Şimdi Ara

6.3 bağlantılı kulaklıklar hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6.3 girişli kulaklık arıyorum ama bir türlü bulamadım. 3.5 girişli kulaklıklara takılan adaptörlerle, yapılması mümkün sanırım. Ama öyle de ses kalitesinin düşmesinden endişe ediyorum. Elektronik piyanom var orada kullanacağım. Malum apartmanda ses sıkıntısı oluyor.

    İnternet üzerinden satın almak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar direk 6.3 jak bağlantısı olan kulaklıkları satın alabileceğim yerler hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim. Aratmadığım kelime kalmadı internette

    Bir de bu 6.3 adaptörle 3.5 girişli kulaklığı kullanmak ses kalitesini etkiler mi? Etkilemezse de herhangi bir kulaklık bu adaptörler kullanıldığında yeterli olacak mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • dostum, adaptörler bu işler için var zaten. :) ses kalitesinde değişme olmaz çünkü küçük iletken büyük iletkene bağlanıyor sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki kulak üstü kulaklık kullanmak mı daha iyi olur yoksa normal kulaklıklar da aynı kalitede olur mu? Birde sanırım adaptörlerde de çeşitler var sarı uçlu olanlar falan sanırım daha kaliteli olanlar. Mümkün olduğunca iyi bi sonuç almak istiyorum alıcaksam bi kere olsun o yüzden bu kadar detaylı soruyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rascal41

    peki kulak üstü kulaklık kullanmak mı daha iyi olur yoksa normal kulaklıklar da aynı kalitede olur mu? Birde sanırım adaptörlerde de çeşitler var sarı uçlu olanlar falan sanırım daha kaliteli olanlar. Mümkün olduğunca iyi bi sonuç almak istiyorum alıcaksam bi kere olsun o yüzden bu kadar detaylı soruyorum :)

    ne tür kulaklık kullanmak konusunda bir tavsiye veremem ama ben daima kafaüstü kulaklıktan yanayım. adaptörlerde sarı uç demek altın uç demek. ama nasıl altın? genellikle altın kaplama olur, bir süre sonra sökülür o altın. saf altından yapılmaysa pahalı olur, gerçi var mı öyle hiç bilmiyorum. şimdi karşına şöyle bir durum çıkıyor; kulaklık jakın altın olacak ki adaptörde altın jak kullanacaksın. öbür türlü demir iletkene altın iletken bağlaman etkili olmaz. daha bunun kablosu var çünkü. kablo bakır, jak demir, adaptör altın; nasıl iş? zaten illa altın diye kafanı karıştırmana hiç gerek yok. ben bunları bilgi vermek maksatlı söylüyorum. kalitede değişme olmasına olabilir ama dağ kadar değil, kum tanesi kadar. sana tavsiyem technofi forumuna üye olabilirsen oraya konu açman. ingilizcen varsa headfi daha iyi olur. buralar ölü olduğu için aradığını bulamayabilirsin. bu arada alıntı yapmayı ihmal etme, profilimden rastgele bu konuyu açtım; cevabını yeni gördüm. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.