Arkadaşlar ben e2'mi satıyorum.E6 alıcam.Acaba fiyatı ne olamalıdır?Sıfır fiyatı çok düştü aldığımda 670e almıştım.Poff bide 420ye aldıklarını duyunca moralim bozuldu.Bu telefonun deeri bu kadarmı?
en iyisi satmaktansa birisine hediye fln et ailene mesela... Ben de E6 alacaktım ama dokunmatik ekrandan başka numarası yok. Wi-fi olmadığı için onu da pek kullanmam. Ses kulaklıkta aynı. Gene de sen bilirsin...
Haklısın görünüşü havası beni çekiyo.Ve bildiğim kadarıyla 1 yıl kadar bi süre en azından türkiyeye linux phone gelmiyicek motorola'dan.En sağlamı bu extraları var.Eğer 1 yıl kullanıcaksam yani e6 olmasını isterim.İnce kullanışlı bana göre.Ben sewerim dokunmatik kullanmayı.El yazısı tanıma fln.iyi bişey.Ekran klvyesi var rahat msj yazılır.Hiç zor değil bence kullanması.Wi-fi olsa direk alırdım zaten.Ama yok malesef yinede dediğim gibi eğer 1 yıl içinde böyle sağlam bi linux telefonu gelicekse hiç almayayım zarara gerek yok.
en iyisi satmaktansa birisine hediye fln et ailene mesela... Ben de E6 alacaktım ama dokunmatik ekrandan başka numarası yok. Wi-fi olmadığı için onu da pek kullanmam. Ses kulaklıkta aynı. Gene de sen bilirsin...
Haklısın görünüşü havası beni çekiyo.Ve bildiğim kadarıyla 1 yıl kadar bi süre en azından türkiyeye linux phone gelmiyicek motorola'dan.En sağlamı bu extraları var.Eğer 1 yıl kullanıcaksam yani e6 olmasını isterim.İnce kullanışlı bana göre.Ben sewerim dokunmatik kullanmayı.El yazısı tanıma fln.iyi bişey.Ekran klvyesi var rahat msj yazılır.Hiç zor değil bence kullanması.Wi-fi olsa direk alırdım zaten.Ama yok malesef yinede dediğim gibi eğer 1 yıl içinde böyle sağlam bi linux telefonu gelicekse hiç almayayım zarara gerek yok.
Tabi tercih senin dostum. Ben E2 ile devam edecem. E2 telefon ve müzik açığını çok iyi kapatıyor. Yaz sonu kış başı gibi kendime bi tane ortalama bi wi-fi li cep bilgisayarı alacam ( telefon özelliği olan) Geri kalan wi-fi email ve film gibi ihtiyaçlarımıda onunla kapayacam. Eğer E2 verip E6 alırsam açıklar sürecek...
e6 ya wi-fi sdio kartlar takılabiliyomuş.tabi biraz zamanı var şuan tel piyasaya yeni düştü.geçen cumadan beri e6 kullanıyorum alet süper bişi alın bence pişman olmicaksınız.
ya bu e6 denen telefona teknosada şöle bir baktım abi bu telefon cebe falan sığmaz bi telefon bu kadar uzun yapılırmı bu telefonu korumakta zor iş olsa gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat buhur -- 19 Haziran 2007; 19:22:06 >
Bence rokr e2 guzel bı telefon.Daha kullanmak nasip olmadı ama kulaklı sesı hakkında soylenenler işlemci hızının 400 mhz e kadar cıkarılması ve kaliteli ekranıyla cok kullanıslı bır telefon.Yanlız alan arkadaslar sunu ıyı dusunmelilerki bu telefonu tekrar satmak isterlerse, ölü fiyattan gider.Bu telefonu alınca ömür boyu kullanıcaksın.Ama telefon başlı başına bi multimedya canavari.Tebrik ederim motorola
Birde arkadaşlar biliyorum bu telefonun yakın bir benzeri yok ama piyasada, acaba başka bir müzik telefonu olarak tavsiyeniz ne olurdu mesela w810i (tabiki rokr kadar iyi değil ama )300 ytl lik ikinci el fıyatı ile iyi bir seçim olabilirmi? kolay gelsin.
[2.9] İkinci el bölümünde gereksiz "hayırlı işler, kolay gelsin, vs." türünde muhabbetler satıcıyı rahatsız ediyorsa yasaktır, satıcını şikayeti durumunda cezai işlem uygulanabilir. Unutmayınız ki burası konu dışı, gereksiz mesajlar bölümü değildir. [2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler kesinlikle yasaktır.
Bence rokr e2 guzel bı telefon.Daha kullanmak nasip olmadı ama kulaklı sesı hakkında soylenenler işlemci hızının 400 mhz e kadar cıkarılması ve kaliteli ekranıyla cok kullanıslı bır telefon.Yanlız alan arkadaslar sunu ıyı dusunmelilerki bu telefonu tekrar satmak isterlerse, ölü fiyattan gider.Bu telefonu alınca ömür boyu kullanıcaksın.Ama telefon başlı başına bi multimedya canavari.Tebrik ederim motorola
Birde arkadaşlar biliyorum bu telefonun yakın bir benzeri yok ama piyasada, acaba başka bir müzik telefonu olarak tavsiyeniz ne olurdu mesela w810i (tabiki rokr kadar iyi değil ama )300 ytl lik ikinci el fıyatı ile iyi bir seçim olabilirmi? kolay gelsin.
gayet iyi bi seçim w810 lamera olarak üstün bi cihaz 2 megapixsel oto focus macro ses olarakta ii kulaklık acustik ile felan sanırım e2 kalitesine ulaşırki ben w700 üme acustik attım kulaklıkta çok süper oldu ipod la karşılaştırdım çok fark yok harbiden banada hep saçma gelirdi ama baktımki ipod sadece abartı çok fark yok
Saol sagolen gerçi zaten ne alınabilirki rokr yerine ? yani w960 i beklesek falan zaten para yetmez.Gerci benim gönlüm iphone'den yana ama napalım artık bütçeye uygun hareket edicez. Eyvallah
(kro gibi oldu ama biraz :) )
[2.9] İkinci el bölümünde gereksiz "hayırlı işler, kolay gelsin, vs." türünde muhabbetler satıcıyı rahatsız ediyorsa yasaktır, satıcını şikayeti durumunda cezai işlem uygulanabilir. Unutmayınız ki burası konu dışı, gereksiz mesajlar bölümü değildir. [2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler kesinlikle yasaktır.
ben kurmustum ama tekrar geri baska bi flasha donemedim.. Yani yükleme gerceklesti ama flash değişmedi. bu flashta dış ses yüksek ve bi kaçyeni eklenti var.
ben kurmustum ama tekrar geri baska bi flasha donemedim.. Yani yükleme gerceklesti ama flash değişmedi. bu flashta dış ses yüksek ve bi kaçyeni eklenti var.
Hatalımı yani. Geri dönemedim demişsin. Eğer öyle ise biz kurmayalım bari...
Hatalı değil ama ı loved 3d yi yüklemiştim ondan sonra sesteki azalma dişinda değişen olmadı. bu arada bi çin flashı olması lazım adres http://group.zol.com.cn/44/57_436969.html birazdan bunu yükleyeceğim umarım bi sorun olmaz .
Geçen hafta ereyondan E2 sipariş vermiştim. Ellerinde kalmamış ve hiçbiryerden tedarik edemediler. Motorola Türkiyede sadece tek firmaya distrübitorluk vermiş ve dediklerine göre 2 hafta motorola tedariklerinde sıkıntı olacakmış. Artık Motorolayı Türkiyede tek satmaya yetkili firma "mobiltel" imiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernox -- 24 Haziran 2007; 8:51:48 >
telefonuma yazılım attım motorola e680 .ama dsp. ve flex sürümünü göremiyorum .pst kullanıyorum .orda sağ tarafta 4 tane olanlar seçiliyoırmu ? telefonun kulaklığından ses gelmiyor birini arayınca.sorun yazılımı yanlış yüklüyormuşuz ama nerde hata yapıyorum? rsd falan demeyin onunla olmuyor çünkü bizim yazılımlarda eski flashı kaldırırken cg dosyalarını koyuyoruz bir nevi patch olayı.bu konuda bilgisi olan varsa cevap versin bana .msndeyim şu an rapper_735@hotmail.com
E2'ye alışan birinin kolay kolay satabileceğini zannetmiyorum.Şahsen ben 2.bir tel alırım ama E2mi asla satmam.Tabii bu benim görüşüm.Topiğin sesizleşmesi birazda sıcaklardan tatil olayı da devreye girince eski yoğunluk yaşanmıyor.Fakat daha E2 ile yapılacak inanın çok şey var.Hep beraber bunları yaşayıp görüceğiz.Bu arada Megaturk şu imza olayını anlat da biz de yapalım..
arkadaşlar belki beni bilirsiniz e398 e 1.3 mp kamera ve 262.000 ekrran takmıştım 5-6 ay kadar önce benim tel artık rahmetlik oldu sizce bu tel beni e398 den sonra tatmin edermi ses konusunda olsun kamera da olsun bu telefonu uzun zamndır takip ediyorum ama karar veremedim hala tam olarak şimdiden teşekkürler...
Bass işte gerçek bass N91 sahipleri son FW den müzik dinlemeli... Bassl lar tek kelime ile harika olmuş. Diyecek söz yok. CX300 ile kulağım acıdı.
Artık bluetooth ismi değişiyor.
Birçok ışık ayarını kolayca yapabiliyorsunuz. Buda şarjın daha uzun gitmesine yardımcı olacak. Yeni bişiler gördükçe yazarım ama bass istiyorsanız mutlaka deneyin derim
kardeş ben rokr e2 alcam ya bana dj_tuna_0007@hotmail.com adresinden veya 05384517653 nodan ulaşabilirsen bi konuşsak olurmu saygılarımla şimdiden teşekkürler
kardeş ben rokr e2 alcam ya bana dj_tuna_0007@hotmail.com adresinden veya 05384517653 nodan ulaşabilirsen bi konuşsak olurmu saygılarımla şimdiden teşekkürler
bu arada megatürk bu aralar bizden başka takılan yok bu foruma. hayırlısı bakalım
ben burdayım U555; ama işler bu aralar çok yoğun eskisi gibi takılamıyorum.Yeni FW'yi bile daha yükleyemedim.Ne dersiniz yüklemeye değer mi?Bir de ona vakit harcamayım
ben burdayım U555; ama işler bu aralar çok yoğun eskisi gibi takılamıyorum.Yeni FW'yi bile daha yükleyemedim.Ne dersiniz yüklemeye değer mi?Bir de ona vakit harcamayım
Bass istiyorsan şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada arkadaşlar telefonu satmaktan ve dolayısıyla değiştirmekten vazgeçtim. Piyasada müzik telefonu adı altında dolanan hiçbir tel ( N91 de artık dahil son fw den sonra ) E2 im kadar ses vermeyecek ve hiçbir tel geliştirilmeye bu kadar müsait değil. O yüzden motorola daha iisini yapana kadar yola devam.
Sizlerle beraberim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaturk -- 3 Temmuz 2007; 17:42:25 >
bu arada megatürk bu aralar bizden başka takılan yok bu foruma. hayırlısı bakalım
Bass istiyorsan şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada arkadaşlar telefonu satmaktan ve dolayısıyla değiştirmekten vazgeçtim. Piyasada müzik telefonu adı altında dolanan hiçbir tel ( N91 de artık dahil son fw den sonra ) E2 im kadar ses vermeyecek ve hiçbir tel geliştirilmeye bu kadar müsait değil. O yüzden motorola daha iisini yapana kadar yola devam.
Sizlerle beraberim
Vallaha sevinmedim desem yalandır;Megaturk ne işin var öyle abuk sabuk telefonlarla bizde multimedia telefonun kralı var N91 dahil hepsini ezer bunu en iyi sen biliyorsun.Bak sen bu kış E2 ile neler yapıcaz şu yaz olayını bir bitirip tatil modundan çıkalım sen o zaman gör
megatürk telefondaki bir mp3ü bizi arayana dinletebiliyor muyuz yani sohbet sırasında playere gidip istediğimiz bir sesi karşıdakine dinletebiliyor muyuz herhalde anlatabildim
kendimden alıntıyı ilk kez yapıyorum sizin ekranlarda benim müşkilim gözükmüyor mu
Konuşurlen menüye girip gezebiliyorsun. Hatta ben mesaj açarak mesajdan arkadaşa bişi okumuştum ama mp3 dinletmedim hiç açıkçası. Denemek lazım...
Şunu üstüne basa basa söylüyorum.E2 almayı düşünen arkadaşlar şu anda FİYAT/PERFORMANS olayında alabileceğiniz en iyi telefon E2dir.Bu telefonun sonu yok fabrika çıkışı 311mhz işlemcisi olan bir telefondan bahsediyoruz.Update yaparak bu rakamı 416mhz yapmanız mümkün.
Konuşurlen menüye girip gezebiliyorsun. Hatta ben mesaj açarak mesajdan arkadaşa bişi okumuştum ama mp3 dinletmedim hiç açıkçası. Denemek lazım...
denemek çok mu zor bir arkadaşıı ya da diğer telefonunu 5-10 saniye arayıver
Arkadaşlar merhaba tüm konuyu baştan sona okudum... Açıkçası yeni bir işletim sistemi beni heyecanlandırdı Daha önce sx1 ile symbian ve mpx200 ilede wm nin işletim sistemlerinin içini dışını herşeyi öğrendim... Ama artık bıktım onlardan bu telefonu alacam ne dersiniz o tellerden sonra tatmin edici olurmu bu telefon...
Arkadaşlar merhaba tüm konuyu baştan sona okudum... Açıkçası yeni bir işletim sistemi beni heyecanlandırdı Daha önce sx1 ile symbian ve mpx200 ilede wm nin işletim sistemlerinin içini dışını herşeyi öğrendim... Ama artık bıktım onlardan bu telefonu alacam ne dersiniz o tellerden sonra tatmin edici olurmu bu telefon...
Dostum eğer işletim sistemini ırdalayıp kurtcalayacam, kendi çapımda bişiler yapıp yeni firmware ler yapacam diyosan bu telefon ve işletim sistemi tam sana göre. Ama kurcalamaktan kastın program oyun ve tema yüklemekse alma derim. Çünkü symbian ve wm ye göre biraz daha karmaşık...
Dostum eğer işletim sistemini ırdalayıp kurtcalayacam, kendi çapımda bişiler yapıp yeni firmware ler yapacam diyosan bu telefon ve işletim sistemi tam sana göre. Ama kurcalamaktan kastın program oyun ve tema yüklemekse alma derim. Çünkü symbian ve wm ye göre biraz daha karmaşık...
Yok yok zaten rom kurcalayacam :D niyetim program oyun kurmak olsa n70 alırım :D eee satan yokmu peki ikinci el...
Yok yok zaten rom kurcalayacam :D niyetim program oyun kurmak olsa n70 alırım :D eee satan yokmu peki ikinci el...
Valla ben satıyordum hatta arkadaşla bile anlaşmıştık ama kıyamadım telime...