Merhaba arkdaşlar HYUNDAİmonitörler hakkında ne düşünüyorsunuz geçen vatan bilgisayra lcd monitörlere bakmaya gittim özellikle LG ve SAMSUNG lar için ama dikkatimi hyundainin yeni ürünü olan X91D Modeli çekti.Görüntü kalitesi olarak ve özelliklerinin yanına fiyatıda oldukça iyiydi.Sizce bu monitörü tercih etmelimiyim.Fiyatını ,özelliklerini ve markayı göz önünde bulundurursak.
ben hyundainin tipini çok beğeniyorum.ama servislerinin sorunlu olduğunu ve tamir süresinin çok uzun zaman aldığını duydum.ama philips kullanmama rağmen hyundai hoş.
x91d aldım 2 gün önce fena değil ama siyah renk performansı kötü. ekranı komple siyah yaptığında kenarlarda ışık yansıması oluyor. yani tam simsiyah olmuyor. onun dışında fiyatı güzel. Daha yeni aldığım için çok fazla yorum yapamıyorum. CS oynadım haritaların karanlık yerlerinde yğun görüntü kaybı var, karanlık yerlerde nesneler gölge şeklinde görünüyor, tabi bu oyunun orjinalinden böyle de olabilir CRT ekranla yan yana koymak gerekiyor.
Son olarak dikkatimi çeken başka birşey de X91D modeliwww.hyundaiit.com adresinde yer almıyor. Ürün bölümünde yok sadece sürücü bölümünde diper 91 serisi modellerle birlikte sürücüsü var.
X91D'nin kutusunda sadece sürücü CD'si çıkıyor, onun içinde de bir arabirim yok. Sürücü inf dosyalarını klasörün içinde atıp CD ye yazmışlar. Bu durumda pek profesyonel olmamış.
LCD konusunda LG ve Philips değerledirilebilir diyorum. Özellikle LG en çok dikkatimi çeken marka. Aslında LG almaya gitmiştim ama X91D'in fiyat farkı nedeniyle tercih ettim.
Tavsiyem kesinlikle ekranı komple siyah yapıp bakmadan almayın. Çünkü siyah performansı önemli kriterlerden biri. Bunun dışında X91D 8ms, ve CS oyununda ghosting problemi görmedim ben.
Ofiste kullanmak için Hyundai X91D oldukça uygun. Fakat grafik çalışmaları yapan profesyoneller için en uygun tercihlerden biri olmayabilir.
Şimdilik gözlemlediklerim bu kadar. Başka konular çıktıkça bu yazıya devam ederim.
ben de bugün vatanda gördüm dış görünüşü çok güzel gerçekten ama hyundai biraz marka olarak uzak geldi e dedim ilk kez lcd alıp kullanıcam bilindik bir marka alıyım dedim oyüzden biraz daha fark verip philips aldım birde philipsin satış sonrası hizmetlerininde iyi olduğunu duyuyorum hep o da etkili oldu açıkcası.