Şimdi Ara

SanDisk’ten depolama bellekli iXpand kılıflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SanDisk’ten depolama bellekli iXpand kılıflar


    Yıllardır iXpand adındaki flash bellek ürünleri ile iOS kullanıcılarının bellek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan SanDisk, şimdi iPhone kılıflarına depolama belleği entegre etmeye başladı. İlk seri satışa hazır durumda.


     


    iXpand Memory markası altında satılacak kılıflar, flash bellekler ile aynı mantığı taşıyor. Lightning bağlantısı ile bellek telefona eriştikten sonra, uyumlu uygulama üzerinden verilerinizi yedekleyebiliyorsunuz. Harici bellek desteği daha çok fotoğraf ve video aktarımı için kullanılıyor. Android tarafındaki gibi dosya yöneticileriyle herhangi bir dosyadan kopyala yapıştır yapabilmek mümkün değil.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung, NAND bellek üretimini artırıyor

    Kılıf, asıl Lightning girişini kapattığı için buradan şarj edebilme imkanı yok. Yan tarafta bir microUSB girişi var. Normalde bu giriş üzerinden bilgisayara da bellek içerisindeki verileri aktarabiliyorsunuz. Net bir bilgi verilmese de muhtemelen bu giriş üzerinden şarj da edilebiliyor.


     


    Kılıfın diğer bir özelliği, opsiyonel batarya modülü sunması. Bu modül, arka kısımdaki pinli yapıya oturtuluyor ve sonrasında şarj etmeye başlıyor. Modül içerisinde 1950mAhn kapasiteli bir batarya bulunuyor. Sadece iPhone 6 ve iPhone 6S modelleri için geliştirilen kılıfın, ilerleyen dönemlerde Plus modelleri için de çıkması bekleniyor. iXpand bellek kılıfları 32GB versiyonu 60$, 64GB versiyonu 100$, 128GB versiyonu ise 130$ olarak satışa sunulmuş durumda. 


     








  • Bu kılıflar tasarımın içine ediyor ne yazık ki. Neyse ki bende z3c var. O yüzden kafam rahat :)

  • İşte microSD kartın yokluğu böyle belli oluyor

  • 32gb 60 dolar diyor tr ye gelmesi 200 lirayi bulur 16gb alip 32 takacagima 350 lira daha fazla verip 64 gb alirim kafam rahat olur hantalligida cabasi..



    Ucuz olsa hantalligina katlanilabilir pek tabiki ama su tasarima 200 lira veremicem uzgunum

  • 128 GB SD Kartlar(80 mb'ye kadar yazma hızı olanlar) 40 dolar...

    Söylediğimi unutun, Apple köleleri satın alır. Sıkıntı yok, devam.

  • Telefon zaten çirkin kılıf ile memet akalına dönmüş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.