Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
339.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ferdy



  • quote:

    Orjinalden alıntı: ferdy



    İçindekiler kısmına eklenmiştir..

    http://rapid share.com/files/87554591/Ferdy-PSP_Movie_Creator_v2.0.rar.html

    Program için teşekkürler, denedim..
    Programn *.mp4 formatına çeviri yapıyor.İyi bir çevirici.

    Programın daha fazla ayarlar(more options) kısmına girerseniz, videonun parlaklık ayarını, fps(2 tane kısıtlı) ve en önemlisi kısık olan videolar için SES AYARI ile sesi yükseltebiliyoruz. *.mp4 üzerine Süper program.

     >>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 29 Ocak 2008; 17:36:29 >




  • Ben fazla kullanma ihtiyacı duymadığımdan kullanmadığımı yukarda yazmıştım arkadaşımın sony ericsson k750i telefonuna yaklaşık bir yıldır önce yükledik programı o sürekli kullanıyor saat de 1-2 kontür düşdüğünü söyledi bende ona güvenerek öyle yazdım. Tam emin değilim ama kullanıma başlamak için 4 kontör mü istiyo acaba program ,istiyosa da helali hoş olsun.


    quote:

    Orjinalden alıntı: ferdy

    dostum kuracaksın deniyceksin... herkes burda denediklerini yazar dimi.... program bağlandı kişileri sayarken bağlantı gitti kapatıp kontör sorguladık 4 köntör vardı sıfır kaldı.... umarım açıklayıcı olmuştur.

  • Arkadaşlar telefonun garantili sayılabilmesi için hangi fw ler geçerliydi.
  • s.a beyler benim de bir e2 war teli almamın sebebi işleritm ağının geniş olmasıydı aldım falakt iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum. Öncelikle telefonda müzik çalarken o meşhur takılmaları engelleyemedim. Saolsın bir kaç aradaş fw atmada birkaç bişeyler yazmış bende üye olup b kon hakkındaki bilgilerimi genişletmek istedim. telefona fw attım atmasına fakat teli türkçeleştirdiğimde menü çubklarında büyüme oluyor, takılmalar devam ediyor açıkcası kafayı yicem bana yardım ederseniz birkaç ukala arkadaşımıda susturmuş olucam onlarda motorolanın nasıl bir tel olduklarını göreceklerdir




  • geç saatte girdiğim için herkez yatıyor heralde Neyse yarın bilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Bu yardıma gerçekten çok ihtiyacım war. bi de forumda kaç saatte mhabeet başlar bana biri mail atarsa çk sevinirim email: monster-javs@hotmail.com gece old 3 ama e2 aşkı ite uyutmuuyo adamı
  • sana şöle yardımcı olayım heralde orjinal fw lerin son versiyonları hariç diğer fw lerin hepsini denemişimdir ben daha müzikte takılma yapmayan hiç bir fw görmedim ama sana şunu tavsiye edeyim rockbox diye bir proğram var onu kullan ve bu ızdıraptan kurtul rockbox ta birde güzel ekolayzer ayarı yap ozaman pişman olmazsın gayet iyi oluyor benim kendim fw olarak Experiment kullanıyorum gayet iyi sanırım en iyisi yeterince hızlı tabi msj sorunu hariç bu sorunda bütün fw lerde aşılmış değil bilmem yardımcı olabildimmi.
    quote:

    Orjinalden alıntı: melankolia05

    geç saatte girdiğim için herkez yatıyor heralde Neyse yarın bilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Bu yardıma gerçekten çok ihtiyacım war. bi de forumda kaç saatte mhabeet başlar bana biri mail atarsa çk sevinirim email: monster-javs@hotmail.com gece old 3 ama e2 aşkı ite uyutmuuyo adamı




  • GPRS tarifeleride değişmiş olabilir ogünden bu güne....

    quote:

    Orjinalden alıntı: @dem

    Ben fazla kullanma ihtiyacı duymadığımdan kullanmadığımı yukarda yazmıştım arkadaşımın sony ericsson k750i telefonuna yaklaşık bir yıldır önce yükledik programı o sürekli kullanıyor saat de 1-2 kontür düşdüğünü söyledi bende ona güvenerek öyle yazdım. Tam emin değilim ama kullanıma başlamak için 4 kontör mü istiyo acaba program ,istiyosa da helali hoş olsun.


    quote:

    Orjinalden alıntı: ferdy

    dostum kuracaksın deniyceksin... herkes burda denediklerini yazar dimi.... program bağlandı kişileri sayarken bağlantı gitti kapatıp kontör sorguladık 4 köntör vardı sıfır kaldı.... umarım açıklayıcı olmuştur.







  • quote:

    Orjinalden alıntı: suat buhur

    sana şöle yardımcı olayım heralde orjinal fw lerin son versiyonları hariç diğer fw lerin hepsini denemişimdir ben daha müzikte takılma yapmayan hiç bir fw görmedim ama sana şunu tavsiye edeyim rockbox diye bir proğram var onu kullan ve bu ızdıraptan kurtul rockbox ta birde güzel ekolayzer ayarı yap ozaman pişman olmazsın gayet iyi oluyor benim kendim fw olarak Experiment kullanıyorum gayet iyi sanırım en iyisi yeterince hızlı tabi msj sorunu hariç bu sorunda bütün fw lerde aşılmış değil bilmem yardımcı olabildimmi.
    quote:

    Orjinalden alıntı: melankolia05

    geç saatte girdiğim için herkez yatıyor heralde Neyse yarın bilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Bu yardıma gerçekten çok ihtiyacım war. bi de forumda kaç saatte mhabeet başlar bana biri mail atarsa çk sevinirim email: monster-javs@hotmail.com gece old 3 ama e2 aşkı ite uyutmuuyo adamı



    peki bu flash attığımda menü çuubuklarındaki büyümeyi nasııl engellicem??




  • fw attıktan sonra özel bir paket var onu yükleyeceksin.sonra türkçe dosyası var onu karta atıp,telefondan dosyayı yükleyeceksin.tamamen sorunsuz bir şekilde türkçe olacak.ayrıca müziklerini rockboxtan dinleyeceksin,takılma sorunu yok.rokr e2 çok güzel ve sorunları çözülen bir telefon,endişe etmene gerek yok.
    şuan orjinal yazılım seni biraz üzebilir dert etme.
    ben şuan şehir dışı bir görevdeyim.arkadaşlar gerekli yardımı yaparlar.biraz sabret
  • eyw sağolasın. de madem görevdesin eyw ne diyelim. gerçi bi arkadaş bana bu gerekli olan dosyaları werse çok iyi olacak. ayrıca şimdi kvk servisi ile konustum bu müzikteki takılmalar için. onlarda telefonu bize getirin dedi. ya getircem oraya kaç haftada teli wermiyolar!Kasten sordum 'ya dedim flash atınca herhangi bir problem oluyormu' diye. oda olabilir dedi sanki ben bilmiyom önemli olan telin yapılması kvkya gitmiş oraya buraya gitmiş bir önemi yok. ben aynı zamanda eski bir e398 kullanıcısıyım. daha bu foromun benimle çok işi war




  • beyler kimse yardımcı olmayacakmı ya???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: goodmanzafer

    arkadaslar küçük bi problemim var forumu neredeyse baştan sona okudum c tunes yükledim zm player yükledim kd player yükledim bunların hepsi eksiksiz calısıyor ancak tema değiştiremiyorum. ayarlarda yeni eklediğim tema görünüyo ama düzenle dedikten sonra ayarlarda skin die bişey cıkmıyor delirmek üzreyim bi yardım plss

    goodmanzafer,
    Daha önce bu topikte açıklamıştım, ama topik içinden çıkılmaz hale geldi. Yeniden yazıyorum, eğer sorununu doğru anladıysam.
    AnaMenu>Settings(ayarlar)>Temalar>(istediğin tema üstüne gel ve sol üst tuş ile seçenekler'e gir)>Düzenle>Joystiki sağa it>En alt seçenek butonunda Joystik orta tıkla. Skinleri göreceksin (Not: Modlu fw'ler içindir).

    Kolay Gelsin.

    melankolia05,

    Eğer kullandığın Türkçe dil paketi e2mod'dan indirilen 0020.sbf ise bahsettiğin bozulma oluyor. Eğer AiO_LanguagesPack_VH_MET + Turkish kurarsan bu sorunu yaşamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali2006 -- 30 Ocak 2008; 17:11:06 >




  • onbaşım çok iyi söylüyosunda bu dosyayı nerden bulucaz e2 moddanmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: melankolia05
    onbaşım çok iyi söylüyosunda bu dosyayı nerden bulucaz e2 moddanmı?

    çok hazırcısın
    http://vanhi eumai.4shared.com/dir/3126232/7fa50986/Language_Pack_All_in_One.html (linkten boşluğu kaldır)

    AIO paketleri fw'le göre değişiyor, readme.txt'i oku.
  • iide sen bu konuda bilgilisin ben bu teli alalı kaç gün oldu .! ayrıca buranın yardımlaşma formu olduğunu biliyodum. neyse saolasın sen! yardımın için!
  • içindekiler kısmını incele rockbx u da herseyıde bulabılırsın.
  • çavuş burda dil paketine baktım indirdim fakat burda turkish die bi paket war onu indirdim sonra içine baktım içinde yükleyebileceğim bi dosya yok bi yardımcı olabilirmisiniz??
  • melankolia05

    Turkish.ins diye bir dosya olması lazım. SD karta o dosyayı kopyala, bilgisayardan ayır, dosya yöneticisinden SD karta gir, Turkish.ins'i tıkla, kurulur. (Önce AIO'paketi kurulacak!)
  • saol çavuşum
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.