motorola için sömürülmeye gayet uygun bir site de benden iTunes skinlerinden,oyunlara,duvar kağıtlarına ve neredeyse tüm modeller için driver ve toolslar mevcut...173 sayfa olduğu için tamamını gezemedim
Arkadaşlar e2 min mesaj yazarken duraklama yapmasının hafıza kartının dolu olmasından kaynaklanıyordur değil mi .? sizde de aynı problem var mı ..Yoksa yazılımla alakalı bi şey olabilir mi. bende one beta 2 i kullanıyorum ama...
ne zamandır yeni yazılım çıkmıyor.. biraz becerimiz olsada keşke biz bi yazılım çıkarsakk..
Arkadaşlar e2 min mesaj yazarken duraklama yapmasının hafıza kartının dolu olmasından kaynaklanıyordur değil mi .? sizde de aynı problem var mı ..Yoksa yazılımla alakalı bi şey olabilir mi. bende one beta 2 i kullanıyorum ama...
ne zamandır yeni yazılım çıkmıyor.. biraz becerimiz olsada keşke biz bi yazılım çıkarsakk..
Aynı sroun bende de var ve inan neden kaynaklanıyor bulamadım. Tek yaptığım telin hafızasına yüklenmemek...
Dostum baktım ama CX300 75 lira civarında... Çok para yavv. Harbiden değiştireceğini bilsem alacam ama gerçetekn ses farkı oluyor mu?
Bide creative Ep 630 635 var. Onlar nasıl acep?
Gerçekten kat ve kat kaliteli bir kulaklık. Yani her ne kadar müzik telefonu olsa da yanında bunun kadar iyi kulaklık vereceklerini zannetmem. Zaten iyi bir ses kalitesi istiyorsan böyle kaliteli kulaklık alman lazım. Yoksa sony'nin filan 15-20 YTL'lik kulaklıklarıda var. Ben CX300 tavsiye ederim. Hatta Mpx220 kulakluktan istediğim performansı vermediği için Mpx220'yi satıp E2 almayı düşünüyorum.