Giriş | |
|
|
|
16 Ağustos 2007; 23:14:35
|
|
|
Yaw Ben Bu TELEFONU SEVMEYE başladım Tema Yüklemeyi başardım Birol senin anlatımına göre yaptım.. çok güzel bişey ya bu TEMA olayı İkonlar bile değişiyor... Oyunlar içinde ayrıca saol...
|
|
|
16 Ağustos 2007; 23:38:30
|
|
|
e2 modtaki yeni uygulama program ve ekletileri birleştirip yeni bi flash çıkarsalar artık. bu arada e2 için hazır divx video sitesi bilen var mı ?
|
|
17 Ağustos 2007; 15:03:30
|
|
|
evet kardeş artık telefonu baya bi inceleme karşılaştırma fırsatın oldu sanırım son izlenimlerin neler ses konusunda w800 ü ararmıyız tabiki kulaklık sesinden bahsediyorum sonynin megabasıyla karşılaştırınca durum nedir w800 ile baş edebilirmi senden son bir yorum daha alsak mümkünmü. quote:
Orjinalden alıntı: chiller Yaw Ben Bu TELEFONU SEVMEYE başladım Tema Yüklemeyi başardım Birol senin anlatımına göre yaptım.. çok güzel bişey ya bu TEMA olayı İkonlar bile değişiyor... Oyunlar içinde ayrıca saol...
|
|
17 Ağustos 2007; 19:03:00
|
|
|
abi benim internet adsl deyilki iki dk da indirsin 3 aylık paket 12 saatte indirio teker teker yapman mümkün mü şu oyunları yada bi site ismi wer ordan indireyim böyle çok uzun sürcek seni yorcam biraz ama bide zipli dosyayı atıorum telefona bilinmeyen dosya biçimi diyo nasıl yapçam ?
|
|
17 Ağustos 2007; 19:07:29
|
|
|
ben msn imi werem hacı sen ekle beni olurmu ? b_boy_shox@hotmail.com
|
|
17 Ağustos 2007; 19:11:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: b_boy_shox abi benim internet adsl deyilki iki dk da indirsin 3 aylık paket 12 saatte indirio teker teker yapman mümkün mü şu oyunları yada bi site ismi wer ordan indireyim böyle çok uzun sürcek seni yorcam biraz ama bide zipli dosyayı atıorum telefona bilinmeyen dosya biçimi diyo nasıl yapçam ? Flashgetkur BS ına, flashget ile bu dosyayı indir... Bağlantı koptuğu zaman kaldığın yerden devam edersin.. msn ye ekleyeceğim seni..
bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu... --Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 sürücü, driver istememesi için bunu kullanın yada bunu -- Motorola tüm modellerin ANA BAŞLIKLARI --Motorola rokr E2Forumun içindekiler için TIKLA
|
|
|
|
|
17 Ağustos 2007; 21:18:43
|
|
|
zipli dosya işini naapçam dosyanın içindekileri çıkartıp mı atayım tele eğer zip halinde atarsam dosyayı tanımıyo tel . İçini açtığımda da hangi dosyayı atçaamı bilmiorum
|
|
17 Ağustos 2007; 21:35:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: suat buhur evet kardeş artık telefonu baya bi inceleme karşılaştırma fırsatın oldu sanırım son izlenimlerin neler ses konusunda w800 ü ararmıyız tabiki kulaklık sesinden bahsediyorum sonynin megabasıyla karşılaştırınca durum nedir w800 ile baş edebilirmi senden son bir yorum daha alsak mümkünmü. quote:
Orjinalden alıntı: chiller Yaw Ben Bu TELEFONU SEVMEYE başladım Tema Yüklemeyi başardım Birol senin anlatımına göre yaptım.. çok güzel bişey ya bu TEMA olayı İkonlar bile değişiyor... Oyunlar içinde ayrıca saol... Yine söylüyorum öyle dağlar kadar fark yok bir kere bunu herkesin kabul etmesi lazım veya bu durum kişinin müzik zevkine göre değişiyor... Birde Şarj olayı çok sakat Hala 24 saati geçemedim... yani 24 saat olmadan şarj bitiyor... Dış seste W800 ve K750İ biraz daha iyi... yani E2 ye göre daha yüksek ve daha baslı tizsli.. Kulaklıkta ise E2 yi FW yaptıktan sonra, fark eden bir değiişme oldu., ama hala MP3 dinlerken kesilmeler oluyor, bu durum W800 veya K750İ de hiç olmayan bir durum.... Birde MP3 dinlerken oyun oynamak çok zor çok kasılıyor... Bunları sana, senin W800İ kulandığın için yazıyorum , W800İ de çok rahat yaptıklarını bu telefonda yapamazsın onu söyleyim..... java oyun konusunda ise W800İ daha iyi çünkü çok fazla oyun seçeneği var özellikle JAR olan bütün oyunları oynaya biliyorsun... E2 nin W800İ ye göre üstün yanları; Ben telefonu kurcalamayı severim dersen W800İ ye göre daha çok karıştırılacak bir telefon.. Ekranı ve Ekran netliği çok harika özellikle tema veya duvar kağıtları bile çok canlı... AVİ ve DİVX izlemek güzel oluyor, tabi şarj için kötü oluyor... W800İ de Video izlemek çok rezil bişey.... çok sıra dışı bir telefon, kendine özgü.. Çevremde kimsede yok hatta İST BAYRAMPAŞA gibi yerde çoğu telefoncu ROKR E2 diye bir telefonu hiç duymamış çok gezdim ve sordum... Şunu tekrar belirtmek istiyorum öyle yazıldığı gibi ROKR E2, W800İ yi ezip gecemez onu bir kere herkes kabul etmeli çünkü W800İ özellikle KULAKLIKTA ve MP3 konusunda öyle yabana atılacak küçük görülecek bir telefon değil 1 sene kullandım çok iyi biliyorum o yüzden bana güven.. hee birde şöyle bir durum var K750İ kulaklığı ile E2 Kulaklığı dersen E2 nin kulaklığı daha iyi en azından kulaktan kaymıyor... Ancak K750İ nin kulaklığı çok kötü berbat... Ama W800İ nin iç kulaklığı dersen tabiki iş değişiyor..... Ben E2 almanı isterim ama W800İ gibi bir telefon kullandıktan sonra , E2 sana öyle çokta abartılacak bir telefon gibi gelmez ( müzik konusunda demek istedim)....... Hee SAMSUNG dersin LG dersin tamam o zaman E2 sana çok dehşet gelir.....
|
|
|
18 Ağustos 2007; 2:00:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: chiller quote:
Orjinalden alıntı: suat buhur evet kardeş artık telefonu baya bi inceleme karşılaştırma fırsatın oldu sanırım son izlenimlerin neler ses konusunda w800 ü ararmıyız tabiki kulaklık sesinden bahsediyorum sonynin megabasıyla karşılaştırınca durum nedir w800 ile baş edebilirmi senden son bir yorum daha alsak mümkünmü. quote:
Orjinalden alıntı: chiller Yaw Ben Bu TELEFONU SEVMEYE başladım Tema Yüklemeyi başardım Birol senin anlatımına göre yaptım.. çok güzel bişey ya bu TEMA olayı İkonlar bile değişiyor... Oyunlar içinde ayrıca saol... Yine söylüyorum öyle dağlar kadar fark yok bir kere bunu herkesin kabul etmesi lazım veya bu durum kişinin müzik zevkine göre değişiyor... Birde Şarj olayı çok sakat Hala 24 saati geçemedim... yani 24 saat olmadan şarj bitiyor... Dış seste W800 ve K750İ biraz daha iyi... yani E2 ye göre daha yüksek ve daha baslı tizsli.. Kulaklıkta ise E2 yi FW yaptıktan sonra, fark eden bir değiişme oldu., ama hala MP3 dinlerken kesilmeler oluyor, bu durum W800 veya K750İ de hiç olmayan bir durum.... Birde MP3 dinlerken oyun oynamak çok zor çok kasılıyor... Bunları sana, senin W800İ kulandığın için yazıyorum , W800İ de çok rahat yaptıklarını bu telefonda yapamazsın onu söyleyim..... java oyun konusunda ise W800İ daha iyi çünkü çok fazla oyun seçeneği var özellikle JAR olan bütün oyunları oynaya biliyorsun... E2 nin W800İ ye göre üstün yanları; Ben telefonu kurcalamayı severim dersen W800İ ye göre daha çok karıştırılacak bir telefon.. Ekranı ve Ekran netliği çok harika özellikle tema veya duvar kağıtları bile çok canlı... AVİ ve DİVX izlemek güzel oluyor, tabi şarj için kötü oluyor... W800İ de Video izlemek çok rezil bişey.... çok sıra dışı bir telefon, kendine özgü.. Çevremde kimsede yok hatta İST BAYRAMPAŞA gibi yerde çoğu telefoncu ROKR E2 diye bir telefonu hiç duymamış çok gezdim ve sordum... Şunu tekrar belirtmek istiyorum öyle yazıldığı gibi ROKR E2, W800İ yi ezip gecemez onu bir kere herkes kabul etmeli çünkü W800İ özellikle KULAKLIKTA ve MP3 konusunda öyle yabana atılacak küçük görülecek bir telefon değil 1 sene kullandım çok iyi biliyorum o yüzden bana güven.. hee birde şöyle bir durum var K750İ kulaklığı ile E2 Kulaklığı dersen E2 nin kulaklığı daha iyi en azından kulaktan kaymıyor... Ancak K750İ nin kulaklığı çok kötü berbat... Ama W800İ nin iç kulaklığı dersen tabiki iş değişiyor..... Ben E2 almanı isterim ama W800İ gibi bir telefon kullandıktan sonra , E2 sana öyle çokta abartılacak bir telefon gibi gelmez ( müzik konusunda demek istedim)....... Hee SAMSUNG dersin LG dersin tamam o zaman E2 sana çok dehşet gelir..... tarafsız açıklama buna derim ben işte süpersin arkadaşım çok sagol bende w700i rca021 sürümündekisesi bulabilirmiyim diye düşünüyordum açıklamaların beni rahatlattı açıkçası w810 almayı düşünüyorum k790 yada v3x
INTEL e2180@3GHZ 1333FSB/corsair 2GB XMS2 800MHZ CL5@CL4(4-4-4-12)/Gigabyte P31 DSL3/Zotac 9600gt synergy/ASUS 450 watt G-A45 psu/Lg dvd rw 48x/Lg 19''ws 2ms lcd/Logitech mp mouse/hp1510/Philips mms430 2,1/SonyEricsson K810i… hakanlevent@MeKaN=Bursa/Osmangazi karizmatikkarincayim@gmail.com
|
|
|
|
|
18 Ağustos 2007; 12:12:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: chiller quote:
Orjinalden alıntı: chiller Yaw Ben Bu TELEFONU SEVMEYE başladım Tema Yüklemeyi başardım Birol senin anlatımına göre yaptım.. çok güzel bişey ya bu TEMA olayı İkonlar bile değişiyor... Oyunlar içinde ayrıca saol... Yine söylüyorum öyle dağlar kadar fark yok bir kere bunu herkesin kabul etmesi lazım veya bu durum kişinin müzik zevkine göre değişiyor... Birde Şarj olayı çok sakat Hala 24 saati geçemedim... yani 24 saat olmadan şarj bitiyor... Dış seste W800 ve K750İ biraz daha iyi... yani E2 ye göre daha yüksek ve daha baslı tizsli.. Kulaklıkta ise E2 yi FW yaptıktan sonra, fark eden bir değiişme oldu., ama hala MP3 dinlerken kesilmeler oluyor, bu durum W800 veya K750İ de hiç olmayan bir durum.... Birde MP3 dinlerken oyun oynamak çok zor çok kasılıyor... Bunları sana, senin W800İ kulandığın için yazıyorum , W800İ de çok rahat yaptıklarını bu telefonda yapamazsın onu söyleyim..... java oyun konusunda ise W800İ daha iyi çünkü çok fazla oyun seçeneği var özellikle JAR olan bütün oyunları oynaya biliyorsun... E2 nin W800İ ye göre üstün yanları; Ben telefonu kurcalamayı severim dersen W800İ ye göre daha çok karıştırılacak bir telefon.. Ekranı ve Ekran netliği çok harika özellikle tema veya duvar kağıtları bile çok canlı... AVİ ve DİVX izlemek güzel oluyor, tabi şarj için kötü oluyor... W800İ de Video izlemek çok rezil bişey.... çok sıra dışı bir telefon, kendine özgü.. Çevremde kimsede yok hatta İST BAYRAMPAŞA gibi yerde çoğu telefoncu ROKR E2 diye bir telefonu hiç duymamış çok gezdim ve sordum... Şunu tekrar belirtmek istiyorum öyle yazıldığı gibi ROKR E2, W800İ yi ezip gecemez onu bir kere herkes kabul etmeli çünkü W800İ özellikle KULAKLIKTA ve MP3 konusunda öyle yabana atılacak küçük görülecek bir telefon değil 1 sene kullandım çok iyi biliyorum o yüzden bana güven.. hee birde şöyle bir durum var K750İ kulaklığı ile E2 Kulaklığı dersen E2 nin kulaklığı daha iyi en azından kulaktan kaymıyor... Ancak K750İ nin kulaklığı çok kötü berbat... Ama W800İ nin iç kulaklığı dersen tabiki iş değişiyor..... Ben E2 almanı isterim ama W800İ gibi bir telefon kullandıktan sonra , E2 sana öyle çokta abartılacak bir telefon gibi gelmez ( müzik konusunda demek istedim)....... Hee SAMSUNG dersin LG dersin tamam o zaman E2 sana çok dehşet gelir..... Telefondan müziği kulak içi kulaklık alarak dinle yada W800 ün kulaklıklarını takarak dinle. Ses daha da bomba oluyor... Mesela Sennheiser CX300 ile
Canon EOS 350D + 50mm F1.8 + 18-125mm F4-5.6 PS3 Pal 40GB + Samsung 223BW + Everest 5.1 + Mortal Kombat 2 + Street Fighter Alpha PSN: megaturk yada megaturko Alınık PS3 oyunları: MGS4, Marvel Ultimate Alliance, NBA2K8, Motorstorm ( Mantıklı teklifler yapalım lütfen !!! )
|
|
|
|
|
18 Ağustos 2007; 12:24:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: b_boy_shox zipli dosya işini naapçam dosyanın içindekileri çıkartıp mı atayım tele eğer zip halinde atarsam dosyayı tanımıyo tel . İçini açtığımda da hangi dosyayı atçaamı bilmiorum Kardeş ilk önce yeni bir fw kur teline yoksa zip, tar gibi dosyaları falan telin açamaz..
bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu... --Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 sürücü, driver istememesi için bunu kullanın yada bunu -- Motorola tüm modellerin ANA BAŞLIKLARI --Motorola rokr E2Forumun içindekiler için TIKLA
|
|
|
|
|
18 Ağustos 2007; 12:57:28
|
|
|
ROKR E2 imde 4GB SD kart (3821 mb) kullanıyorum 4GB lık SD kartı dün hallettim..Tel sürekli 2GB olarak görüyordu, hallettim şimdi 4GB olarak görüyor tam olarak 3821mb.. İstediğini yükle süper bişi... DIVX filmler at, mp3leri albüm albüm yükle, oyun program at yinede yerin kalıyor... NOT: Ben 4GB lık SDHC almıştım SDHC olmaması gerekiyormuş, SD nin en fazla 2GB lık olanı var sanıyordum diye 4GB SDHC aldım sonradan SDHC olmamasını gerektiğini ve SD lerin en fazla 4GB lık olduğunu öğrenince moral çok bozuldu tabi , 4GB SD kart sipariş vermiştim dün geldi, denedim sürekli sürekli 2GB görüyordu, yine moral bozuk sonra yabancı forumlara bakınca heryerde illa 4GB SD nin TRANSCEND marka olması gerekiyor yazıyordu, bendeki ise başka bir marka SD kart.. Forumlarda "Yalnız 4GB SD de Transcend markada çalışıyor" yazıyordu.. Ben sürekli 2GB görüyor diye olmayacak diyordum ama hallettim detaylarını yazacağım, bir iki deneme yapmam gerek şimdilik 4GB kart almayın 1-2 gün daha bekleyin sonra içiniz rahat olarak alırsınız.. http://forum.motofan.ru/index.php?showtopic=80655 SDHC ler çalışsaydı 29GB a kadar kart desteği olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 18 Ağustos 2007; 14:55:13 >
|
|
|
|
|
18 Ağustos 2007; 14:01:52
|
|
|
tmm da FW ne kardeş nasıl kurcam telefona ??
|