Şimdi Ara

120 liralık mouse çöp çıktı (Everest DLM-500)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler başlıktaki rezalet mouse'u Vatan Bilgisayardaki kasiyerin gazı ile aldım, 120 lira para verdim ancak 30 liralık mouse'dan bile kötü!

    8200 DPI diyerek aldım ancak mouse çöp çıktı, aldıktan 25 gün sonra tuşlarından birisi bozuldu, garantiye gönderdim tamir edip göndermişler, ben vatandan ısrar edince mouse'u sıfırı ile değiştiler o da 2 saatlik uğraşı sonucu, keşke 60 lira vereydim de adam akıllı Logitecg G300s alaydım. Siz siz olun eğer mouse alacaksanız G300s'ten başkasına para vermeyin, fiyatı da uygun ve inanın fiyat arttıkça kalite artmıyor.

    Arkadaşım da bugün bloody'nin mouse'unu aldı, CS Go oynamak için, onun mouse'da da macro yazılım istiyor, 1000 tıklamaya kadar ücretsiz sonra 10 dolar istiyorlar, paypaldan başka ödeme de kabul etmiyorlar. Siz siz olun G300s'ten başka bi şeye para vermeyin.


    Videoda göreceğiniz üzere mouse'u çapraz bir şekilde indirmeye çalışıyorum inmiyor! resmen inmiyor arkadaş, kullandığım uyduruk logitech m525 mouse bile her yüzeyde sıkıntısız çalışıyor bu aptal mouse çalışmıyor, CS:GO oynayanlar benim durumumu anlayabiliyordur heralde, mouse'u indirdiğini ancak crossfire'ın inmediğini bi düşünsenize! Bu mouse'a para vermeyin arkadaşlar.







  • BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    Burda Bas Bas bagırmaktan bogazım kurudu artık keşke almadan önce forumda Everest ürünleri hakkında bir arama yapsaydınız Ürünlerini Almayın Aldırmayın çöp ürünler 1-2 Ay içinde Bozuluyor ve servisi bile hiç takmıyor.Gidin Logitech Razer Corsaır gibi markların ürünlerini alın magdur olmayın
  • Kardeşim öncellikle geçmiş olsun. Çok büyük hata etmişsin oradaki mağazada çalışan elemanların çoğu düdükleme peşinde yüzde yüz söylüyorum. Donanım hakkında bilgi sahibi olan az ama çok az eleman var bu mağazalarda. Hatta bir anımı anlatayım Vatan Computer'dan geçen Yılbaşı televizyon aldık. Adam bize televizyonun 4k desteği olduğunu soyledi fakat. Eve geldiğimizde Philips TV'lerin 4K yayın desteği olmadığını ( Yazılımsal bir kilit varmış güncelleme ile giderilecekmiş. ) mağazadaki elemanın bunu soylemesi gerektiğini soyledi müşteri hizmetlerindeki eleman. Bende gidip o vatandaki arkadaşı bir güzel şikayet ettim. Anlayacağın oradaki çalışanların hepsi donanımdan vs. anlamayan arkadaşlar bilinçsiz şekilde satış yapıyorlar milleti kazıklamaktan başka bir şey değil. Sonuç olarak keşke almasaydın forumda bas bağır bağırıyorlar Everest markalardan uzak durun diye , Ben gittim 55 TL'ye G303 aldım kafam rahat vallahi.




  • Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum.. Özellikle teknolojik cihazlarda araçlarda falan ön araştırma yapmadan dükkana gitmemeli. Her gün rastgele birini koyuyorlar o bölümlerin başına anlamıyorlar.. Ki Everest'i nasıl gazladı sana çok merak ettim gerçekten.. Geçmiş olsun kardeş..

    Belli başlı markaları almamak gerekiyor, pişmanlık yaratıyor klavye ve mouse açısından...
  • Everestin klavyesi var bende. Şu altta yükseltmek için tuşlar varya onlardan yalnız birini kullandığın zaman sorun oluyor. Ya ikisini birden indiriceksin yada ikisini birden yükselteceksin. Tabi normal insanlar ikisini birden indirir yada kullanır :D ben gıcığım.
  • Beyler dediklerinizde haklısınız, ben araştırdım alırken, bu mouse'u alırken de donanımhaberden bu mouse'un incelemesine baktım oraya kanarak aldım zaten ama iş işten geçti...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.