Şimdi Ara

5.1 Ev Sinema Sistemi Gerekli Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Elimde Birçok Remux Bluray Filmler Var 5.1 ve 7.1 destekli Hobbit Yüzüklerin Efendisi Harry Potter Gibi Serileri Dizdim Bluray Olarak Ama Görüntü Kalitesi Olarak Zevk Versede Tv Deki Ses Kalitesi Olarak Düşük Buluyorum Yani Sizce Ev Sinema Sistemi Gereklimi Gerçekten Ses Kalite Farkı Çokmu Büyük Tv Ye Nazaran Yüzüklerin Efendisi Filmindeki Savaş Sahneleri İçin Bile Düşünüyorum Sinema Sistemi :)



  • Filmlerde iyide apartman dairesinde kullanılmıyorki apartman mantığına son verilipte müstakil tarzı yapsalar 10 numara olacakta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Filmlerde iyide apartman dairesinde kullanılmıyorki apartman mantığına son verilipte müstakil tarzı yapsalar 10 numara olacakta.

    İstanbulda Müstakil Tarzı Evlerin Yapılabilmesi İçin Ülkenin Amerika Gibi Olması Lazım Önce Daha Gecekondulardan Yeni Kurtuldu Sayılır Ülke Bu Arada Fazla Ses Yapmaması İçin Sistemin Sesini Kısmak İşe Yaramazmı Acaba ? 5.1 Ses Alsak O Ortam Sağlanmazmı Zaten
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Sağlanır ben kullanmaya çalışıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Sanki bu cihazları alanların tamamı müstakil evde yaşıyormuş gibi bir izlenim oluşmuş ama bu tamamen yanlış.

    Bu cihazlara sahip olanların %80'i emin olun apartman dairesinde yaşıyordur. Misal ben de İstanbul'da 2+1 bir apartman dairesinde yaşıyorum. Dışarıdan bakıldığında pahalı cihazlar gibi dursalar da bendeki cihazlar da nispeten giriş seviyesinin biraz üstü sayılabilecek cihazlar.

    Herkes de şöyle bir anlayış var, kısık seste kaliteli ses verse yeter. Maalesef işte o kısık seste kaliteli sesi alabilmek için daha pahalı cihazlar alıyoruz. Yada bazen keyfi olarak adlandırılabilecek küçük nüanslar için çok ciddi rakamlar ödeyebiliyoruz.

    Neyse aklınızda bir ses sistemi almak varsa apartmanda yaşıyorum diyerekten ertelemeyin, alın ve kullanın. Ama bu işin de ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla ilerlediğini unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.