hocam elbette ben sorumluluk kabul etmem, site biraz ilginç her gün bi ürünü kampanyalı olarak satışa çıkartıyorlar galiba. ve bugünün kampanyalı ürünü e2 kullanıcıları için bulunmaz bi fırsat, değerlendirip değerlendirmemek siz e2 kullanıcılarının takdiri...
c5aep yüklemek istiyorum ama multiflashflex i açınca error file header hatası veriyor birde flashı enable yapıp gösterincede aynı hatayı yazıyor neden olur ? ne yapmalıyım_? pst yi kaldırıp tekrar kurdum yinede aynı hatayı veriyor. flashı tekrar indirdim yine aynı sorun devam ediyor.
Forum zaten 12 sayfa 10. sayfada overclock konusunu açıkladım.Okursan ayrıntılı bilgi verdim. Kernel de fw değildir.ilove3d fwleri için bir güncellemedir.Sadece 4gb sd kartı destekleme özelliği geliyor.birde multikey özelliği.multiple keypress özelliğinide açıklamıştım 10.sayfada..
Laf arasına girmek gibi olmasın ama bende geçen hafta cx300 aldım ful orjinal 45 milyon liraya. İnşallah rokr-e2 yi de alıcam. forumda digitaldelisi nickli arkadaş orjinal cx300 ü 45 e satıyor fiyatı çok uygun.
Laf arasına girmek gibi olmasın ama bende geçen hafta cx300 aldım ful orjinal 45 milyon liraya. İnşallah rokr-e2 yi de alıcam. forumda digitaldelisi nickli arkadaş orjinal cx300 ü 45 e satıyor fiyatı çok uygun.
Evet o arkadaşın sattığınıu gördüm ama benim aldığım ile arkadaşın sattığı farklı...
Evet o arkadaşın sattığınıu gördüm ama benim aldığım ile arkadaşın sattığı farklı...
Nasıl bir farkı var ben pek anlamam da açarmısın biraz?
İnfernox 45 YTL fiyata orjinal CX300 bana pek inandırıcı gelmiyor. Çünkü sahteleri piyasada dolaşıyor. Çoğu kişi böyle kandırıldı orjinal diye kaktılar millete fason malları. İnşallah sen de kazıklanmamışsındır. Fason CX300 ile orjinal CX300 arasındaki farkı gösteren fotolar vardı nette. Biraz araştırırsan bulabilirsin...
Nasıl bir farkı var ben pek anlamam da açarmısın biraz?
Benim aldığım bandrollü ve gerçek. 2 sene garantili faturalı. O arkadaşın sattığı cx300 ün kabı benimkinden farklıydı. Yanlış anlaşılmasın kimse için kötü konuşmuyorum ama bi ara sahte cx300 lerden vardı ve onlarında kapları farklıydı. Ama arkadaş yurtdışından getirdiğini sölüyor. O yüzden kabı farklı olabilir.
45 liraya satılan orjinal, eğer böyle alacaksanız ebay üzerinden siz kendiniz alın.. 35 hatta 25 ytl ye bile gelir. ancak bu tür cx300 ler 2 yılllık garantiden yoksunlar.
Arkadaşlar topici canlı tutmamız lazım.E2si olan arkadaşlar telefonda yaptığınız oynamaları lütfen burda paylaşın.Hiç bir özelliği olmayan cep telefonlarının topicleri 25-30 sayfa.Telefonumuza haksızlık etmeyelim. Bu arada biroldh; SInavlar bitmedi miiiiiiiiiiiiiiiiii?
E6 nın piyasaya çıkması bizim telefonu olumsuz etkileyecek sanırım .. Mesaj bug halen devam ediyor maalesef. Yabancı forum sitelerinde de pek bi gelişme yok şu aralar.. bekliyoruz. Bi arkadaşta e2 nin imzasi vardı. kodlarını paylaşırsa bizde o imzayı kullanabiliriz..
arkadaslar.benim kafam iyice karıştı.sony w800 um var.degiştirmek istiyorum .okuduklarımdan e2 nin daha iyi olduguna inandım ses olarak tabiki...ama samsung sgh f300 u de arastırıyorum.yabancı bir sitede samsung f300 ile sony w880i yi karsılastırmıstı adam.cogu seyde sony gecmişti ama samsung muzik ve radyoda sony den daha iyi bir puan almıştı.acaba samsung mu yoksa motorolanınmı sesi daha yuksek ve kalteli.bileniniz varmı?e2 de kafamda bayagı yer etti.bir de sennheiser aldım mı ooooo .ama f300 de iyi sanki.yardımcı olursanız sevinirim.ben kulagımı ses yuksekligiyle zorlayacam bir mal arıyorum.benim sony yetersiz kaliyo sanki
Arkadaşlar topici canlı tutmamız lazım.E2si olan arkadaşlar telefonda yaptığınız oynamaları lütfen burda paylaşın.Hiç bir özelliği olmayan cep telefonlarının topicleri 25-30 sayfa.Telefonumuza haksızlık etmeyelim. Bu arada biroldh; SInavlar bitmedi miiiiiiiiiiiiiiiiii?
Önemli olan forumun dolu dolu gerekli yazılar olması, diğer cep başlıklarında toplasan bizim başlık kadar bilgi olması imkansız.. En fazla kendimodeliyle ilgili bilgi bulunan başlık burası, isterseniz karşılaştırın...
Sınavlarım ardarda kesilmiyorki..Temmuz 15 inde bitmiş olacak ve yaz tatiline gireceğim ... O zamana kadar E2 ile ilgilenmiyorum, forum yasak bana, ara sıra bakarım sadece.. :( :(
quote:
Orjinalden alıntı: megaturk
Arkadaşlar topic ölüyorrr....
Başlığın öldüğü filan yok, yaralı bile değil.. Baksanıza bir sürü şey yazılmış ben yokken, okumaya bile fırsatım yok.. Tekrar söylüyorum çok sayfa yazı olsa ne olacak ki işimize yaramadıktan sonra, halbuki bu şekilde başlık çok iyi gidiyor.. Yazın capcanlı olacaktır eminim... Birde E6 kulllanıcıları da linux olarak bu başlığa gelmesi gerek, buradan paylaşırlar....
Arkadaşlar sayfaların hepsini okumadım mazur görün ama mesaj bugu da ne oluyor. E2 alıcam ama kıllandım şimdi. bu arada Hele bi alayım linux geçmişim de iyidir benim yaparız bişiler.
sustum sustum ama işte topic sessizleşti ama sömürün linux kullananlar motorola e680ide test edilmiş çalışan uygulamalar oyunlar ....vs. http://txvsr.com/E680g/ hepsi bu sitede ama çince onu belirteyim
slm. arkadaşlar. ben uzun zamandır e398 kullanıyorum ve telefonda gelinebilecek son noktaya gelindi sanırım . ROKR E2 YA DA ROKR E6 almayı düşünüyorum. hangisini tavsiye edersiniz. ayrıca özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim. SAYGILAR.
slm. arkadaşlar. ben uzun zamandır e398 kullanıyorum ve telefonda gelinebilecek son noktaya gelindi sanırım . ROKR E2 YA DA ROKR E6 almayı düşünüyorum. hangisini tavsiye edersiniz. ayrıca özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim. SAYGILAR.
Rokr E2 ve E6 gerçekten çok ii iki telefon.Bence ikiside seni pişman etmez.İki telefonun topiğini biraz incelersen kararını daha rahat verebilirsin.
Arkadaşlar benim telefonun kulaklığa sesi az çıkıyo olabilirmi ya?Siz kulaklıkta mükemmel diyorsunuz.bende dinliyorum.Creative muvo var onda dinlediğim şarkıyı hemen sonra e2de dinlediğimde ses hiç tatmin edici gelmiyor.Sanırım bi problem var.Kulaklık philips bass bilmem ne.Sesi güzel muvo'da ama e2de yetersiz geliyo çok.En son flash yüklü biliosunuz.ama ses sonuna kadar açıkken bile tatmin etmiyo.
sustum sustum ama işte topic sessizleşti ama sömürün linux kullananlar motorola e680ide test edilmiş çalışan uygulamalar oyunlar ....vs. http://txvsr.com/E680g/ hepsi bu sitede ama çince onu belirteyim
yeni bir flash sanırım şimdi deneyeceğim. 8x zoom o.c felan yazıyor . bakalım nasıl ...
Evet yeni bir firmware. Ben mesajlarda bug yaşıyordum bunda giderildiği yazıyor. Öğrenci evine ilk gidişimde bu fw yi yükleyecem.
Bu arada ROKR E2 de ilk hayal kırıklığımı yaşadım. Telefonun sanırım dış hoparlörü patladı. Dış ses boğuk boğuk gelmeye başladı. Acaba garanti dahilinde değiştirilebilir mi?
yeni bir flash sanırım şimdi deneyeceğim. 8x zoom o.c felan yazıyor . bakalım nasıl ...
Evet yeni bir firmware. Ben mesajlarda bug yaşıyordum bunda giderildiği yazıyor. Öğrenci evine ilk gidişimde bu fw yi yükleyecem.
Bu arada ROKR E2 de ilk hayal kırıklığımı yaşadım. Telefonun sanırım dış hoparlörü patladı. Dış ses boğuk boğuk gelmeye başladı. Acaba garanti dahilinde değiştirilebilir mi?
Boğukluk sesi çok açıncamı yoksa baslarda felan mı yapıyor. Bu son fw den sonra Telin sesini bayaği bi artırmışlar. Son seste benim telde de boğukluk oluyor.
Garanti koşullarında yanlış kullanıma bağlı diye bi gerekçe bulmazlar umarım. Eğer servise verceksen bence orjinal flashına çevirip öyle ver.... Geçmiş olsun umarım halledersin
Boğukluk sesi çok açıncamı yoksa baslarda felan mı yapıyor. Bu son fw den sonra Telin sesini bayaği bi artırmışlar. Son seste benim telde de boğukluk oluyor.
Garanti koşullarında yanlış kullanıma bağlı diye bi gerekçe bulmazlar umarım. Eğer servise verceksen bence orjinal flashına çevirip öyle ver.... Geçmiş olsun umarım halledersin
Dostum sen bu son fw yi kurdun mu? Kulaklık sesinde herhangi bir artış oldu mu? Aslında dışarı sesi çıkmasa bile olur ben teli titreşimde kullanırım hep ama benim dengesiz arkadaşlar dış hoparlörden açıp açıp müzik dinliyolar