arkadaşlar bu dışa verdiği ses bu kadar azmı ya ben w 800 kullandım onun kadar yokmu bu telefonda ses okadar varsa ondan fazla olmasına gerek yok bide millet bastan falan bahsediyor cepo telefonu dış hoparlörden bas verse ne olur w800 kadar ses versin bana yeter.
Dostum malesef dış seste w800 kadar olamadı ama yakındır. Bass konusunda dediklerine aynen katılıyorum
arkadaşlar bu dışa verdiği ses bu kadar azmı ya ben w 800 kullandım onun kadar yokmu bu telefonda ses okadar varsa ondan fazla olmasına gerek yok bide millet bastan falan bahsediyor cepo telefonu dış hoparlörden bas verse ne olur w800 kadar ses versin bana yeter.
Sesi az değil sadece bir teyip kadar çıkmıyor.. o yüzden az demiştim.. Dinle birisinden gör sesini artı versiyon atma ile belirgin bir şekilde ses daha fazla yüksek çıkıyor(müzik seti kadar değil )...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 20 Mart 2007; 14:25:33 >
bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu... --Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla --Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLAMOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
Gerçi L7-L6 gibi modellerin ucuzlaması 1 seneyi bulmuştu. Bu da öyle olur heralde
Fiyatı umarım fazla düşmez. O zaman herkes almaya başlar. Böyle kimsede olmayan bişeyi cebimden çıkarmak hoş oluyor. Herkes tutturmuş bi nokia samsung ve sonyericsson diye.
bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu... --Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla --Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLAMOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
Gerçi L7-L6 gibi modellerin ucuzlaması 1 seneyi bulmuştu. Bu da öyle olur heralde
Fiyatı umarım fazla düşmez. O zaman herkes almaya başlar. Böyle kimsede olmayan bişeyi cebimden çıkarmak hoş oluyor. Herkes tutturmuş bi nokia samsung ve sonyericsson diye.
Harbiden doğru söylüyorsun Megaturk.Şimdi bu telefonun ismi Nokia Rockr E2 olsaydı bu topic 30 sayfa olmuştu.Herkes birbirine Nokia olayı bitirmiş,harika telefon,en iyi müzik telefonu bu şeklinde yazılar yazıyordu.
arkadaşlar ben e398 kullanıcısıyım belki bilirsiniz 1.3 kamera takan forumda belki rastlamışınızdır e398 imin yanına bide rokr e2 alcam sizce hangi flash daha iyi kulandıklarınızdan bir kaç şey yazarmısınız yardım edenlere şimsiden çok teşekkür ederim size iyi çalışmalar
Dostum 48p yi kurabilirsin. Ben ve montaj34 kardeş onu kullanıyoruz çokta memnunuz
I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me
4Gb lik kart satan bir yeren bulursam deneyeceğim... divx çeviri yaptım çeşitli... ama kendisi ile gelen playerler ruşça olduğu için anlamadım, çalıştıramadım yada beta diye sorun vardı...Playerin içine giriyorum 3 tane menü var tüm tuşlara basıyorum tepki vermiyorum içine nasıl mp3 yada video atacağız anlamadım sadece şarkı çalmaya başlıyor herhangi 1 tane kendi kendine.. aynı şey winamp programı içinde geçerli 9a bas diyor şarkıa atmak için ama 9 tuşu tepki vermiyor...
Özellikle linux unixmobile( unix) programında ki fare yi kontrol etme herkesin çok hoşuna gitti. buradan indirin.. http://www.e2mod.com/content/view/167/28/ Bu fareyi keşke ana menüye ekleseler.. Yukarıda ki program da mayın tarlası oyunu var arka plan resmi değiştirme fare simgesi değiştirme gibi basit şeyler var ASIL o fareyi ana menüde çalışsa işte o zaman çok işlevsel olurdu.. E2 linux sistem ile herşey oluyor sadece kodlayan birisinin bunu istemesi gerek o kadar..
Son 49p R564_G_12.00.49P versiyonuda attım... İlk g