Ben telefonu çok karıştırıyorum.Sürekli elimde program yüklüyorum siliyorum sonunda tırlatıyo tabii telefon Şu an yeniden formatladım zaten düzeldi;şu ruslar yeni bir yazılım çıkarsa da daha çok kurcalasammmm
Orjinalden alıntı: biroldh
quote:
Orjinalden alıntı: notyetktu tamam arkadaşlar bütün sorunları çözdüm,yeni versiyon the one beta yıda kurdum.ctuneside kurdum hepsi tamam diğer problemleride hallettim.şimdi tek eksik zuneplayer kaldı,onuda forumda anlatıldığı şekilde kurdum ancak masaüstündeki simgeye tıklasamda bişey olmuyor.yani onu halledemedim.Yardım ederseniz sevinirim.Video izleyemiyorum çünkü.3gp yapıyorum videoları o zamanda kimisini açmıyor açtığınında görüntüsü iyi olmuyor. Birde bu telefona tema felan atabiliyor muyuz atabiliyosak nasıl?
zip in içindeki sadece bu 2 dosya işimize yarayacaktır... 1-tema.chm 2-tema(klasör)
BS da "skin" adında klasör oluşturun....
BS dan köküne erişimdeki hile ile içine girin..
"skin" boş klasörü aşağıdaki kısma yapıştırın.. \\192.168.16.2\system\ezxlocal\download\appwrite\
sonra zip in içindeki 2 dosyayı skin klasörün içine kopyalayın.. \\192.168.16.2\system\ezxlocal\download\appwrite\skin
Sonrada yine bu 2 dosyayı burayada kopyalayın.. \\192.168.16.2\system\ezxlocal\download\appwrite\setuptheme\
şimdi telefondan tema bölümüne gidin temayı değiştirin.. Yarım gözükmemesi için teli kapatıp açın.. Bu şekilde istediğiniz temayı kullanabilirsiniz..Dikkat edilecekler, temayı attığınız kısım telin hafızası bu yüzden sadece 2-3 tane tema koyun hafıza sınırlı, HAFIZAKARTI ndan denedim olmadı fazla uğraşmadım hafıza kartındanda görterebiliriz aslında....
Birde herhangi bir tema indirirken sayfanın altında "temayı nasıl yükleyeceğimiz" yazıyor ondan hiç bişi anlamadım ,anlayan olursa foruma yazsın belkide bu yöntemle karttan temaları tanıtıyoruz...
Kendi denediğim yöntem bana saçma geliyor aslında, 2 yere aynı dosyayı kopyalıyoruz..Boş yere yer kaplıyor..FAKAT başka şekilde yapamamıştım.. Sadece böyle temayı E2 ye gösterebildim...
Kısa yazdım zamanım yokk.. 10 gün sonra grsrz.. sınavlar bitince yani :).... Düzenleme=
2.yöntem
TEMA ve DERİ YÜKLEME LINKSYS ile, (köküne erişim OLMADAN).
linksys arkadaşlar ANAmenü/ofis tools/utils içinde vardır.. BAzı fw lerde başka menülerde oluyor.. linksys i aktif hale getirin "yes" deyin, yada bazılarında ses gelir, çıkan ses aktif olduğunun işaretidir.
Aktif hale getirince Anamenü/Dosya yöneticisi(file manager) içinde "SYSTEM" diye bir klasör gelir. İŞte bu klasör E2 nin kendi hafızasındaki sistem dosyalarıdır. Köküne erişim denilen şeyde BS dan E2 nin sistem dosyalarına ulaşmaktır. Ama linksys ile BS a gerek yoktur.
Şimdi ;
stediğiniz Temayı indirin zip i BS da açın...
zip in içindeki sadece bu 2 dosya işimize yarayacaktır... 1-tema.chm 2-tema(klasör)
E2 de "skin" adında klasör oluşturun.. (dosya yöneticisine geldiğinizde options/create Folder(klasör oluştur) ile yapıyorsunuz) "skin" klasörünü şu aşağıdaki kısma taşıyın.. ANAMENÜ\Dosya yöneticisi\system\ezxlocal\download\appwrite\
sonra zip in içindeki 2 dosyayı skin klasörün içine kopyalayın.. ANAMENÜ\Dosya yöneticisi\system\ezxlocal\download\appwrite\skin
Sonrada yine bu 2 dosyayı burayada kopyalayın.. ANAMENÜ\Dosya yöneticisi\system\ezxlocal\download\appwrite\setuptheme\
şimdi telefondan tema bölümüne gidin temayı değiştirin.. Yarım gözükmemesi için teli kapatıp açın.. Bu şekilde istediğiniz temayı kullanabilirsiniz..Dikkat edilecekler, temayı attığınız kısım telin hafızası bu yüzden sadece 2-3 tane tema koyun hafıza sınırlı, HAFIZAKARTI ndan denedim olmadı fazla uğraşmadım hafıza kartındanda görterebiliriz aslında..
DİKKAT
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkip2
quote:
Orjinalden alıntı: chiller Ya millet şu TEMA olayına bir girişelim... @biroldh nin anlattığı yöntem çalışıyor ancak telefon hafızası yeterli olmadığı için çok fazla tema depolayamıyoruz.. @biroldh temaların HAFIZA KARTINDAN da tanıtılabildiğini yazmıştı yani münkünmüş ama yapabilen yok, o yüzden biraz kurcalayalım biraz şu işi...... Şimdi ben bişey denedim ama (@biroldh nin bu işe bi el atması lazım) şimdi hafıza kartına Themes diye bir klasör açıyoruz... ve bu sayede \\192.168.16.2\sd\Themes böyle bir adres yolu çıkıyor.... Themes klasörünün içine netten indirdiğimiz tema klasörünü yapıştırıyoruz ve bu sayade telefonun içindeki temalarımda gözüküyor.. ancak tema değiştir dediğimde sadece renk değişiyor ikonlar ve masaüzeri değişmiyor yani ufak problem var onu çözebilirsek tema olayı çok rahat olucak...
Hafıza kartına tema yükleyipte kullanmak mümkün ben kullandım 1 kere sonra pişman oldum.Neden? çünkü telefon temayı hafıza kartından okuyor ancak siz hafıza kartına birşeyler atmak için bilgisayarınıza bağladığınızda tlefonla hafıza kartının bağlantısı tamamen kesildiği için(bağlantınız hafıza kartı modundaysa) telefon temayı okuyamıyor ve kilitleniyor.Usb bağlantısını kestiğinizde de düzelmiyor.Tavsiye etmiyorum
Orjinalden alıntı: biroldh DİKKAT: Linksys özelliği aktif hale geldiğinde "dosya yöneticisi" içinde "system" diye bir klasör gelir.. Bu system klasörü telin kendi hafızasıdır. Bu şekilde "telnet" i kullanmadan telin hafızasına telefonun kendisinden ulaşabilirsiniz. Linksys özelliği R564_G_12.00.45P The One Beta 2 fw sindede var; ofis araçları/utils/linksys
Linksys i aktif bırakırsanız E2 ye yeni şarkı attığınızda E2 nin oynatıcıdan listeyi "YENİLE" dediğinizde yenileyemez, bunun için linksys yi kapatmanız gerekirki yenileme işlemini yapsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 27 Kasım 2007; 2:01:08 >
biroldh .. tekrar teşekkürler rehber ve linkler için..
SORUNUN bu, (bunu daha sonra fw atma yazısınada NOT olarak ekleyeceğim)...usb data filan onunla alakası yok... Yanlış sürücüleri kuruyorsunuz bunun sebebi ise otomatik yüklediğiniz için HALBUKİ sürekli aynı klasörü gösterin (elle gösterin) demişim...iki tane sürücü klasörü olduğundan fw de birini kullanıyorsunuz köküne erişimdede diğer klasördeki sürücü sanırım kullanılıyor... son yazdığım cümleyi boşverin düşünemiyorum deneyerek hangisi doğru ise yazarım sonra..grsrz...
Ardakaşlar upload ettiğiniz fotolar neden mat çıkmış hep? Bendeki fotolar mat değil Bugün çektiklerimle kıyasladımda farklı sanki. Sizde bakın bi resim upload ettim. http://img524.imageshack.us/img524/7560/ahmet0110mt1.jpg Sizcede öyle değilmi?
Ardakaşlar upload ettiğiniz fotolar neden mat çıkmış hep? Bendeki fotolar mat değil Bugün çektiklerimle kıyasladımda farklı sanki. Sizde bakın bi resim upload ettim. http://img524.imageshack.us/img524/7560/ahmet0110mt1.jpg Sizcede öyle değilmi?
benim çektiğim resimlerden farklı valla...özel bir ayar yapıyormusun otomatik mi çekiyorsun
arkadaşım photoshop programı ile değiştirmişsin resmi yanıltıcı oluyorsun bu şekilde kimseyi salak yerine koymaya hakkın yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 20 Mayıs 2007; 2:10:17 >
Yemin ederim ikisindede photoshopla cevirdim windowsun resim göstericisi döndürmüyodu resmi beni bilen bilir isteyen inansın isteyen inanmasın sallayın ya resmi photoshopla sadece yatayken dikey yaptım böyle iftra atarak kırıyosunuz.Neye istiyosanız ona inanın umrumda deil.Tanıyan adamda bunu söylüyo ya.Sago e398den tanırdım seni.Photoshopmuş.pfff
ONLARDA PHOTOSHOP İLE ÇEVİRME HARİCİ OYNADIYSAM ADAM DEĞİLİM! Photoshopsuz resmi dikey yada yatay çeviren bişey warsa onunla çevirip yarın size istediğiniz objeyi atayım!İftira atıyorsunuz!Bu konuda neden yalan söyleyeyim paylaşanda kabahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkip2 -- 20 Mayıs 2007; 2:54:59 >
Arkadaşlar tema olayını bende hallettim sonunda. İşte resimler; ben bu temayı çok sevdimm valahi sanki başka telefon oldu benim rokr
@montaj34 hangi şekilde yükledin benim anlattığım şekilde mi, yoksa başka yöntemle mi? Başka ise foruma eklermisin bizde yapalım... Güzel tema lardan görüntüleri bazen aktarırmısın benim bu aralar hiç zamanım yok :(.. Forum şenlensinn..
quote:
strafer arkadaşım photoshop programı ile değiştirmişsin resmi yanıltıcı oluyorsun bu şekilde kimseyi salak yerine koymaya hakkın yok
Ön yargılısın kendin suçlu duruma düşersin böyle yapma.... Rokr E2 de çekilen fotolar KORUMALIDIR, windows ile bile dik olanı yan yada yan olanı dik yapamıyorsunuz..Çünkü korumalı fotolar, değiştirilemez olarak çekiyor..
Bunun için mecburen photoshop, PAİNT, irfan gibi programlar ile çevirip yeniden kaydederek yapabiliyoruz... ŞİMDİ anlamışsındır..... Bende paint yada irfan gibi programlar ile çeviriyorum....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 20 Mayıs 2007; 18:44:58 >
Ön yargılısın kendin suçlu duruma düşersin böyle yapma.... Rokr E2 de çekilen fotolar KORUMALIDIR, windows ile bile dik olanı yan yada yan olanı dik yapamıyorsunuz..Çünkü korumalı fotolar, değiştirilemez olarak çekiyor..
Bunun için mecburen photoshop, PAİNT, irfan gibi programlar ile çevirip yeniden kaydederek yapabiliyoruz... ŞİMDİ anlamışsındır..... Bende paint yada irfan gibi programlar ile çeviriyorum....
bir kaç sayfa geride senin çektiğin fotoğraflar var.windows un kendi foto göstericisiyle gayet güzel sağa sola çeviriyorum.fotoğrafı çevirince bile kalitede düşüş olur.ben fotoğraf kalitesine yorum yapmadım.ama kimse babamın oğlu değil photoshop yazarsa güvenmem.çevirdiğini ayrıca belirtsin.alsında exif bilgilerini değiştirmekte çok kolay.neyse pek önemli bir konu değil biraz aşırı tepki vermiş olabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 20 Mayıs 2007; 19:04:50 >
Fotoğrafların konumu çok rahat bir şekilde değiştiriliyor. (Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi)
Telinden direk bilg.ına at internete yükleyince siteye yani fotonun içeriği değişiyor.Msnden atabilirim isteyene!Deneyin görün... Buraya yazıyosunuz ama e2 varmı_? E2 olan kişilerden dahamı iyi biliceksiniz? E2 olanlar söylermi lütfen fotoları çevirebiliyormusunuz faks görüntüleyicisiyle?Çevirirsiniz de kaydedebiliyormusunuz diye sorayım.Lütfen e2 sahipleri şu konuya açıklık getirsin.İftira en sewmediğim şeydir böyle dewam ederse birdaha foruma girmeyeceğim.O arkadaşların sewineceğine eminim gerçi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkip2 -- 20 Mayıs 2007; 21:01:47 >
Açıkcası bende çeviremedim. ve bu forumada eklediğim resimi yan olarak koydum mecburen. çevirencede kaydetmiyor . Kimseye haksızlık yapılmasın. İyi forumlar..
bu kadar alınacağını düşünmemiştim.yazdığım ifadelerden dolayı özür dilerim.artık bu konuyu kapatalım forum amacından uzaklaşmasın.
yazma korumasını kaldırmak için sağ tıklayıp salt okunur işaretini kaldırman yeterli.eğer mümkünse çektiğin bir fotoğrafı hiç oynamadan rar dosyası olarak speedyshare adresine uplaod eder misin?sadece merak ediyorum. ,
Buyur kardeş Aynen istediğin gibi hafıza kartıın yedeğinden aldım bu fotoğraflarıı 3üde aynen atıldı, hiçbir şekilde değiştirmedim.Netliğinede bakabilirsin başka şeylerinede.. http://www.speedyshare.com/661731789.html
Telinden direk bilg.ına at internete yükleyince siteye yani fotonun içeriği değişiyor.Msnden atabilirim isteyene!Deneyin görün... Buraya yazıyosunuz ama e2 varmı_? E2 olan kişilerden dahamı iyi biliceksiniz? E2 olanlar söylermi lütfen fotoları çevirebiliyormusunuz faks görüntüleyicisiyle?Çevirirsiniz de kaydedebiliyormusunuz diye sorayım.Lütfen e2 sahipleri şu konuya açıklık getirsin.İftira en sewmediğim şeydir böyle dewam ederse birdaha foruma girmeyeceğim.O arkadaşların sewineceğine eminim gerçi..
Ahmet haklı arkadaşlar,zaten kendisi asla böyle şeyler yapmıyacak bir arkadşımızdır....Konuyu uzatmanın da bir manası yok.
Arkadaşlar benden başka o.c. uygulayan varmı teline? Fark gördünüzmü?Biraz daha seri bataryayıda orj.den fazla tüketiyormuş ama ben fark göremedim.Şuanda 416mhz işlemcisi.Ancak yabancı forumlarda bu o.c.'un zmplayerda veya javalarda hiçbir işe yaramadığını, işlemcinin tekrar normal hızına düştüğünü söylüyorlar.Buna bir çözüm bulunduğunda fark edicektir eminim.Ve dahada yükselticeklerdir stabil kaldığı sürece.
Bu c tunes sarkı dinlerken donma ve takılma sizdede varmı ? yada baska bi mp3 player kurabilir miyiz. çünkü mp3 lere erişmek ve sırayla çalmanın kolay bi yolunu bulamadım..
Donma demeyelimde bende daha çok takılma olayı oluyordu.Bende sildim kullanmıyorum CTUNES.Bir tane java mp3 player yükledim açmadı.Bende iyi birşey arıyorum.
37P3000BRAVIA-DIGITURKPLUS-BLACKBERRY 8320 CURVE-TOSHIBAA100-233-PENTAXOPTIOX-MACBOOK PRO 2.66GHZ 15 INC 320 GB
Megaturk; bu E6 kaç paradan çıkar ki,şahsen E2'yi elden çıkarmayı asla düşünmüyorum.1000 lira falan derlerse kahrolurum vallaa.Alana kadar çatlamasak bari
Aslına bakarsan çıktığı gibi almak isterim ama daha E2 nin taksitlerini ödüyorum
E6 nın fiyatı makul bi seviyeye gelince alırım büyük ihtimalle...
e6 da bugüne kadar üretilegelmiş en gelişmiş linux sürümünü kullanıyor. motorola bu telefonu entartaintment pda olarak lanse etti. yani bir pocket pc kadar değil belki ama genede o derece kapsamlı özelliklere sahip bi model olacak.
bu vidyoyu izlerseniz linux işletim sisteminin ne denli yol katettiğini ne kadar gelişmiş bi sistem olduğunu göreceksiniz...( e6 'nın arayüzü buna benzemekle birlikte çok daha gelişmiş olacak ) http://www.gsmarena.com/motorola_a1200-video-1429.php
Senin forumdan aldıkğın fotolar gerçek hali değil, upload edince değişiyor sanırım.... İŞte orjinal 3 tane foto indir dene @ahmetkip nete yüklemiş.... http://www.speedyshare.com/661731789.html
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkip2 Buyur kardeş Aynen istediğin gibi hafıza kartıın yedeğinden aldım bu fotoğraflarıı 3üde aynen atıldı, hiçbir şekilde değiştirmedim.Netliğinede bakabilirsin başka şeylerinede.. http://www.speedyshare.com/661731789.html
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
quote:
biroldh Rokr E2 de çekilen fotolar KORUMALIDIR, windows ile bile dik olanı yan yada yan olanı dik yapamıyorsunuz..Çünkü korumalı fotolar, değiştirilemez olarak çekiyor..
Bunun için mecburen photoshop, PAİNT, irfan gibi programlar ile çevirip yeniden kaydederek yapabiliyoruz... ŞİMDİ anlamışsındır..... Bende irfan (paint koruma uyarısı veriyor kaydetmiyor) gibi programlar ile çeviriyorum....
Fotoğrafların konumu çok rahat bir şekilde değiştiriliyor. (Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi)
Hepiniz o kadar zekisiniz ki!!! !! Biz bilmiyorduk teşekkürler... SİZDE E2 varmı? yoksa neye göre yazıyorsunuz? @knight sende @ahmetkip in nete yüklediği(gerçek hallerinde) dosyaları denermisin, dene ve gör olmadığını?
Bende çevirme işini irfan ile yapıyorum.. Paint te koruma uyarısı veriyor :D... Paint ti fazladan yazmışım painte de çevirilemiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
ee hani bu tellin İŞLEMCİSİ en hızlı işlemci idi..... 325MHZ diye söylüyorsunuz ama takılma yapıyorsa ne anladım ben bu CPU dan..
Yaa takılma filan yokki.... İlk kendi eski sürüm fw sinde oluyordu (motorola da yeni stok fw leri çıkardı sonradan daha kararlı bunlarda olduğunu hiç sanmam ) , sonradan fw atınca ben hiç karşılaşmadım, ctunes de de hiç sorun yok bende !....Bence bu sorunu olanlar varsa yeniden fw kursunlar sistemleri bozulmuş olabilir diye düşünüyorum.....yada bende de var da dikkat mi etmiyorum ne!!
SİZİN OLAY ŞU....= Amd in yıllar önce işlemcileri çok ısınıyordu ve çok çabuk yanıyordu hatta ateş çıkarıyordu... Şİmdi ise Amd intelden katkat daha soğuk ısıda çalışan işlemci üretiyor.. Ve siz(sen) birisi amd alırken yok onu alma amd işlemciler çok ısınır diyorsunuz(düşünüyorsunuz)..
SONUÇ:Kısacası E2 de mp3 teki donma olayı çoktan aşıldı, bitti bile kalmadı... :)
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkip2
Arkadaşlar benden başka o.c. uygulayan varmı teline? Fark gördünüzmü?Biraz daha seri bataryayıda orj.den fazla tüketiyormuş ama ben fark göremedim.Şuanda 416mhz işlemcisi.Ancak yabancı forumlarda bu o.c.'un zmplayerda veya javalarda hiçbir işe yaramadığını, işlemcinin tekrar normal hızına düştüğünü söylüyorlar.Buna bir çözüm bulunduğunda fark edicektir eminim.Ve dahada yükselticeklerdir stabil kaldığı sürece.
HER ZAMAN Kİ gibi çok hızlısın..... Zamanın varsa foruma eklermisin... herkes denesin, yapalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 22 Mayıs 2007; 12:24:40 >
http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&view=topic&forumid=80&postid=303763 bu adrese mesaj attım "düzenleyemiyorum dosya korumalı diye", eleman (@imamlab) cevap yazmış, bu fw de değiştiremezsin veya başlangıç dosyası yap olur filan birde bişiler demiş anlamadım...hızaşırtmadan bahsetmiş ne alaka ise... Yakında denerim başlangıç dosyasını olarak belirtmeyi...inşallah olur...
quote:
Orjinalden alıntı: imamlab on the1beta2, you can't use modded ezx_volumetable,,, or you must make start-up file, do it like you have did overclock,
@imamlab
the1beta2 de düzenlenmiş bir ezx_volumrtable kullanamazsın veya başlangıç dosyası yapman lazım tıpkı overclockta yapıldığı gibi.
demiş sanırsam.
Teşekkürler @müntekim...
Daha hızaşırtma yı denemedim nasıl yapıldığınada bakmadım.. Öğrenince onun gibi deneriz artık...
DÜZENLEME: HIZAŞIRTMA hemen aşağıda @ahmetkip tarafından anlatıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 18 Eylül 2007; 11:51:32 >
E2'ye overclock yapmayı anlatıyorum arkadaşlar gayet basit startup_test.txt i de ampd yide upload ettim. Öncelikle söylemem gereken bunun preb2 de çalıştığı(R564_G_12.00.45P The One Beta 2).Bu versiyonlardan sonra çıkacaklarlada çalışıcak büyük ihtimal.Bu ampd yi yeni buldum işlemciyi biraz daha iyi kullanıyor.416mhz zmplayerda çalışıyor ancak zmplayer menüsünden çıktığınızda video ekrandayken 312mhza düşüyor.Yani gerçek işlemci hızına.Daha tam düzeltilmedi japoncam olmadığı için sadece motomodders tan ve modmymoto forumlarında sorduklarımdan bildiğim kadarıyla geliştirilmeye çalışıyorlar ampd'yi japon arkadaşlarımız İleride daha başarılı o.c. yapılıcaktır ama şimdilik bunu anlatayım. Ilk önce bu dosyayı indiriyorsunuz ve içindekileri bir klasöre çıkarıyorsunuz. http://www.speedyshare.com/942517758.html Sonra @biroldh'in 9.sayfada verdiği telnet bilgileriyle telefonununzun system klasörüne giriyorsunuz Yani ROKR E2 nin KÖKÜNE ERİŞİM başlığı altındakileri yapıyorsunuz.Bunu yaptıktan sonra Ezxlocal klasörünün içine giriyoruz. Sonra resimdeki gibi ampd ve startup_test.txt dosyalarını ezxlocal'in içine atıyoruz. Telefonumuzu kapatıp açıyoruz ve olup olmadığını nasıl kontrol edicez onu gösteriyorum.
Telneti açıyoruz. login root yaptıktan sonra gelen sonunda $ olan yere yani konsola cat /proc/cpuinfo yazıyoruz.boşluk var Gözükmüyor bende uğraşmıştım cat(boşluk)/proc/cpuinfo yazıyoruz.Boşluğu yapmazsanız hatalı komut olucaktır. Gelen yazılarda BogoMIPS: satırının karşısındaki değer işlemcinizin o anlık hızını göstermektedir.Normal bekleme mmodunda eğer yaptığınız işlem başarısız olduysa 103.x çıkıcaktır.Eğer o.c. yaptıysanız bu satırın değeri 415.x olucaktır. Bu resimdeki gibi Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım sorununuzun olduğu yer olursa yardımcı olurum. İyi günler İşlemci hızınızı kontrol etmeniz için bir yol daha buldum telefonunuzun web browser ına girip go to page diyiceksiniz link bölümüne: file://localhost/proc/cpuinfo yazıcaksınız açılan sayfada BogoMIPS :415.x yani işlemcinizin hızı görülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkip2 -- 22 Mayıs 2007; 16:47:16 >
Ok yapabilirsiniz telneti hallettiğinizde olay basit.Dosyaları ezxlocale kopyalayın firmware doğruysa olur zaten Dediğim gibi şimdide deneyebilirsin menüdeki browserı aç menüye gir go to page de.Bende ing.Sende tr ise sayfaya git e tıkla.Üstteki use the internet seçeneğini işaretlemeden alta file://localhost/proc/cpuinfo yaz işlemcinin şuanki hızını görebilirsin.
sonunda başardım motorola e680i ye opie 1.2.2 kurdum.ama sorunum sadece ses yok sistemde.şimdi iki sistem oldu telefonumda nasıl yaptığımı anlatayım.hafıza kartında en az 100 mb boş alan gerekiyor.http://cyph.marcuslee.org/ burdan ezx-opie 0.2 yi indirin klasöre çıkartın hafıza kartına kopyalayın. http://www.motorolafans.com/forums/viewtopic.php?t=3066&highlight=opie bu sitede nasıl yapıldığı anlatılıyor gerçi.klasörün içide swapfile.zip i silin sonra opie.lin e tıklayın bekleyin ekran sarı hal alacak ben 10dk bekledim ve sonunda opi 1.2.2 kurulumunu yaptım welcome opie şeklinde ekrana geldi.opihome klasör oluştu hafıza kartında.artık opie 1.2.2 niz hazır .her sorunuza cevaplandırırım msn rapper_735@hotmail.comhttp://blogpost.imageshack.us/blogpost/postblog.php?id=img19/6401/resim031qq9.jpg
E2'de deniyorum opie 2 yi onda ses problemini çözmüşler sanırım.Birazdan biter nasıl çalıştığı hakkında bilgi vericem.Tabi E2'de çalışırsa.Çünkü en önemli faktör lcd dokunmatik değil.