Şimdi Ara

Citroen Xsara 1.4 HDI (2004) Lütfen Yardımmm Alayım mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize hayırlı ramazanlar öncelikle , arkadaşlarım şu ilandaki aracı alayım mı almayayım mı bilgisi olan tecrübesi olan bir zahmet yeşillendirsinhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ikinci-sahibinden-2004-model-kazasiz-orjinal-xsara-1%2C4-hdi-313078910/detay

    En son 21.000 TL anlaştık. Fiyat / Performans , artıları-eksileri bir değerlendirelim lütfen. Çok sağolunnn..



  • Bu modeli kullanıyoruz, yalnız geçen sene 18.000 liraya almıştık 2005 modelini. Fiyat performans olarak önerdiğim bir araba. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Sorunuz varsa alabilirim.
  • bence yanlış olur 21.000 tl ye 2004 model tutulmayan bir araç
    ben olsam daha modelli 2007 symbol filan bakardım 1.4 lpg li gayet güzel sessiz bir araçtı
  • valla plakayı 5664'e mesaj attım , değişen yok arabada km'si de orjinal 133.00'de .. Araç Bursa'da , sizce bu paraya nasıl bir araba ? cebimizi yakar mı sorunlu mudur eksileri artılrı nelerdir sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masquereda

    valla plakayı 5664'e mesaj attım , değişen yok arabada km'si de orjinal 133.00'de .. Araç Bursa'da , sizce bu paraya nasıl bir araba ? cebimizi yakar mı sorunlu mudur eksileri artılrı nelerdir sizce ?

    Konforu Symbol, Albea gibi araçlardan kat kat yüksektir. Motor olarak bildiğimiz 1.4 HDI, sıkıntısız bir motordur. Az yakar. Şu ana kadar bize sıkıntı çıkarmadı araba. Zaten büyük kronik sorunları olmayan arabadır. Donanım olarak ABS, klima, elektrikli ve ısıtmalı ayna, yükseklik ayarlı koltuğu vardır. İç hacmi ve bagajı geniştir. Bozuk yollarda biraz trim sesi yapar ama normal karşılamak lazım. Alırsanız sararan farları yaptırırsınız, binersiniz. Dizel olduğu için LPG ile de uğraşmazsınız. Bence alınıp sorunsuz binilecek bir arabadır. Temiz kullanılmış ise bir sorun çıkartacağını zannetmiyorum.
    Düzenleme: Bu arabaların kronik problemi panjurdaki amblem falan düşüyor. Alırsanız onu da çıkmacılardan falan bir şekilde bulursanız araba daha güzel durur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 25 Haziran 2016; 15:25:34 >




  • Bilgiler için çok sağol dostum , evet ilgilendiğim aracın da ön panjuru sıkıntılı , sıfır panjur bulunmuyor muş sanırım TR'de , bulunsa da pahalıymış senin bir bilgin var mı ? Parça fiyatları falan nasıldır citroen xsara ların , ben bu arabaya en fazla 1 yıl binip satarım diyorum şu an orjinal 133.000 km'de en fazla 150.000 km de satmış olurum , sence 21.000 TL bu araba için yüksek fiyat mı ? Ya dostum dacia sandero lara 30.000 TL çekmişler bomboşşşş araba sandero. Ya piyasa bozuk ya da ben cidden araçlardan anlamıyorum.

    Bu arada aynı fiyata 2003 model 1.6 16V benzinli+LPG , sunroof+otomatik vites xsara'da buldum sence hangisi mantıklı olur , yada sil baştan git başka marka mı al dersin :)
  • 1.4 HDI ve xsara..Öyle performans beklentiniz yoksa alınır diri bir araca benziyor fiyatı 20.000 civarı olması gerekiyor şahsen üstünü ben vermezdim ama 1.000 tl ninde sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Yokuşlar çile olabilir,motor vasat ve performanssızdır.Ama az yaktığı doğrudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masquereda

    Bilgiler için çok sağol dostum , evet ilgilendiğim aracın da ön panjuru sıkıntılı , sıfır panjur bulunmuyor muş sanırım TR'de , bulunsa da pahalıymış senin bir bilgin var mı ? Parça fiyatları falan nasıldır citroen xsara ların , ben bu arabaya en fazla 1 yıl binip satarım diyorum şu an orjinal 133.000 km'de en fazla 150.000 km de satmış olurum , sence 21.000 TL bu araba için yüksek fiyat mı ? Ya dostum dacia sandero lara 30.000 TL çekmişler bomboşşşş araba sandero. Ya piyasa bozuk ya da ben cidden araçlardan anlamıyorum.

    Bu arada aynı fiyata 2003 model 1.6 16V benzinli+LPG , sunroof+otomatik vites xsara'da buldum sence hangisi mantıklı olur , yada sil baştan git başka marka mı al dersin :)

    21.000 TL normal bir fiyat gibi. Daha da inerse güzel olur tabii ki. Dediğiniz gibi piyasa çok bozuk. Panjur olayı sıkıntı değil, her yerden bulursunuz.
    Motor olarak arabayı Bursa'nın yokuşlarında kullanıyorum, klima 3'te açık oluyor sıkıntı yaşamıyorum. Öyle berbat bir performansı yok ama çok da iyi değil. Alt devirleri seri ama. Yokuşlarda bundan dolayı kolay kolay bayılmıyor.

    Parça fiyatlarına buradan bakabilirsiniz. Fiyatları normal, çok aşırı değil. Çoğu parçası da Peugeot 307'lerle uyumlu.
    http://www.hepsipeugeot.com/XSARA,LA_241-2.html#labels=241-2

    2003 model olanını bilemiyorum ama onun donanımı çok daha iyi, ESP falan var. Şanzımanı 4 ileri tam otomatik, motoru hakkında bir bilgim yok maalesef. Düz viteste sıkıntı yaşamam diyorsanız ve 1 yıl kullanıp satacaksanız bence dizel olanı daha iyidir. İlandaki araba temiz duruyor ve her araba alırken olduğu gibi bu arabaları da alırken temizlerinden almak lazım.




  • Hocam 21bin lira size ileride zarar ettirir. Galerilerin şu an 2004 modeli için verdiği fiyat 16bin. Pazarlığı zorlayın umarım 18 e kadar düşürtürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl binip satacaksan kesinlikle başka arabaya bak hele hele o fiyata asla alma
    daha 5-6ay önce 17-18 çok rahat alınıyordu.
    ayrıca 1.4 motor yetersiz o araç için 15-16 sn 0-100 var illallah dedirtir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.