Şimdi Ara

Voidu Karne İndirimleri Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •    Yaz aylarının gelmesi ve okulların da kapanması ile Voidu oyunculara Grand Theft Auto V, FIFA 16, Homefront: The Revolution, XCOM 2 ve birçok popüler oyunda %90’a varan indirimler sunuyor.
     
        28 Haziran tarihine kadar sürecek indirimler kapsamında Grand Theft Auto 85 TL'den satışa sunulmuş durumda. Diğer Rockstar oyunları ise da Max Payne Complete Bundle 12 TL, L.A. Noire Complete Edition 10 TL, GTA Trilogy 6 TL ve GTA IV sadece 10 TL’den Voidu’da satışta. Rockstar indirimleri
     
       2K'nın oyunlarına baktığımız zaman ise geçtiğimiz yılın başarılı strateji oyunlarından XCOM 2 138 TL, bir diğer strateji efsanesi Civilization V 11 TL ve basketbol oyunlarının 1 numarası NBA 2K16 34 TL ile oyunculara sunulmuş bulunuyor. 2K indirimleri
     
       59 TL ile indirimde olan FIFA 16 ise karne indirimleri kapsamında hala devam etmekte. İndirimlerin bulunduğu ilgili yerlere Rockstar ve 2K indirimleri yazan yerlerden ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar.









  • Borderlands 2 GOTY Edition fiyatı güzel de Steam Yaz İndirimlerini görmeden hiç elleşmem açıkçası
  • GTA Trilogy iyiymiş, almayı düşünüyorum.


    Bu sitenin ödeme kısmında SSL yok diyorlar, bilgisi olan var mı? Yani görüntüde var yukarıdaki sertifikalar kısmında ama çalışmıyor yazmışlar Ekşi'de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 23 Haziran 2016; 11:34:26 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hele bi steamden gelen teklifleri görelim ona göre kabul ederiz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Voidu dan 8 ay önce gta 5 i 72 tl ye almıştım. Güncelleme yaparken inanın insan pişman oluyor. Steamden alan hiç bir arkadaşımda sorun çıkmazken en son gelen ofis görevleri aldığımız güncellemede oyun pert oldu ve tek başıma serverde kaldım. ne başka arkadaşımın yanına gidebiliyordum ne de onlar yanıma gelebiliyordu. sonra oyunu sildim geri yükledim (keşke verify yapsaymışım) geri yükledikten sonra 10 gb lik güncelleme sırasında sanırım 7-8 çeşit code hatası aldım. Hayatımda bir oyun yükleme sırasında bu kadar sinirlenmedim. Resmen 2-3 saatte bitecek iş 3 gün sürdü. Tamam gta da güncelleme yapmak karın ağrısı olabiliyor bazen ama steamden alan arkadaşlarımda benzer tür sorun hiç görmedim. işin kötüsü Türk şirketi ama arayabileceğin bir telefon destek numarası yok, adres yok, sadece canlı destek diye bir şey var onda da eğer sinirli hararetli olursan cvp veren çıkmıyor. Çok aykırı bir indirim olmadıkça voidudan bir şey almam steam varken.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Karne hediyesi diyor 18 yaşın altında olanların oynayamayacağı oyunları indirime sokuyolar oda iyiymiş...
  • Steam indirimlerine son 4 saat.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultralisan

    Karne hediyesi diyor 18 yaşın altında olanların oynayamayacağı oyunları indirime sokuyolar oda iyiymiş...


    Sınıfta kalanlar oynasın diyedir belki :D
  • gta 5 geçen sene 65 tl idi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • steam fiyatları karşısında işleri zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.