Şimdi Ara

ADSL Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, TTNET'in ADSL paketlerinden birini kullanıyorum Superonline'nın AKN'siz bir paketine geçmek istiyorum fakat aklımda soru işaretleri var. Cevaplayabilirseniz sevinirim.

    1. Superonline'ın Fibernet'ine herkes çok iyi diğer ama aynı şey ADSL için de geçerli mi, sorun yaşayanlar oldu mu, ben de sorun yaşar mıyım? Şuan TTNET'ten o konuda memnunum, kesilme vs. yok, fakat AKN'siz paketinin olmaması ve diğer paketlerin de pahalı olması beni Superonline a itti. Superonline'da durum nedir?

    2. Superonline'a geçiş yapsam internetim ne zaman aktif olur, 1 hafta falan internetsiz kalacaksam hiç denemeyeceğim.



  • Sakın sakın sakın.. superonline adsl'e bulaşmayın geçen sene ttnet'ten so adsl'e geçtim 1 ay internetim gelmedi geri iptal ettirdim.. boşuna ttnet'e cayma bedeli ödedim. Altyapı ttnet altyapısı olduğu için başka iss'ye geçersen böyle olur der gibi elemam göndermiyorlar so'nun da elinden gelen bir şey yok. O yüzden bulaşmayın hocam. Ttnetin akk siz paketleri var bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Alt yapı sağlayıcı Türk Telekom malum şirketler birleşti ADSl de fark yok, Sol ADSL i kimse önermiyor. TTkom merkezine iptal masasına gidin uygun fiyatlı AKN'siz teklif sunacaklardır ellerinde var sadece normal satışa kapalı ikna olarak veriliyor.

    2- Geçiş yapma süreniz tam olarak muallak yasal süre biterse iptale atılır. Hızlı geçişin garantisi yok, Sol kaydı TT'ye yönlendiriyor TT kendisinden çıkışı sağlıyor Sol un sisteminde yeniden açılış yapıyor. Alt yapı kendi ellerinde olduğu için sahada boş olan uzak noktadan, eski yoğun cihaz'dan verilebiliyor. Arıza olursa savsaklanıyor. Ayrıca sol da CGN niye sanal ip olayı var millet yaka silkiyor.
  • Adsl de Süper net(Vodafone) oneriyorum . Altyapı yine aynı ama kesilmeler çok az oluyor,ping çok iyi,50 tl fiyati. Bence Türk Telekom dan kurtulun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirden klavye kırdım TTNet kullanıyorum.
  • Anladım, teşekkür ederim yorumlarınız için. İnternetten bakıyorum da AKN'siz paket yok, bir ara kullanıyordum 8Mbps ve AKN'siz ama o da çok pahalıydı (130TL), şu anda kullandığınız 100 lira altına AKN'siz paket var mı acaba TTNET'te?
  • ADSL e sakın bulaşmayın akşam saatlerinde 19:00 - 21:00 arası hızı yarıya düşüyor. ping olayına girmiyorum bile DOTA da 2500 ping gördüm ve server attı.

    ADSL SOL pişmanlıktır. Gerçi hangisi değil o ayrı mesele...
  • TTNet kullanırken 8 mbitin tamamını kullanıyordum.süper online sürekli gidiyor ,hız çok değişken 6 okuyor 1 oluyor site yükleme hatası veriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ADSL de telekoma devam edin.Bir arıza çıktığı zaman ilgilenmiyor saha ekibi 20 gün arizanin giderilmesini bekledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tırt telekoma hiç bulaşmasaydın...
  • Turk telekomda akk siz paket var bana önermişlerdi 160 tl civarına .Sol adsl kullanıyorum sorunum yok 50 gb akk diyor ama 100 den sonra giriyor hep.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.