Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>>>>>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ<<<<<<<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: >>>>>>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ<<<<<<< Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DigitalWorld

6 Nisan 2007; 9:44:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Biri ekran parlaklığında iyi diğeri video ve fotografta..

Offf parlaklık değil yaaaa, teknoloji farkı var diyorum görmen gerek yoksa ben anlatamayacağım.. ön yargı, ön yargı..................

quote:

Diğer nokta 2mp çözünürlükten sonra çözünürlük 4. plana düşer. İlk sıraya görüntü alıcı kaltesi oturur, ikinci sırada yazılım olur, üçüncü sıraya ise mercek kaltesi olur. Çözünürlük arttıkça mercek kalitesi ilk sıralara yükselmeye başlar.

Yukarıda ki bilgilerin yanlış... Çözünürlüğün kaliteli foto çekimi ile alakası yoktur sadece fotoyu daha detaylı incelemek veya kocaman bir tablo olarak çıktı alacaksan oralarda işe yarar.. 13ve18 cm ebatındaki foto kağıdına, foto çıkarttırmak için 1 mplik görüntü bile fazladır, yeterki lens kalitesi ile foto güzel çıksın..

Sen bana dil bilgisi dersi veriyorsun RESMEN, tamam kabul ama bu forumda olmasın, başlık aç orada ver dilbilgisi dersini çünkü forum kirlenmeye başladı.. Sanada iyi geceler...

Ekran konusuna gelirsek. Orada özet olarak parlak dedim. Bunun dışında bir ekranın parlaklığı fazladır, renk derinliği yüksektir, gerçek renk veriyordur ya da çözünürlğü yüksektir. Yani kalteyi tanımlarken renkler canlı ya da ekran çok parlak diyebilirsin. Tamam ekranı çok güzel ama daha nasıl tanımalyayım ki. Ne diyeyim yani 240*320 piksel ile 1024*1280 çözünürlük kaliletesi mi sunuyor?

Mesajlşarımı okumadığını düşünmemin bir nedeni daha önceki mesajımda kullanmadığım cihaz hakkında konuşmadığımı söylemem.

Diğer ise bu mesajda gösterdiğim benden yapılan ikinci alıntıda benim de çözünürlük geri plandadır demem.

Dikkatli okursan kamera çözünürlğü arttıkça mercek kalitesinin öneminin daha da arttığını söylüyorum. Bununla da yetinmiyorum görüntü alıcının çok kaliteli olması da yaterli değil diyerek onu işleyecek yazılımın öneminden bahsediyorum.

Kaliteli bir resim için 300dpi lık bir baskı çözünürlüğü gerekmekte, 18*13 cm lik baskı için çözünürlük, 2126*1535p olmalıdır. 300dpi da 15*10cm lik baskı için gereken çözünürlük ise 1772*1182p dir. (Mağazalardaki resim baskı noktalarından 1600*1200p çözünürlükteki bir resmi bastırdığınızda resmin sağdan ve soldan kırpılmasının nedeni sahip olduğu çözünürlüktür.) Kaliteli bir resim için 2Mp lik bir çözünürlük gerekmekte. Tamam çözünürlük her şey değil, ancak, hiç bir şey de değil. Baskı konusunda evet 2.0MP üstü fazla ancak bilgisayar ortamında çözünürlük artışı (Buna göre mercek te daha kaliteli olmalı) bereberinde daha fazla ayrıntı getirir.

Son olarak yanlışlarının gösterilmesinden memnun olman gerekir. Sence Türkçemizin doğru kullanılması kötü bir şey mi? Sana daha önce bir şey dediğim olmadı, sadece imla eksiği olması nedeniyle bazı cümlelerin farklı anlamlara geldiğini belirttim. Tabi ki burada hızlı yazı yazılması nedeniyle bazı hatalar olacak sadece hataya mahal vermemesi için düzeltmeni önerdim.

Son olarak büyk harfler ile yazdığım kelimeleri normal boyuta alırsan sevinirim. İnternette bağırma ve hakaret ederek konuşma anlamına gelir büyük harfler ile yazmak bu nedenle yaptığını şahsıma yapılmış bir hakaret olarak görüyorum. Lütfen büyük harfleri normale indirge.

Umarım bu sefer mesajı tam olarak idrak ettikten sonra cevap yazarsın.

İyi forumlar,

Siz de eşit şartlarda güzel bir test istiyor ve saplama saman artık ayrılsın diyorsanız ya da 4G nedir diye merak ediyorsanız resme tıklayın.
birolayd

6 Nisan 2007; 12:47:06 

quote:

Sana cevap yazmayacağım , haklısın da o kaliteyi kendin E2yi eline alıp görmen gerek yoksa bende inanmazdım. Kendin E2 kullanma fırsatın olursa buraya artık yorumlarını yazarsın, teşekkürler..

bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...__C550 hakkında herşey__Moto ROKR E2 175ytl~ 88euro SADECE __
Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla.. __
ÜCRETSİZ-tüm-marka-teller-için j2me-midlet-java-MPKG(linux tel)-prog-oyun TIKLA İNDİR.
Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLA
MOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
RAKS ceptelefonu için RAKS bölümü AÇILMIŞTIR, artık Raks çılar kendi bölümünde yazsınlar
birolayd

6 Nisan 2007; 13:15:03 

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

Bu divx ile deneyin akşam film de eklerim..
http://dosyam.net/?id=nioaw4

Film 320*240 olduğu için kaliteyi görmek açısından kendi boyutunda bakın BS için diyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 6 Nisan 2007; 20:43:12 >

bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...__C550 hakkında herşey__Moto ROKR E2 175ytl~ 88euro SADECE __
ÜCRETSİZ-tüm-marka-teller-için j2me-midlet-java-MPKG(linux tel)-prog-oyun TIKLA İNDİR.
RAKS ceptelefonu için RAKS bölümü AÇILMIŞTIR, artık Raks çılar kendi bölümünde yazsınlar
montaj34

6 Nisan 2007; 15:53:53 

Bir rockr E2 videosu.Belki seyretmeyen vardır.Gerçi iki renkde fena durmuyor E2de
http://www.youtube.com/watch?v=jAGSE-dXqpY

sony 37P3000
toshiba A-100-233
motorola rockr e2
pentax optio x
birolayd

6 Nisan 2007; 21:02:38 

quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Bir rockr E2 videosu.Belki seyretmeyen vardır.Gerçi iki renkde fena durmuyor E2de
http://www.youtube.com/watch?v=jAGSE-dXqpY

Teşekkürler @montaj34 hem bu video daha yeni kimse görmemiştir iyi yaptın..
Şimdi daha iyi anlıyorum nette turuncu yan kapaklı modelleri görünce dedim ispanya ya filan Motorola bu şekilde mi gönderiyor hatta foruma resimleri koyacaktım unutmuşum eklemeyi... Şimdi anlaşıldı yan kapakları değiştirmekte güzel hava katıyor..

face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Nisan 2007; 1:46:09 

teknosa broşüründe de turuncu yan kapaklı resim vardı bi ara o kapaklarla gerçekten çok daha farklı duruyor telefon.

vidyoyu denedim, illallah dedi benim telefon. sadece sesler geliyor, görüntü donuk

o vidyoyu rokr e2 hiçbir takılma kasma olmadan oynatıyorsa bu o kadaar büyük bi gelişme ki kısa süre içinde rokr e2 sahiplerinin sayısında ciddi artış görülecektir. çünkü sırf kaliteli vidyo, film..vb izlemek için bile mpx200 yada 220 tercih edenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 7 Nisan 2007; 1:47:21 >

indesign cs3

birolayd

7 Nisan 2007; 2:47:22 

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

teknosa broşüründe de turuncu yan kapaklı resim vardı bi ara o kapaklarla gerçekten çok daha farklı duruyor telefon.

vidyoyu denedim, illallah dedi benim telefon. sadece sesler geliyor, görüntü donuk

o vidyoyu rokr e2 hiçbir takılma kasma olmadan oynatıyorsa bu o kadaar büyük bi gelişme ki kısa süre içinde rokr e2 sahiplerinin sayısında ciddi artış görülecektir. çünkü sırf kaliteli vidyo, film..vb izlemek için bile mpx200 yada 220 tercih edenler var.

Gece prison break ı ekleyeceğim divx olarak az kaldı yüklenmesi... E2 SAHİPLERİNDE FAZLA ARTIŞ OLACAĞINI SANMIYORUM. Çünkü millet araştırmadan tel alıyor , bu özellikler için araştıranlar E2 anca alır.. Rokr E2 nin üstünde "nokia" yazsaydı satış rekorları kırardı, herkes çıldırırdı, "manyak telefon yapmış" "işte kalite" "diğer markalar görsünler" gibi yazışmalar olurdu vs vs....

quote:

E2 ciler

Arkadaşlar nerdesiniz siz... Ctunes hakkında yorum neden yapmadınız, sizde nasıl problem var mı?

Ctunes de yeni bişi buldum hani 2 kez yazı çıkıyor ya "yes"deyince Ctunes açılıyor işte o yazıların çıkmasını kaybediyorum.. Fakat hala mp3 çalarken menüde gezerken menü çok yavaşlıyor, sizde nasıl acaba, bende mi böyle sadece.. Youtubedeki ctunes videosunda ise mp3 çalarken bile menü çok hızlı...
Onaylama yazısını nasıl kaybettiğimizi foruma ekleyeceğim, çok ufak bir işlem sadece..

HALA ZMPLAYER yüklemediniz mi çok yavaşsınız...

birolayd

7 Nisan 2007; 4:02:40 

quote:

E2 ciler

E2 için örnek divx film 200mb, 320*240 ekran görüntüleri

Prison break ı ekledim deneyin bunu bakalım...
http://dosyam.net/?id=hwqtl4
Prison break s2b22 sezon son bölümü, TR altyazıda var..

320*240 divx olarak
bitrate 500 kbps
ses 128 kbps mp3
fps 24(23.93 altyazı ile uyumlu.)

Film den görüntüler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 20 Eylül 2007; 2:30:04 >

sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Nisan 2007; 16:01:09 

http://www.e2mod.com/component/option,com_frontpage/Itemid,1/
beyler bunu buldum bilmiyorum daha önce verildiyse özür dilerim
bu arada motorola kullanmak güzeldir sonuçta az kişide var özellikle e398 ve rock e2 süper 2 tane telefon
birolayd

7 Nisan 2007; 21:54:25 

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

http://www.e2mod.com/component/option,com_frontpage/Itemid,1/
beyler bunu buldum bilmiyorum daha önce verildiyse özür dilerim
bu arada motorola kullanmak güzeldir sonuçta az kişide var özellikle e398 ve rock e2 süper 2 tane telefon

Yinede Teşekkürler.. E2 hakkında tüm gelişmeleri zaten bu siteden yapıyoruz..

Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneT