Şimdi Ara

AMD RX 480'nin Benchmark Testleri Sızdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
       AMD'nin son günlerde çok konuşulan fiyat performans ekran kartı AMD RX 480'in benchmark testleri sızdı.

Normal şartlar altında 29 Haziran tarihinde basın yasağının kalkması ile beklenen testler Alex adlı kullanıcının youtube kanalında paylaşıldı. GTA 5, The Witcher 3, DOOM, Overwatch ve CS: GO ile yapılan testlerin videolarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

• 29'una kadar yayın yasağı var o gün zaten bütün güvenilir siteler incelemelerini yayınlayacaklar. Bundan sonra belli oldu ki kartlar çıkmadan böyle videoları bol bol göreceğiz, güvenilir donanım sitelerinin incrlemelerini bekleyin.

Edit: 1920x1080'de test edilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 26 Haziran 2016; 1:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Test sistemi, çözünürlük hiçbir bilgi yok. 29'una kadar yayın yasağı var o gün zaten bütün güvenilir siteler incelemelerini yayınlayacaklar. Bundan sonra belli oldu ki kartlar çıkmadan böyle videoları bol bol göreceğiz, güvenilir donanım sitelerinin incrlemelerini bekleyin.

test sistemide çözünürlükte yazıyor.yalnız bir tek witcher 3 videosuna baktım ama diğerlerinde de çözünürülük ve sistem aynıdır.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    AMD Ryzen 5 7500F | ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC | ASUS Prime A620M-K | Samsung 980 PRO 1TB | Corsair Vengeance 2*16GB 5200MHz CL40 DDR5 | AOC 21.5" i2269Vwm | Lenovo Lecoo KB121 Gaming Keyboard | Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse | Steelseries Arctis 9 Wireless
  • :D testler 1080p büyük ihtimal witcher daki sonuc saka gibi resmen hairworks kapalı 65 fps :D :D :D :D :D ben 980 ti hairworks acık 65 70 fps alıyorum kapalı 90 :D ben size dedim r480 bencmarkları cıksın öle bakın diye :D

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • o değilde adam i5 6400 de test etmiş kartı.bana çok ciddi darboğaz var gibi geldi.yahu ben gta 5 i herşey full de 7950 ile 55 fps deoynuyorum.bana saçma geldi testler.

Orjinalden alıntı: nemesis16

:D testler 1080p büyük ihtimal witcher daki sonuc saka gibi resmen hairworks kapalı 65 fps :D :D :D :D :D ben 980 ti hairworks acık 65 70 fps alıyorum kapalı 90 :D ben size dedim r480 bencmarkları cıksın öle bakın diye :D

200 $'lık kartı 980 ti ile karşılaştıran güzel insan :)

| AMD Ryzen 5 2600 3.4 GHz | MSI B450M Gaming Plus | Gskill SniperX 2x8 GB 3000 MHz CL16 | ASUS GTX 1060 DUAL 6 GB 192 Bit OC | Sandisk SSD Plus 120 GB | Aerocool Cylon Mini RGB | Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM | Corsair VS550 |
  • quote:

:D testler 1080p büyük ihtimal witcher daki sonuc saka gibi resmen hairworks kapalı 65 fps :D :D :D :D :D ben 980 ti hairworks acık 65 70 fps alıyorum kapalı 90 :D ben size dedim r480 bencmarkları cıksın öle bakın diye :D

980ti rakibi değil zaten :( Kafalar güzel
  • witcher 3 65 fps alıyor hairworks kapalı. 970gtx ile hariworks açık ben 60 fps alıyorum nasıl bu 970 gtx den iyi . cs go yada baktım yine aynı fpsler eğer ayarladıkları ultra ise . 240 civarı fps alıyorlar 970gtx de aynı hatta bazen 300 oluyor . 980gtx civarı bir kart olmadığı belli 970 e benziyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sean john -- 26 Haziran 2016; 1:59:08 >

Orjinalden alıntı: LynxPR

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: nemesis16

:D testler 1080p büyük ihtimal witcher daki sonuc saka gibi resmen hairworks kapalı 65 fps :D :D :D :D :D ben 980 ti hairworks acık 65 70 fps alıyorum kapalı 90 :D ben size dedim r480 bencmarkları cıksın öle bakın diye :D</blockquote>

200 $'lık kartı 980 ti ile karşılaştıran güzel insan :)

:D canım benim amd çalısanları 1080 e kafa tutmadılarmı :D ashe of singularty de :D gtx 980 ti yi sallamadılar bile gtx 1080 in bırak 1070 in bırak 980 i anca belki geçer amd nin konferanslarını hep takip ederim kendilerin emin bir sekilde 1080 e kafa tuttular yemedi 2 kartla tutular :D

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: LynxPR

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: nemesis16

:D testler 1080p büyük ihtimal witcher daki sonuc saka gibi resmen hairworks kapalı 65 fps :D :D :D :D :D ben 980 ti hairworks acık 65 70 fps alıyorum kapalı 90 :D ben size dedim r480 bencmarkları cıksın öle bakın diye :D</blockquote>

200 $'lık kartı 980 ti ile karşılaştıran güzel insan :)</blockquote>
    :D canım benim amd çalısanları 1080 e kafa tutmadılarmı :D ashe of singularty de :D gtx 980 ti yi sallamadılar bile gtx 1080 in bırak 1070 in bırak 980 i anca belki geçer amd nin konferanslarını hep takip ederim kendilerin emin bir sekilde 1080 e kafa tuttular yemedi 2 kartla tutular :D

Sen çok yanlış anlamışsın dostum.Adamlar orda 2 tane RX 480 ile 1080'nin fiyatının yaklaşık 3/2'si meblağına eşit veya çok az farkla crossfire destekleyen oyunlarda geçebileceği yönünde imada bulundular.Zaten normal şartlarda RX 480 hiçbir şekilde GTX 1080'in rakibi değil.O sene sonundaki Vega mimarili kartlar ile olucak.

| AMD Ryzen 5 2600 3.4 GHz | MSI B450M Gaming Plus | Gskill SniperX 2x8 GB 3000 MHz CL16 | ASUS GTX 1060 DUAL 6 GB 192 Bit OC | Sandisk SSD Plus 120 GB | Aerocool Cylon Mini RGB | Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM | Corsair VS550 |

• AMD sıvacıları hemen damlamış.Bu amd sıvacıları forumda sayfalarca nvidia ya sallamamışlarmıydı.Hatta nvidia kullanıcılarıyla dalga geçmişlerdi.Alın bunlar size gelsin.Bu kartta tipik amd kartları gibi 1 yıl sonra fpsini yarı değerini verir.AMD pc de asla nvidia yı geçemez. Neyseki amd ye kalmadık, nvidia diye argesi kaliteli ve driverlarla kartlarını destekleyen kaliteli bir şirket var. Bu arada amd kullanıcısıyım ve kartımda dönemin en iyisiydi ve 1 yıl sonra amd şirketini tanıdım şu saatten sonrada alırsam nvidia alırım.Ben dersimi çok iyi çıkarttım.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orjinalden alıntı: SenJi

AMD sıvacıları hemen damlamış.Bu amd sıvacıları forumda sayfalarca nvidia ya sallamamışlarmıydı.Hatta nvidia kullanıcılarıyla dalga geçmişlerdi.Alın bunlar size gelsin.Bu kartta tipik amd kartları gibi 1 yıl sonra fpsini yarı değerini verir.AMD pc de asla nvidia yı geçemez. Neyseki amd ye kalmadık, nvidia diye argesi kaliteli ve driverlarla kartlarını destekleyen kaliteli bir şirket var. Bu arada amd kullanıcısıyım ve kartımda dönemin en iyisiydi ve 1 yıl sonra amd şirketini tanıdım şu saatten sonrada alırsam nvidia alırım.Ben dersimi çok iyi çıkarttım.

O çok sevdiğin Nvidia'nın geçmişine bir bakmanı tavsiye ederim. c64'ün Jack Tramiel'inden sonra teknoloji tarihinde görebileceğin en "hayın" firma. Bir adım öne geçtiği anda rakiplerini yemek için yapmadıkları şey yok. Oyunlara yaptıkları müdahelelerin haddi hesabı yok. AMD'ninde ondan aşşağı kalır pek yanı olmamasına karşın bir nvidia fln değil bu pisliklik konusunda. İki firma finansal olarak denk olmaları gerek yoksa halimiz yaman ben söyleyim. Şimdi sıra amd'ye destek vermede. Varsın 1-2 fps düşsün. Ayar kısarız. Ama biraz daha nvidia'ya güç kazandırırsak azımıza eder. GTX 280'in öşşek gibi pahalı fiyatını hatırlatırım. Bir adım önde olduğu için yaptı. Sonra daha iyisini yarı fiyatına amd çıkartınca öldü kart. Sözün özü, ikiside hayırsız, ama dengede olmaları gerek. Fanboyluğun lüzumu yok.

• nvidia fanlarının yanlışı
    1 .amd nin rx480 ile gtx 1080 ne kafa tutmaya çalıştıklarını sanması
    -yavrucugum bu kart 200 dolar ile senin 980 nine kafa tutuyor ve orta seviye kart bebegim bu diyor çaktınmı köfteyi gecen senenin orta seviyesi neydi r9 380 karsılıgı kimdi gtx960 . e gtx 1060 çıktımı hayır
    2 sunumda 1080 ile yarıstırmaya çalışıyordu şimdi aldıgı fps ondan düşük diye noldu yarıstırıyordunuz diyen nvidia fonları ingilişceniz yok heralde orda crossfire filan dediler
    yani 2 kartla yapılan bir testti o
    3 amd 1 yıl sonra fps si düşüyor diyen arkadas aynen motorun ömrü gidio fazla yakıo 200bim yapınca artık notor çöp oluyor heralde arabamı la bu :) 1 sene sonra fps yarıya düşsün sen amd kullanıcısı olmayı brak ekran kartı kullanmamıs birisin heralde :)

Orjinalden alıntı: wolferto

nvidia fanlarının yanlışı
    1 .amd nin rx480 ile gtx 1080 ne kafa tutmaya çalıştıklarını sanması
    -yavrucugum bu kart 200 dolar ile senin 980 nine kafa tutuyor ve orta seviye kart bebegim bu diyor çaktınmı köfteyi gecen senenin orta seviyesi neydi r9 380 karsılıgı kimdi gtx960 . e gtx 1060 çıktımı hayır
    2 sunumda 1080 ile yarıstırmaya çalışıyordu şimdi aldıgı fps ondan düşük diye noldu yarıstırıyordunuz diyen nvidia fonları ingilişceniz yok heralde orda crossfire filan dediler
    yani 2 kartla yapılan bir testti o
    3 amd 1 yıl sonra fps si düşüyor diyen arkadas aynen motorun ömrü gidio fazla yakıo 200bim yapınca artık notor çöp oluyor heralde arabamı la bu :) 1 sene sonra fps yarıya düşsün sen amd kullanıcısı olmayı brak ekran kartı kullanmamıs birisin heralde :)

sende amd fanısın belli amd yemedigi icin zaten 2 kartla yaptı ve yaptıgı oyuna gel oyun ashe of sıngularyt madem fanısın bunuda bil amd özel oyunu ashe singularyt 2 karta la 1080 i de gecemez witcher 3 deki sonucunu gördük ki testler eminimki yüzde yüz 1080p yapılmıs söyle bi gercek var 1080p de oyun oynaka isteyen arkadas için cok güzel ama ülkemizde 200+ kdv :D o kart 300 dolara gelir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.