Şimdi Ara

iPhone 7 ile en büyük değişim ekran koruyucu aksesuarlarda olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 7 ile en büyük değişim ekran koruyucu aksesuarlarda olacak


    Son dönemde ortaya çıkan analizler ve sızıntılar ile birlikte, iPhone 7 modelinde büyük bir tasarım değişikliği olmayacağı ihtimali güç kazanmaya başladı. 3.5mm kulaklık girişinin kalkması, OLED ekran, çift arka kamera gibi değişiklikler için 2018 yılı işaret ediliyor. Yine de iPhone 7 serisinde bazı önemli değişiklikler olabilir.


     


    Kaynaklardan gelen bilgilere göre, iPhone 7 modelinin ahize kısmında bir miktar büyüme yaşanması bekleniyor. Ayrıca ışık sensörü de sol taraftan sağ tarafa kaydırılıyor. Her ne kadar boyutları değişmese de, ön paneldeki bu yenilik önceki ekran koruyucu aksesuarları tamamen işlevsiz hale getirebilir. Pek çok üreticinin bu değişikliği haber alarak ekran koruyucu üretimini durdurduğu ve yeni tasarım şemasını beklediği belirtiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung, yeni bir üretim teknolojisi üzerinde çalışıyor

    Ahize kısmının biraz daha büyümesi, telefon görüşmelerinin daha kaliteli ve daha yüksek sesle yapılmasına olanak tanıyacak. Işık sensörünün yerinin neden değiştiği ise şimdilik bilinmiyor. Bu değişiklikler haricinde, ön kısımda bilinen bir yenilik yok. Ayrıca arka kısımdaki anten çizgilerinin biraz daha üst ve alt kenarlara doğru kaydırılacağı dile getiriliyor.


     


    iPhone 7 serisinde en önemli değişiklik daha güçlü ve enerji verimliliği yüksek Apple A10 yonga seti olacak. Bu noktada firmanın 10nm üretim sürecine geçiş yapmayacağı ihtimali de ortaya çıkıyor. TSMC muhtemelen 16nm FinFET sürecinin şu an ki en verimli üçüncü nesli ile üretim yapacaktır. 10nm sürecini ve ayrıca 3GB RAM gelişimini yine gelecek yıl ki iPhone serisinde görmemiz muhtemel. 


     







  • 3 gb ram olması hayal. Adamlar iPad'i pro 9.7'de bile 2 kullandılar. Kaldı ki, 2 gb ram apple için hayli hayli yeter.

  • Hey Allahım ya okumadık içeriği bu ne biçim bir haberdir yahu ekran koruyucu ile innovasyon mu

    Bu bir Ekrem71 haberi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahize biraz daha büyüyor ve ışık sensörü soldan sağa çekiliyor. Abo büyük değişiklik.

    6s son telefon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 cidden 6s ile aynı çıkıcak gibi duruyo.

  • Sanki her sene çok büyük değişiklik oluyor da bu sene olmayacak 2-3 tane android ve tweak'lerden alınma özellik eklerler, daha ince daha hızlı diye 700-800 dolara itelerler millete. Bizim 6s'ler en az 4 sene daha canavar gibi gider düşüp kırılmadıktan sonra 7 umurumda değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahize yerinin büyüdüğünü düşünsene yok artık

  • habere bak arkadaş yok yok kesin Apple dan para alıyor bunlar.. zaten son günlerde tv de artan iphone reklamlarıda birşeylerin iyi gitmediğinin habercisi.. inşAllah iphone 7 ilede satışları tamamen düşecek ve azalarak bitecekler... :)

  • Süpermiş alırım bundan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6Son

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 GB modelde 4K video çekimi!

    -Ağabey, cihaz 4K video çekiyor!
    -Nereye kaydedeceğim?! Önce onu söyle! :D

  • Birilerinin kafaya, gökten bir elma düşmüş olabilir! :D

  • "iPhone 7 ile en büyük değişim ekran koruyucu aksesuarlarda olacak"

    Lansmanı aksesuar firmalarına yapsın o zaman! :D

  • hahahahaha ekran koruyucu mu ? hahahah :D :D ve ekrem71 haberi :))

  • iphone 7 bazı önemli yeniliklerle gelecek;
    -ahize bir miktar büyüyecek
    -sensör soldan sağa alınacak

    iyi geldi sabah sabah eğlendim biraz :D

  • Donanımhaber, size sesleniyorum, bu Ekrem bir kuruşluk ekran loruyucu aksesuarı büyük değişim diye haber yaparken siz hiç utanmadınız mı? Yok yaw, olmaz böyle haber, bu kadar apple fanı olduğumuzu belli etmeyelim, demediniz mi? Yok arkadaş ben bu forumu terk ediyorum. bunadn sonra, wccftech, anadtech, engadget gibi sitelere takılmaya devam edeceğim. Size, bu kalitesizliğinize rağmen, fazla şans verdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkexecuter

    Donanımhaber, size sesleniyorum, bu Ekrem bir kuruşluk ekran loruyucu aksesuarı büyük değişim diye haber yaparken siz hiç utanmadınız mı? Yok yaw, olmaz böyle haber, bu kadar apple fanı olduğumuzu belli etmeyelim, demediniz mi? Yok arkadaş ben bu forumu terk ediyorum. bunadn sonra, wccftech, anadtech, engadget gibi sitelere takılmaya devam edeceğim. Size, bu kalitesizliğinize rağmen, fazla şans verdim.


    Ben zaten sizin notunuzu daha önce şahsıma doğrudan hakaret eden birini şikayet ettiğim zaman aldığım şu cevapla vermiştim. "Şikayetin kapatılması üyenin (gerekiyorsa) hemen ceza alacağı anlamına gelmez." evet adı xxx olan bu şahıs aynen forumda hiç bir ceza almadan devam ediyor. Siz bu tür küfür/hakaret içeren davranışları destekleyerek kendinizce bir kitle ediniyorsunuz. Sizde aynen böyle devam edin, bravo!!!





  • Bunlar müşterilerini iyice dangalak yerine koymaya başladı, yeniliklere bak.
  • iPhone'da olan en büyük inovasyon, her çıktığında kazık gibi artan fiyatlarıdır..

  • Ahizenin büyüme nedeni oradan da ses çıkışı alacağımız için, htc bu yıl yaptı. Kulaklık olmadan oyun oynarken müzik dinlerken daha iyi olacak

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.