Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ROKR E2 LiNUX rokre2=DiVX,XViD,mp3 cTunes

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: ROKR E2 LiNUX rokre2=DiVX,XViD,mp3 cTunes Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
megaturk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Nisan 2007; 0:49:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bakın arkadaşlar bi ekranın kaliteli olabilmesi için birçok olay vardır. Bunlar;

Ekran boyutu: Ekranın ebatları büyüdükçe çözünürlük aynı kalıyorsa ( misal 2 inç ekran 176*208 2.4 inç ekran 176*208 ise 2 inç ekranda daha güzel görüntü oluşacaktır ) görüntü bozulur
Çözünürlük: Açıklaması yukarıda
Renk derinliği: 256k 16m ekran gibi. 16m renk ekrana sahip cihazda tabibu destek tam olarak yoktur. Çoğu sanal renklerdir. Aynı günümüz plazmalarında kullanıldığı gibi. Gerçek 16 renk anca çeşitli kimyasallar kullanarak meydana çıkarılabilir ( Filmli fotoğraf makinası gibi )
Kontrast oranı: Kontrast oranı arttıkça görüntü iyileşir ( 5000:1 gibi )
Kontrast: Kontrastta ise tam tersi arttıkça görüntü kötü olmaya başlar. Bunu evdeki televizyonunuzda deneyebilirsiniz...

Saygılar...

birolayd

12 Nisan 2007; 1:22:57 

ROKR E2 nin foto kalitesi, değişik ayarlarda ve efektlerde foto çekim örnekleri
İşte değişik sitillerde çekimler..
Normal renk

Siyah-beyaz

Antik

Negatif

Kızıl

Yeşil

Mavi

Burada değişik iso(POZLAMA) değerleri ile çektiğim fotolar var iso için özellikle bulutlu zamanda çektim hava hafif kapalı bulutlu...
Normal yani iso=0 da iken

iso=-1

iso=-2 de iken

iso=+1 de iken

Burada da foto çekim tecrübenize bağlı değişik ışık durumlarına göre menüden seçtiğiniz ayarlar ile çekilmiş bir kaç foto.. Menüde "ışık durumları" altında otomatik,sunny,night,cloudy,indoor(ev),indoor(ofis) olmak üzere 6 seçim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 12 Nisan 2007; 1:27:06 >

bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...__C550 hakkında herşey__Moto ROKR E2 175ytl~ 88euro SADECE __
Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla.. __
ÜCRETSİZ-tüm-marka-teller-için j2me-midlet-java-MPKG(linux tel)-prog-oyun TIKLA İNDİR.
Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLA
MOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
RAKS ceptelefonu için RAKS bölümü AÇILMIŞTIR, artık Raks çılar kendi bölümünde yazsınlar
DigitalWorld

12 Nisan 2007; 1:23:39 

Arkadaşım birol; Ya mesajlarımı okumadan cevap vererek gerçekten sdaygısızlık yapıyorsun ya da gerçekten algılamakta (okumak ile anlamak aynı şey değil.) zorluk çekiyorsun. Bana hep farklı yönlere çektiğimi söyledim ancak bunu yapan sensin. Mesajımı dikkatli okumanı geçtim öncelikle oku.

Orada var da biz mi yok dedik derken, şu lafına atıfta bulundum.

"@Dijiitaldünya E2 den ne istiyor anlamadım.. Utanmasa NEOVOnun 1024*768 lcd si ile karşılaştıracak sonra diyecek "görün işte E2nin berbat bir ekranı var""

Yani ben telefonla bir alıp veremediğimin olmadığını açıkladım burada. Biri öyle dedi demedim, ama ne istiyor demek bir alıp veremediği var demektir ki bir bilgisayar virüsü olsam belki söylediğin mantıklı olabilir ancak o bir makine ben ise bir canlıyım. Telefonu amacı dışında kullanacak değilim. Yani özel fantezilerim yok.

Bir ara ati ekran kartları ile nvidia ekran kartları karşılaştırılmıştı kalite bakımından ve ati kartlarda görünen bazı detaylar nvidia kartlarda görünmüyordu ve ati kartları görüntü kalitesi konusunda daha üstün seçildi. Yani çözünürlük kaliteye etki eder. Ekranlardan anlarım sen kafanı yorma.

640*480 örneğini ben değil, sen verdin. 6233 teki gibi bir ekran olsa 640*480 de olsa farketmez dedin. Bu ne demek olur.

Fotograf konusunda ben E2 berbat demedim, eğer mesajı okursan, E2 ile 6233 ü yan yana koyarak 6233 ün ekranı berbat dersen aynı mantıkla giderek E2 nin fotograf çekimi berbat diyebiliriz dedim. E2 iyi resim çekiyor, ama W810i daha iyi resim çekiyor ve bu E2 yi berbat yapmaz. Yani söylediğine bakar isek dünya güzellik yarışması birincisi güzel, ikincisi ise çirkin, iğrenç. Gene başka yerlere çekme deme sakın. Kullanılan mantık söylediğim ile tam olarak aynı yola çıkıyor.

Ayrıca hala arkadaşım diyerek seni mesajı okumaya davet ediyorum. Saçmaladığım tek bir nokta yok. Daha yüksek çözünürlüklü ekranlar ile karşılaştıran sensin.

Bu arada söylemek istemedim ancak; E2 de bir tane kaliteli hoparlör var 6233 te iki tane normal hoparlör var. E2 kaliteli ama kısık ses veriyor 6233 ise yüksek ama normal ses veriyor, E2 de bass yok ama daha kaliteli. Diyen sen değil miydin. Bir ses, mono ve bass noksanı olarak nasıl daha kaliteli olabilir.

Ve merak etme beni bu dünya da şok edebilecek şeyler o kadar basit ve sığ değiller. Üç harflilerle de tanıştım ve beni şimdiye kadar gerçekten şok eden onlar.

Gerçekten hiç ama hiç okuma alışkanlığın yok ya da gerçekten hızlı okuma teknikleri üzerinde bir kaç kitap okumalısın. İnsanın okuduğunu anlamasını ve kavrayış yeteneğini geliştiren ve hatta zihinsel tepki hızını artıran eserler de bulunmakta. Kitapçılardan temin edebilirsin pe pahallı değiller.

birolayd

12 Nisan 2007; 1:30:23 

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Başlık açmışım hala neden buraya yazıyorsun buraya yazdığın sürece seni tiye bile almam.. Korkma diğer forumda sana cevap yetiştiririm..

Forumu kirletme, bu linkteki foruma yaz...

http://forum.donanimhaber.com/m_13505048/mpage_1/key_//tm.htm#13505450

bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...__C550 hakkında herşey__Moto ROKR E2 175ytl~ 88euro SADECE __
ÜCRETSİZ-tüm-marka-teller-için j2me-midlet-java-MPKG(linux tel)-prog-oyun TIKLA İNDİR.
RAKS ceptelefonu için RAKS bölümü AÇILMIŞTIR, artık Raks çılar kendi bölümünde yazsınlar
birolayd

12 Nisan 2007; 1:54:57 

quote:

DigitalWorld

Sana sadece gülüyorum.... yazık yazık..

Al e2 ve 6233 hakkında 2. sayfada ne yazmışım tarihlere dikkat et..E2 de stereo 3D hoparlör var bende anlamıyorum ama motorola tek hoparlörle bunu yapıyor..Bunun cevabını face1tr verebilir..Eski E2 forumunda yazmış bunu..
quote:

biroldh

Karşılaştırma resminin alttaki yazıya baktım düzeltmemişim,
quote:

6233 artıları
çift hoparlör çok yüksek ses çıkışı bas var normal kalite.
Halbuki kaliteli diye düzeltmiştim resimdede var bu yazıyı unutmuşum o kadar uzun olunca tekrar hepsini okumuyorum , yarın onuda resimdeki gibi aynısını yazacağım.Resme dikkat ettiğim için orada zaten ne olduğu yazıyor bunu neden belirtmiyorsun... Resimde gördüğün gibi 6233 için " kaliteli ve bas var 2 tane hoparlör olduğu için ses çok yüksek ve iyi çıkıyor" diye yazmışım ama nerde baktığın yok..Hatta başlığa güncellenmiştir diye eklemişim çünkü her iki modelinde farklı bir yönünü öğrenince düzenliyerek ekliyorum..

Diğer gereksiz cevapları kirletme forumunda bulabilirsin..
http://forum.donanimhaber.com/m_13505048/mpage_1/key_//tm.htm#13505450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 12 Nisan 2007; 2:17:32 >

megaturk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Nisan 2007; 22:27:31 

45p beta2 de dış ses muazzam artmış bence hepiniz denemelisiniz

scream382

13 Nisan 2007; 14:25:53 

kahrolası mpkgler çalıştırdım ohh be .nasıl yaptım derseniz bende motorola e680var buna E680I_G_0D.C5.ABP_0D.B3.B1P_T674VE_L001_S004_P006_GSOE680IT674VE007_full bu yazılımı yükledim bu yazılım çin bandı olduğu için açmıyordu g33 ve g36smg lerini yükledim flash atarken patchledim.nasıl yapıldığına gelirsek size sitenin linkini veriyim http://motorolafans.com/MotorolaFansPHPbb/viewtopic.php?t=3642&sid=f8276da91373a9b6f2927fdd35dde69f linki bu şayet elinizde webçevirici varsa siteyi türkçeye çevirin gerekli olan ne varsa onları indirin http://vllp.sourceforge.net/ development kısmından .patchlemek çok basit gibi görünsede uğraştım bayağı.artık mpkg uzantılı uygulamalar sorunsuz çalışıyor.bilgi için benimle irtibat kurabilirsiniz msn rapper_735@hotmail.com

megaturk

Sisteme Gözat

13 Nisan 2007; 14:38:25 

Arkadaşlar E2 yi takip edebileceğimiz başka yabancı forumlar var mı?

montaj34

13 Nisan 2007; 15:01:15 

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar E2 yi takip edebileceğimiz başka yabancı forumlar var mı?

Umarım işine yarar Megaturk;
http://motofunvn.com/forum/index.php?&CODE=00

sony 37P3000
toshiba A-100-233
motorola rockr e2
pentax optio x
megaturk

Sisteme Gözat

13 Nisan 2007; 19:31:47