Şimdi Ara

TP-LİNK Biri ağa girince benim bağlantım 1dklığına kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi ağda 3 telefon 1 bilgisayar oluyor genelde 2. bir laptop bağlandığı anda benim bağlantım bilgisayarda 1 dklığına kopuyor çözmek için ne yapabilirim masaüstü bilgisayarda dark rangemax ağ adaptörü ile bağlanıyorum ondan olabilirmi acaba akşam kablo çektireceğim inşallah öyle düzelir modem ttnetin verdiği tp link antensiz bir fotoğraf buldum atayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 12 Kasım 2021; 18:39:28 >

• Cihazın modeli sanırım tp link td-w9970 olarak geçiyor ancak kendi web sitesinde anteni dışarıda olan modeli yer almakta. Dilerseniz, Teknoseyir'de tplink_turkey olarak destek veriliyor ya da forumda bakın var mı. Güncel firmware varsa güncellemek işe yarayabilir. Tabi bunların dışında da deniyebileceğiniz bir şey adsl hat bilgilerinizi temin edip modemi sıfırlamak olabilir.
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    teknoseyire bir yazayım hocam sağolun
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Link
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    durum olarak paylaşıp tp linki etiketledim ancak en son 2 ay önce bir kullanıcıya cevap vermişler ordan sonuç çıkmayacak gibi
  • Hayırlısı, bu forumda da destek veriyor olabilir modem bölümüne bakın isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.