Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında yanlış hatırlamıyorsam symbianda linux üzerine kurulu. Yani linuxtan türetildi. İnsan neden olmasın diye düşünmeden edemiyor. Birde nasıl olur sorusunuda sorası geliyor tabii. Windows 3.1i duyduktan sonra symbianmış, windows mobile mış vız gelmesi lazım. Rami az ama swap mıwap bi ayar çekilsede symbian çalıştırsa tam süper olacak kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Ocak 2008; 23:09:43 >
  • pekala fareyi nasıl hareket ettireceğiz kardeş onun da bir yolu var mı acaba
    çok ilginç oldu telefon bir anda
    ancak dosbox çok yavaş çalışıyor
    ayrıca dosbox nasıl kapatılabiliyor
    ilgilenirseniz sevinirim pili sökmem gerekti şu an mesela

quote:

Orjinalden alıntı: frality

E2 e WİNDOWS 3.1 İSLETİM SİSTEMİ KURULUMU

ÖNCE AŞAĞIDAKİ DOSYALARI İNDİRİN: (rapid linkleri)
    http://****.com/files/61016411/dosbox.mpkg ( E2 İCİN DOSBOX PROGRAMI)
    http://****.com/files/61016276/dos.rar ( HAZIR KURULMUS WİNDOWS ISLETİM SİSTEMİ)

1- HAFIZA KARTINA ATTIGINIZ DOSBOX.MPKG Yİ TELEFONUN HAFIZA KARTINA KURUN.TELEFONU YENİDEN BASLATIN. PROGRAMIN SİMGESİ MENUYE GELECEKTİR. SONRA HAFIZA KARTINDAKİ GİZLİ DOSYA OLAN system\QTDownLoad\dosbox KLASÖRÜNÜN İCİNİ ACIN, İCİNDE dosbox.conf İSMİNDE BİR DOSYA VAR. BU DOSYAYI NOT DEFTERİ İLE ACIN. EN ASAGIDAKİ SATIRLARI ŞUNLARLA DEĞİŞTİRİN:

[autoexec]
    mount c /mmc/mmca1/dos
    c:
    cd windows
    win
    # Lines in this section will be run at startup.

2- dos.rar KLASÖRÜNÜN İCİNDEKİ dos DOSYASINI HAFIZA KARTININ İCİNE ATIN.

3- E2 DEKİ DOSBOX PROGRAMINI CALISTIRIN. WİNDOWS OTOMATİKMAN CALISACAKTIR. KULLANACAGINIZ TUS TAKIMI SUNLAR:

Joystick Left = Up
    Joystick Right = Down
    Joystick Up = Right
    Joystick Down = Left
    OK key (when you press the joystick) = Enter
    Play/Play Button = Space
    Next Button = Ctrl
    Prev Button = Esc
    Volume - = Shift
    Volume + = Alt

KOLAY GELSİN. E2 İLE KALIN. HOSCAKALIN

• http://www.avea.com.tr/msnwindowslivemessenger/index.html?banner=mainpromo-2A-messenger

biz faydalanamıyoruz galiba ! ! ! NOKİA lar a yönelik herşey...TURKCELL DE AVEA DA
  • internet erişim ayarlarını bulursak bız de faydalanabılırız belki
  • turkcell wap ayarları :

Wap Ayarlarınızı kendiniz yapmak istiyorsanız
    Bağlantı Adı Cepten İnternet
    Veri Taşıyıcı (Data Bearer) GPRS
    Erişim Noktası Adı (Access Point Name) wap
    Kullanıcı Adı (UserName) gprs
    Şifre (Password) gprs
    Şifre sorma (Prompt Password) Hayır
    Doğrulama (Authentication) Normal
    Ağ Geçidi IP Adresi (Gateway Ip Address) 212.252.234.168
    Anasayfa (HomePage)http://wap.turkcell-im.com.tr
    Bağlantı Güvenliği (Connection Security) Kapalı

Bağlantı Adı Turkcell WAP-DATA
    Veri Taşıyıcı (Data Bearer) GSM verisi
    Çevirmeli bağlantı No (Access Point Name) +905327577111
    Kullanıcı Adı (UserName) turkcell
    Şifre (Password) wap
    Şifre sorma (Prompt Password) Hayır
    Doğrulama (Authentication) Normal
    Ağ Geçidi IP Adresi (Gateway Ip Address) 212.252.234.168
    Anasayfa (HomePage)http://wap.turkcell-im.com.tr
    Veri araması türü ISDN
    Bağlantı Güvenliği (Connection Security) Kapalı

MSN GİREN WARSA BİR ANLATI VERSİN AMA BEDAVA :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANGRY1985 -- 23 Ocak 2008; 11:16:13 >

• Yemisim Msn i butun gun iste onumde acik sekilde duruyor. Birde cepte olmasin biktim valla.
  • şimdi o programlarını bulup biz kendimize uygun düzenleme getirip aveayada msn yazıp onların dediği gibi kaydolursak bu iş olur kanımca
  • Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım E2 alarakl. rockbox gerçekten çok güzel mpc vs de çalabiliyor. Sırf rockbox için bu telefonu bu kadar istedim bile diyebilirim. bir de divx için. neyse..diyeceğim şu. rockbox'ta müzik dinlerken çağrı veya mesaj geldiğinde rockbox'tan çıkamıyorum. bunun bir tuşu yolu yöntemi falan yok mudur?
  • Orjinalden alıntı: garip-

pekala fareyi nasıl hareket ettireceğiz kardeş onun da bir yolu var mı acaba
    çok ilginç oldu telefon bir anda
    ancak dosbox çok yavaş çalışıyor
    ayrıca dosbox nasıl kapatılabiliyor
    ilgilenirseniz sevinirim pili sökmem gerekti şu an mesela

fareyi hareket ettirmenin su anda bir yolu yok, bu sistem rokr e6 gibi dokunmatik ekranlı telerde daha güzel calısacaktır. cok ağır calısıyor ve sistemi kilitliyor bu yüzden pili cıkarmak zorunda kalıyoruz. yardımcı olamadıgım icin uzgunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dem

fw yüklemeyi deniyecektim ama hangisini yükliyeceğimi şaşırdım her kes farklı bişe yüklemiş. Bu konuda başkabir başlıkmı açsak.

Hangi fw daha iyi daha stabil çalışıyor diğerlerinden farkı ne bunu aramızda tartışıp bulsak şimdilik burda başlayalım.

hadi arkadaşlar kim hangi fw yi kullanıyor hangisini öneriyorsunuz ?

saygılar

Dostum şimdi bu zevk meselesi, kişiye göre değişiyor. Senin için sadece menülerin hızlı olması önemli ise, the one beta kurarsın, ama bu sistem son çıkan programlar ile uyumlu değil. Ben şuan "rokr ultimate" sistemini kullanıyorum, son çıkan sistemleri denemedim ve arkadaşlar çok iyi olduklarını söylüyorlar. Aşırı hızlı bir sistem yok zaten, gerçek sistemi sana daha hızlı geliyorsa onu kullanırsın.

Senin yapman gereken aşağıdaki sistemleri kurman, hepsinini denemen ve ona göre kendine en uygun olanı seçmen. Dediğim gibi kişisel birşey bu değişiyor. EN iyi sistem yok, en iyi olanlar var. Seçim sana bağlı.

Mavi happı, kırmızı hapmı

Farklı elemanlar, son çıkanlardan titanium ve rokr extreme sistemlerini, rokr ultimate(ilove3D serisi) yi geliştirip yaptılar, bir nevi bu sistemler ultimatenin üst versiyonlarıdır.

-rokr ultimatehttp://www.e2mod.com/content/view/197/26/
    -titaniumhttp://www.e2mod.com/content/view/252/26/
    -rokr extremehttp://motohell.com/index.php?topic=1666.0
    -only you V4http://motohell.com/index.php?topic=1850.0

Kolay gelsin.

• iphone ve itunes tarafndan kullanılan pictureflow programının demo sürümü.

http://www.motorolafans.com/forums/local_links.php?action=jump&id=151&catid=87

• quote:

Orjinalden alıntı: garip-
    peki ben neden hala ogg çaldıramıyorum bitrate ayarları falan nedir acaba çaldırdığınız dosyanın bir örneğini ekleyebilirmisiniz buraya ben de deneyeyim ve ona göre ayarlayıp bende çaldırayım hatta hangi programla çevrilmiş bir parça onuda yazarsanız sevinirim

çünkü ogg vorbis ses kalitesi waw formatına en yakını neredeyse ve ayrıca mp3 ten daha iyi sıkıştırıyor

saolun arkadaşlar ilginize teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

@ garip-
    rockbox ogg (/vorbis) hatta flac formatını bile açıyor..

Zmplayer ogg ve flac formatını oynatabiliyor..

E2 nin oynatıcısı bunları açmıyor, görmüyor bile..

Ctunes yada kdplayer bu dosyaları görmüyor..

Bu programların(rockbox,zmplayer) desteklediği dosyaların codecleri ile birlikte geliyor.

En basitinden bu program BS ında vardır.
    Nero nun başlattaki menüsüne git bu programı görürsün, Nero Wave Editor
    *.ogg formatına çeviride ayarlardan 128kbps i seçsen dahi mp3 ten daha az yer kaplar, ogg nin kalitesinden dolayı 96 bile seçebilirsin hala mp3 ün 128 i ile aynı kalitede olur az yer kaplar.

Diğer bir türlü Zmplayer sayfasındaki SUPER programını kullanabilirsin..

Ayarlar böyle olacak 96kbps seçtim.

İki programda sende mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 23 Ocak 2008; 17:11:51 >

• Olmadı arkadaşlar..Tel sanırın çöktü ! Artık e6 fw yide tanımıyor şimdi yeni yükleme yapıyorum. Piller bitene kadar. Olmazsa benim e2 ye servis yolu göründü.. Bu arada dış sese önem veren arkadaşlar ! Katze !!! ama 2-3-4 değil, ilk i.. R564_G_12.00.46P Katze ! Deneyin farkı duyun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 23 Ocak 2008; 17:35:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

olmadı arkadaşlar..tel sanırın çöktü ! artık e6 fw yide tanımıyor şimdi yeni yükleme yapıyorum. piller bitene kadar. olmazsa benim e2 ye servis yolu göründü.. bu arada dış sese önem veren arkadaşlar ! katze !!! ama 3-4 değil, ilk i.. R564_G_12.00.46P Katze deneyin farkı duyun!

Dostum bence senin piller zarar görmüş, invaled battery boş yere demez. Sistem yüklediğin halde diyorsa senin piller zarar görnüştür. Stok fw yükle garantiye gönder değiştirmeleri gerek.

Senin şuan kullandığın batarya kendi bataryası dimi. Değilse invaled yazması normal. Eğer kendi bataryası için bunu yazıyorsa dediğim gibi bataryan büyük olasılık bozulmuştur. Garanti kapsamında değiştittir.

• http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=9816 su linkteki olay nedir anlayan beri gele ? Millet sevmis .
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

quote:

olmadı arkadaşlar..tel sanırın çöktü ! artık e6 fw yide tanımıyor şimdi yeni yükleme yapıyorum. piller bitene kadar. olmazsa benim e2 ye servis yolu göründü.. bu arada dış sese önem veren arkadaşlar ! katze !!! ama 3-4 değil, ilk i.. R564_G_12.00.46P Katze deneyin farkı duyun!

Dostum bence senin piller zarar görmüş, invaled battery boş yere demez. Sistem yüklediğin halde diyorsa senin piller zarar görnüştür. Stok fw yükle garantiye gönder değiştirmeleri gerek.

Senin şuan kullandığın batarya kendi bataryası dimi. Değilse invaled yazması normal. Eğer kendi bataryası için bunu yazıyorsa dediğim gibi bataryan büyük olasılık bozulmuştur. Garanti kapsamında değiştittir.

orjinal.. Ama fason pil de aynı !? Şimdi ultimete yi yükledim...Bakıyorum... Evet malesef yine aynı.. Invalid Battery !!! Yani e6 nın içeriği hala silinmemiş. Servis evet servis.. Şimdi bu fw yüklü iken garanti kapsamı devam ediyormu, yarın haberimiz olacak. Hayır servise ne diyeceğim ( ne yalan söyliyeceğim ) onu bilmiyorum..
    ... katze.. yüklüyecektim.. ilk versiyonu..

..oysa tek dilekti mutluluk

• e2=birol Aslında fw yüklüyor fakat, herhangi 1 tuş çalışmıyor. Sadece açma-kapama. Yani menü girişi falan yok. Ne dersin, sorun sadece pil midir ?

...oysa tek dilekti mutluluk

hayır bu son atışlar, piller bitti bitecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 23 Ocak 2008; 19:20:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

Yemisim Msn i butun gun iste onumde acik sekilde duruyor. Birde cepte olmasin biktim valla.

benimdE açık ama olsun ! telefonda da olsun ! bedava değil mi hem..neden faydalanmıyoruz ???
  • quote:

Son pilin bitmeden, orjinal stok fw yükle garantiye ver..

Onlara sadece" invaled battery "yazısının çıktığını söyle. Gerçek fw sinde de çıkması gerek senin dediğine göre. Adamlar birşey sormaz zaten de, durup durup dururken bu yazı çıkıyor de. Tuşları falanda söyle çalışmıyor ise..

Umarım düzelir...
  • birol formu takip edemedim kusura bakma arkadaş e2 mi çok beyendi tutturdu bana sat diye bende ona sattım sonra gittim bitane daha aldım
    en kısa zamanda dediğini yapacam...
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.