Şimdi Ara

E3'te İzlediğimiz Spider-Man Standart PS4 Üzerinde Oynatılmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
       E3'ten sonra gündeme gelen "Gördüğümüz oyunların demosu neo da mı yoksa standart ps4 üzerinde mi oynandı" söylentilerine Yoshida'nın cevabından sonra Insomniac Games'ten de cevap geldi.

Hugo Azevedo adlı kullanıcının sorduğu neo üzerinden mi oynatıldı sorusuna Insomniac, Spider-Man'in oyun için motoruyla gerçek zamanlı bir şekilde standart PS4 üzerinden oynandığını tekrar doğruladı.

Ratchet & Clank serisiyle ve Sunset Overdrive ile tanıdığımız firmanın yeni açık dünya oyunu Spider-Man, PlayStation 4'e özel olarak geliştiriliyor. 

• ps 4 çöp neo çöp scorpio akar kızlar bakar
  • Scorpio nun kac tane exc oyunu var sayarmisiniz??cop olan xbox exc oyun olmadiktan sonra konsol neye yarar?gider pc toplarim.
  • O videoda tek bir sanye bile oyun içi oynanış görüntüsü yoktu banane ne üzerinden gösterildiği o videonun?
  • Pa4'ün ex oyunlari bu zamana kadar nasil gosterildiyse hepsi gosterildigi gibi cikti ps4 spaider man oyununu cok rahat o grafikleri gosterir ps4 ex lerde gosterdigi performansi ortada.
  • scorpio isterse dünyanın en güçlü konsolu olsun hatta pcden de güçlü olsa ne yazar adam gibi oyun olmadıktan sonra. forzadan başka doğru dürüst exc yok konsolda, o scalebound mudur nedir çocuk oyunu dmcnin çizgi filmi gibi oyun yapmışlar. quantum breakden umutluydum ama o da çöp çıktı. ps4ün uc4ü var, bloodborne u var, until dawn ı var, driveclub ı var. daha çıkacak god of war 4, the last guardian, detroid:become human var. bu oyunların ne zaman çıkacağı belli değil diyosunuz da eninde sonunda çıkacaklar ve siz hiçbir zaman bu oyunları xboxta oynayamayacaksınız. konsollar ilk çıktığında ps4ün yanına 1 sene sonra xbox one alırım diyodum da sadece bi forza için o kadar parayı çöpbox a vereceğime gittim adam gibi pc topladım. zaten xboxun bütün oyunları pcye geliyo, torrentten indirip oynuyom bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

O videoda tek bir sanye bile oyun içi oynanış görüntüsü yoktu banane ne üzerinden gösterildiği o videonun?

https://www.youtube.com/watch?v=3R2uvJqWeVg

0.31-32 ilk ağ attigi sahne , adamın ustune bindigi sahne , 3-4 adama aglarla birsey firlattigi sahne gameplay olma olasiligi yuksek.
    kafenin icinden geciside gameplay olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gece gece misafirler basmış burayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

ps 4 çöp neo çöp scorpio akar kızlar bakar

kaç tane exc oyun var söylermisin ? ps4 neo sadece the last of us 2 için bile alınır ama siz fanlara bu anlatılmaz.
  • işte beklediğim örümcek adam oyunu çok güzel olacak çok

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben inanmıyorum bu açıklamaya.Render edilmiş CG görüntüleri oyuniçi diye itelemeye çalışıyorlar.Bu şekilde anca çocuk kandırırlarOyun çıktığında umarım aklıma gelir de hortlatırım konuyu.Kıyaslamasını yaparız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackzeros

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

O videoda tek bir sanye bile oyun içi oynanış görüntüsü yoktu banane ne üzerinden gösterildiği o videonun?
    </blockquote>
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=117921651&url=https://www.youtube.com/watch?v=3R2uvJqWeVg" data-href="https://www.youtube.com/watch?v=3R2uvJqWeVg">https://www.youtube.com/watch?v=3R2uvJqWeVg</a>

0.31-32 ilk ağ attigi sahne , adamın ustune bindigi sahne , 3-4 adama aglarla birsey firlattigi sahne gameplay olma olasiligi yuksek.
    kafenin icinden geciside gameplay olabilir.

Evet bahsettiğn saniye ve sahnelerin oyun içi olma olasılığı var dostum. Benim ne oyuna ne konsolun gücüne lafım yok bu arada. Ps4 fiyatına göre iyi performans veren bir makine ve videoda gördüğümüz görüntüleri oynatabilir burda sıkıntı yok fakat bu video oyun içi görüntülerden oluşmuyor. Zaten dikkat ederseniz sürekli sinematik kamera açıları var yani bir oyunu istesenizde bu kamera açılarıyla oynayamazsınız çok açık. Bu ve birçok oyun son dönemlerde sinematik videolar iyi duyuruluyor benim tepkim buna. Mağdem bir oyun tanıtıyorsun en azından 30 saniye kesintisiz oynanış videosu koyarsın oyun nasıl görünüyor mekanikleri vs nedir görürüz. Bu şekliyle göz boyamadan ibaret ve benim için hiçbir anlam ve değeri yok bu ve bunun gibi videoların.

• quote:

Saçmalama infamous second son grafiklerinde işte oyun,ps4 rahatlıkla oynatır,Ps4 neoda 60 fps de oynatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Ben inanmıyorum bu açıklamaya.Render edilmiş CG görüntüleri oyuniçi diye itelemeye çalışıyorlar.Bu şekilde anca çocuk kandırırlarOyun çıktığında umarım aklıma gelir de hortlatırım konuyu.Kıyaslamasını yaparız.

Infamous Second Son oynasaydın, bu kadar tepki vermezdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta söylentiler inFamous'un geliştiricisi Sucker Punch'ın yapacağı yönündeydi ve gayet mantıklı bir tercih olurdu inFamous oyununu düşünürsek fakat Insomniac Games bence çok daha iyi bir tercih. Resistance 3 harika bir oyundu ne yazık ki değeri bilinmedi fakat Half Life 2'ye en çok yaklaşan oyunlardan bir tanesiydi aynı zamanda firma yıllardır Ratchet and Clank serisi ile harika işlere imza atıyor. E3 videosu çok iyi gözüküyordu ve bir sahnede cafe shop'a girmişti ve içerisi çok detaylı gözüküyordu, merak ediyorum serbest olarak gezerken nelere girebileceğiz ve sayıları ne kadar olacak. Eğer çok sayıda olacaksa işte o zaman harika olur. Sony, Spider Man haklarını Disney'e bir kaç film için geri verdi yani aralarında böyle bir anlaşma var umarım bu sayede diğer Marvel karakterlerinin oyun geliştirme lisansını da Sony alır. PC de oyun oynamayı daha çok seven biri olmama rağmen Sony de olmasını daha çok isterim, Activision ve Sega gibi firmaların ne hale getirdiklerini gördük. Eskiden her karakterin oyunu olurdu ama bir kaç istisna dışında oyunlar çok kötüydü ve gelen geri dönüşlerden sonra vazgeçtiler bu işten fakat bu oyun iyi bir şekilde çıkarsa ve öyle olacak gibi duruyor bu furya yeniden başlayabilir. Marvel filmlerinde olduğu gibi oyunlarda keşke ortak evrende geçse ve bu oyundan diğer karakterleri ufak ufak görebilsek yada göndermeler olsa keşke.

• quote:

Orjinalden alıntı: GT_55

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: aterikasedi

Ben inanmıyorum bu açıklamaya.Render edilmiş CG görüntüleri oyuniçi diye itelemeye çalışıyorlar.Bu şekilde anca çocuk kandırırlarOyun çıktığında umarım aklıma gelir de hortlatırım konuyu.Kıyaslamasını yaparız.
    </blockquote>
    Infamous Second Son oynasaydın, bu kadar tepki vermezdin.

Days Gone videosunu izlemiş ve mantıkla değerlendirmiş olsaydın gösterilen eleştiriye tepki vermezdin. Days Gone'da ekranda karakterin sağlık ve mermi durumunu gösteren hiçbir şey yok ve oynanış videosu olmadığı herkesçe barizken yüzlerce yaratığı ve yapay zekasını oyun içi motoruyla gerçek zamanlı oynandığı söyleniyorsa o zaman birkaç dakikalıkta olsa oynanış videosu adıyla da yayınlayabilirlerdi ama yapamadılar. Grafik motorlarını yapımcılar el konsollarından tabletlere ve hatta cep telefonlarına kadar geniş bir yelpazede kullanıyorlar ama donanımın izin verdiği ölçülerde. O nedenle notermiş gibi birilerinin her söylediğini tasdiklemek yerine akıl ve mantık süzgecinden geçirip öyle yorumlamak gerekiyor. Böyle yapınca Playstation'a ve oyunlarına olan sevgim ne artıyor ne de azalıyor, tavsiye ederim.

• quote:

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

O videoda tek bir sanye bile oyun içi oynanış görüntüsü yoktu banane ne üzerinden gösterildiği o videonun?</blockquote>

Saçmalama infamous second son grafiklerinde işte oyun,ps4 rahatlıkla oynatır,Ps4 neoda 60 fps de oynatır.

Ne kadarda Saçmalamayan klavye başındaki cesur erkek.
  • quote:

O videoda tek bir sanye bile oyun içi oynanış görüntüsü yoktu banane ne üzerinden gösterildiği o videonun?</blockquote>

Daha ortada ne oyun var ne Neo var şu fps de açar bunda açmaz muhabbeti yapıyorsun. Ne boş muhabbetler bunlar. Birde saçmalama falan yazmışsın nerde büyüyosunuz, ne yediriyorlar size... Böyle mesaj yazan birisi bir başkasına nasıl olurda saçmalama falan der? Nasıl bir ironidir nerdeyim lan ben :)
  • quote:

Çok kibarsın umarım gerçek hayatta muhatap olduğun insanlara karşıda böyle konuşmuyorsundur? Hastaneleri durduk yere meşgul etmek çok gereksiz olur çünki. Üslubunu bir kenara bırakıp seni adam yerine koyacak olursam şunu söylemeliyim ki yazdığım mesajdan hiçbir şey anlamamışsın maalesef. Ben oyun '' infamous second son'' grafiklerinde değil veya Ps4 rahat oynatır yada oynatamaz demişmiyim mesajımda? Neye nasıl bir kafayla cevap yazıyorsun? Senin gibileri hiç kale almamak doğru olan fakat buda farklı yanlış anlamalara sebebiyet veriyor sonrasında. Daha fazla uzatmamak için ''cevap'' olarak yazdığın mesajın hemen altında bir başka arkadaşa yazdığım mesajı okumanı ve bu sefer doğru anlamanı temenni ediyorum. Belki bulmayı beceremezsin diye yazdığım mesajın tarih saatini veriyorum ahanda bak aşağıda...

BSC Misafiri
    22.6.2016 18:39:26

• hala bu yalanlara inananlar var mı?
    watch dogs, rainbox six siege, division... 3 ünde de aynı haltı yaptılar. bizlere yyalan söylediler.
    bu örümcek adamda tıpkı şunlar gibi downgrade in kralını yiyecek. hiç ümitlenmeyin boşa.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.