbps, ama wifi yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 14 Nisan 2007; 20:36:48 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 15 Nisan 2007; 13:19:37 >
Aslında insanların bu telefonunu seçmemesi güzel.Fazla kişide olmayınca daha iyi.Öbür türlü telin havası kaçıyor.Ama şimdi nereye gitsen kimse telefonu tanımıyor ve neler yapabilecekleri konusunda hiç bir fikirleri yok.Ben Rockr E2mi çok seviyorum ve bu telefonu almamdaki en büyük sebep Face1tr'e gerçekten teşekkür ediyorum.Ayrıca Megaturk ve Biroldh bu telefonun neler yapabileceğini her gün buraya yazıp benim gibi amatör kullanıcıların telefonu doğru şekilde kullanmasında çok yardımcı oluyorlar.Bugün ben bu telefona flash atabiliyorsan bu Biroldh sayesindedir. Forumdaki bir sürü inceleme ve değerlendirmeye rağmen 6233 ve W810nu RockrE2 rakip görmek ise forumda yazılanları okumamak olduğunu düşünüyorum.Ayrıca yapılan bir sürü test de var.Bu telefonların segmentleri belli adı üstünde müzik telefonu.biri walkmen serisi biri bence müzik telefonu bile değil,diğerinin ismi rockr. Konu müzik ise ROCKR hepsinden çok daha iyi kimse müzik telefonunu çok iyi foto veya video çeksin diye almıyor. (şimdi mutlaka ben onun için de alıyorum diyenler çıkacaktır )
Normal üstündeki yazılımda ekolayzır için bir çok ayar mevcut.Ctunes ben yükledikten sonra anlayamadığım bir şekilde sistemi kilitliyor.Bu konuda ayrıntılı cevabı sana Biroldh verebilir.Ctunes da çözmediği olay kalmadı
Birol şu 3. e2 deki turuncu yanlıkları nereden bulabiliriz acep...
bu linkde nasıl yapılacağı gayet iyi anlatılmakta http://www.motorolafans.com/MotorolaFansPHPbb/viewtopic.php?t=8917 şayet ingilizceniz iyi ise çok kolay aslında yapması .ben sadece sistem klasörünü değiştirdim hafıza kartının tüm mpkgler menüde kurulmuş halde şu an.
Ewet arkadaşlar kıyıda köşede bulduğum bi programı sizinle paylaşmak istiyorum.mpgk kurulumunu hepiniz biliyorsunuzdur bu direk kuruluyor zaten dosya yöneticisinden zmplayer gibi zahmetli değil. swapmem-12mb.mpkg adlı dosyayı zipten çıkarın ve hafıza kartına atın dosya yöneticisiyle bu dosyayı bulup seçin.o otomatik yükkleyecektir.etkinleştirmek içinde menüde yada oyunlarda (flasha göre değişiyor) bulunan fakat adı gözükmeyen(karelerden oluşuyor adı türkçe dil paketinde bu dil olmadığından ama dil ile işimiz yok) simgesi chip olan dosyayı seçiyoruz.TElefondan bip diye bir ses duyucaksınız.ve sonra telefonda mp3 fln açıp farkı görün.bende farketti gerçektin.Şiddetle tavsiye ederim.Programı kapatmak için bir kere daha seçin o simgeyi ding dong sesini duyduğunuzda kapanmış demektir. Hafıza kartınıza kurmayı unutmayın!12 mb yer kaplıyor ancak bence değer Link:http://rapi*d*sh*are.com/files/26651551/swapmem-12mb.rar.html LİNKTEKİ YILDIZLARI SİLİN (*)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkip2 -- 18 Nisan 2007; 17:51:11 >
Ahmet teşekkürler.. Ben daha önce bunu denemiştim, sayfada sistemi hızlandıracağı, belleği daha iyi kullanacak, uygulamalar daha hızlı yüklenecek gibi şeyler yazıyordu, denemiştim öylesine zaten E2 çok hızlı diye ilgimi çekmemişti. Tekrar yükledim senin dediğin gibi açık ve kapalı olarak sese baktım değişiklik farkedemedim.. http://www.e2mod.com/content/view/67/28/ Yardımcı olurmusun "Swap file mpkg" bu program tam olarak ne işe yarıyor...Teşekkürler..
Ahmet teşekkürler.. Ben daha önce bunu denemiştim, sayfada sistemi hızlandıracağı, belleği daha iyi kullanacak, uygulamalar daha hızlı yüklenecek gibi şeyler yazıyordu, denemiştim öylesine zaten E2 çok hızlı diye ilgimi çekmemişti. Tekrar yükledim senin dediğin gibi açık ve kapalı olarak sese baktım değişiklik farkedemedim.. http://www.e2mod.com/content/view/67/28/ Yardımcı olurmusun "Swap file mpkg" bu program tam olarak ne işe yarıyor...Teşekkürler..
Kusura bakma yanlış açıklama olmuş.Demek istediğim mp3 dinlerken telefon daha seri oluyor oyunlarda falan.Yani memory ekliyor telefonunuza 12mb daha.ram gibi birşey.sadece sanal ram yani hafıza kartınızın bir bölümünü kullanıyor.Hızlandırıyor menüyü mp3 dinlerken falan arkadaşlar.Yada bana öyle gelmiş sizde deneyip görüşlerinizi yazarsanız sewinirim.
Orjinalden alıntı: montaj34 Normal üstündeki yazılımda ekolayzır için bir çok ayar mevcut.Ctunes ben yükledikten sonra anlayamadığım bir şekilde sistemi kilitliyor.
Dostum sendeki cTunes in kitlemesini çözmemiz gerek.. Hangi fw kurulu.. Belki karttaki sistem dosyaları bozulmuştur karta format atıp denesene..cTunes kurulumunu iyi oku belki yanlış yapıyorsundur, kodları kendin ekleyerek dene...
Tavsiyem R564_G_12.00.45P The One Beta 2 bu fwyi kur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 19 Nisan 2007; 3:51:43 >
Orjinalden alıntı: montaj34 R564_G_12.00.45P versiyonu yükledim. Ctunes bu sefer çalışıyor Sanırım versiyondan kaynaklanan bir sorundu.... Ağbim yurtdışına çıkıyor; 4gb sd kart aldırıcam bakalım bizim rokr'ın performansı nasıl olacak....
Çalıştığına sevindim .. SD kart için her markanın değişik hızlı modelleri oluyor hızlı(okuma yazma hızı yüksek) olanlardan al...
Orjinalden alıntı: montaj34 R564_G_12.00.45P versiyonu yükledim. Ctunes bu sefer çalışıyor Sanırım versiyondan kaynaklanan bir sorundu.... Ağbim yurtdışına çıkıyor; 4gb sd kart aldırıcam bakalım bizim rokr'ın performansı nasıl olacak....
Çalıştığına sevindim .. SD kart için her markanın değişik hızlı modelleri oluyor hızlı(okuma yazma hızı yüksek) olanlardan al...
İşin aslı parayı vericek o olduğu için fazla seçme şansım yok.Bedava mal, baldan tatlıdır deyip kullancaz artık.
İşin aslı parayı vericek o olduğu için fazla seçme şansım yok.Bedava mal, baldan tatlıdır deyip kullancaz artık.
Aklıma gelmişken turuncu yanlık olayınıda söyleyimde baksın orda ya.İsterseniz size de aldırabilirim.Ben İstanbul'dayım bir şekilde size ulaştırırım.tabii sevgili ağbim bulabilirse
Turuncu yanlık isteyen arkadaşlar. İsterseniz bir zımpara ve bir de siprey boya ile istediğiniz rengi yapabilirsiniz. Yazılımsal modifiyeden sonra fiziksel modifiye de fena olmaz hani. Yanlız kaliteli sipreylerden alın ki daha sonra dökülme falan olmasın.
Düzenleme:
Şimdi farkettim düğmeler falan da farklı. Aslında biraz uğraş ile onu da yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 21 Nisan 2007; 0:14:08 >
Turuncu yanlık isteyen arkadaşlar. İsterseniz bir zımpara ve bir de siprey boya ile istediğiniz rengi yapabilirsiniz. Yazılımsal modifiyeden sonra fiziksel modifiye de fena olmaz hani. Yanlız kaliteli sipreylerden alın ki daha sonra dökülme falan olmasın.
Düzenleme:
Şimdi farkettim düğmeler falan da farklı. Aslında biraz uğraş ile onu da yapabilirsiniz.
Aşağıdaki yazıyı bir arkadaş 6233 topiğine yazmış.Hani Digital word herkese akıl veriyor ya o topic.
Kapak gıcırdıyordu kağıt sıkıştırdım, fotoğraf tuşu ile açma/kapama tuşunda baya boşluk var yani basmadan önce 1mm kadar boşlukta ilerliyo, baskonuş tuşu (her ne kadar kullanmasamda) ve ses tuşu gıcırdıyo. Bunların yanında ekran saat yönünde 0.7 mm kadar yatık. Not: Bunlar telefonlar geldiğinde de olan şeyler direk fabrika çıkışlı :D alalı bir buçuk ay oldu. (bu yazıyı SKYSOL!D rumuzlu arkadaş 19-nisan-2007 tarihinde saat 14:21:38de yazmış) linkide bu http://forum.donanimhaber.com/m_9011878/mpage_97/tm.htm
E2 ile uğraşacağına bence 6233'ün sorunlarına daha çok eğil bence ,Zira bizim telefonun kasası çok sağlam haberin olsun.
Kapak gıcırdıyordu kağıt sıkıştırdım, fotoğraf tuşu ile açma/kapama tuşunda baya boşluk var yani basmadan önce 1mm kadar boşlukta ilerliyo, baskonuş tuşu (her ne kadar kullanmasamda) ve ses tuşu gıcırdıyo. Bunların yanında ekran saat yönünde 0.7 mm kadar yatık. Not: Bunlar telefonlar geldiğinde de olan şeyler direk fabrika çıkışlı :D alalı bir buçuk ay oldu. (bu yazıyı SKYSOL!D rumuzlu arkadaş 19-nisan-2007 tarihinde saat 14:21:38de yazmış) linkide bu http://forum.donanimhaber.com/m_9011878/mpage_97/tm.htm
E2 ile uğraşacağına bence 6233'ün sorunlarına daha çok eğil bence ,Zira bizim telefonun kasası çok sağlam haberin olsun.
Arkadaşım senin amacın nedir? Herkes böyle agrasif mi? Benim E2 ye bir şey dediğim mi var? Burada adam gibi gelip bir öneri yaptım. Sen ise terbiyesizce laf atıyorsun.
Telefona modifiye yapılmayan bir şey mi? Benim evde bilgisayarımın dış cephe olarak boyamadığım tek parçası klavye ve mause ki zaten onların da rengi güzel olduğu için boyamadım. Monitör, kasa ve ekran kartının belleklerine taktığım soğutucular bile boyalı. Hatta yanında verilen standart fana bile boyama girişimim oldu.
Bu arada arkadaşın sorunu ise muhtemelen sadece onunkinde. Benim kullandığımda sadece pil kapağında gıcırdama yapıyor ki o da ancak elinle zorlayınca. Kapama tuşunda boşluk yok, bas konuş tuşunda da gıcırdama yok. Burada fanatizme gerek yok. Bak bakalım burada E2 yi kötüleyecek bir şey söylemiş miyim? Söylediklerim de zaten sizin onayladığınız şeyler.
Bakıyorum bir açık aramak için uğraşıyorsun. Boşuna uğraşma, ben söyleyeyim 6233 te video sarma özelliği yok. Uğraşma çabalama, adam gibi bir öneri yaptım, yardım edeyim dedim ve aldığım cevaba bak.
Digital world; Ben terbiyesizlik yapmıyorum bu bir, forumda bundan sonra yazdıklarına cevap vermiycem topiği kirletmekten yana değilim bu iki. Kusura bakma ama ben hiç spreyle boyanmış telefon görmedim bu da üç.
Bu da dört olsun. Son olarak bana cevap vermeye çalışarak kirlilik yapan da sensin. Şimdiye kadar gayet sakin mesajlar yazdım ama bu safer biraz fazla zorladın sanırım şansını.
@dw önerin için teşekkürler. Ama dediğin iş riskli kapak boşa gidebilir ve yedek kapağımız yok artı herkes uğraşmaz renk için o kadar, bu yüzden yanlış anlarız valla, herkes istemez uğraşarak yapmak ... İnşallah TR ye gelir bu kapaklar yada bir firma yapsa keşke E2 için.. @dw sen bu boyamada tecrübelisin , tecrübe gerek bunu yapmak için, örneğin hangi spreylerden olacak gibi.. Birde sıkılırsak tekrar gerçek rengi olsun isteriz olmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 20 Nisan 2007; 19:50:56 >
Birol doğru söylüyorsun. Mesela ekran kartı ramlerinde daha ince bir boya kullandım(Malum boya ısıyı pek iyi iletmiyor). Aslında resim yapmayı severim işin içinde boya olunca duramıyorum. Odamı bile kendim boyadım. (Her türlü boya badana işleri yapılır. İrtibat için telefon 05....... )
He şu da var o kadar profesyonellik gerekmiyor. İnce ve dayanıklı bir boya olduktan sonra yapması kolay sadece boyayı çok hafif püskürteceksin. Yani her yeri kapasın derdi olmayacak. 3-4 katta yavaş yavaş yapacaksın. Bir de o kısmı inceleyemedim (arkadaşta bakarken bilmiyordum açıkçası)
Bir de bunun yan sanayisi yok mu? Eskiden olsa nerede kaça satılıyor söylerdim. Malum önceden rağbet gören bir şeydi, bu yüzden ona göre araştırıyordum yardımcı olmak için, ama yavaş yavaş yerini kaybetti. Neyse ben gene dolaşırım bir piyasayı. Pek bilinmeyen bir model olsa da soruştururum.
Tuşları da (gerçi malzemesi nasıldır, tutarmı bilmiyorum) asetat kalemi ile boyayabilirsin. Aside bile dayanıklı sonuçta.
Montaj34 arkadaştan da bir özür beklerdim doğrusu.
1 ay önce ebay.com(dünyanın en büyük 2.el ve/veya açık arttırma sitesi..) da bir sürü ROKR E2 doluydu..
1hafta önce baktım 1 TANE BİLE KALMAMIŞTI... kapış kapış satılmış hepsi... Bunda son fw lerin zmplayer ve ctunes çok etkisi var bence ,geçte olsa millet anladı E2 nin çok geliştirilebilir bir tel olduğunu..
ŞİMDİ baktım ebaya sadece 2 tane E2 var, o ikiside hemen satılır zati...
Resmi sitede buldum dediğim gibi bluetooth kulaklıkmış.çok beğendim ben.
Bluetooth Stereo Eyewear O ROKR For music enthusiasts, O ROKR allows you to take tech beyond its typical boundaries to enjoy integrated, wire-free music and communication on the go because only O ROKR combines leading Bluetooth stereo technology from Motorola with the patented technologies of Oakley’s High Definition Optics®.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 22 Nisan 2007; 8:50:34 >