Şimdi Ara

İlk Tomb Raider'ın Pre-Alpha Aşamasından Oynanış Görüntüleri Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
       Tomb Raider resmi youtube kanalı 1996 yılında çıkan ilk Tomb Raider'ın pre-alpha aşamasındaki görüntülerini oyuncularla paylaştı.

Videodan anladığımız kadarıyla Vilcabamba bölümünü içeren bu görüntülerde Lara Croft'un o zamanki tasarımı bize az da olsa bir nostalji yaşatmaya yetiyor. Tomb Raider efsanesinin doğuşuna zemin hazırlayan bu oyunun videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

• Bu Oyunun Grafiklerini ilk gordugumde hayran kalmistim. :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk oynadığım ve en sevdiğim oyunlardan biridir. Geçmişe baktığımda hep iyi grafikli olarak hatırlarım eski oyunlarını. Güzel bir nostalji olmuş.

• her nesilde güzel görünen sayılı canlılardan biridir kendi :D

• Müziği bile tek başına yeterdi be... Hayatımın oyunlarıdır Tomb Raider 1 ve 2. Ah ahh...
  • Neyse 23ü gelsin Steam indirimlerinden Rise of the Tomb Raider çökeriz.
  • Hala ps1 deki ve ps2 deki tomb raider oyunlarını yeni çıkanlardan daha çok seviyorum

• Bu oyunu yeni aldığım ps1 de oynamıştım.grafikler bana bilimkurgu filmi gibi gelmişti çünkü 3d oyunlar yeni çıkıyodu.oynanış olarakda oldukça zevkliydi.

• E3 te ne baba oyunlar gördük ne cilalanmış ne destansı gözüken.. 1-2 si hariç şu oyunun 1996 Pre-Alpha sını izlediğim kadar heyecan yapamadım.
  • Vay be ne oyundu be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk Tomb Raider 3 ile tanıştım. İlk oyunu daha hiç oynamadım fırsatım olmadı ama 2. oyunu çok oynamıştım. Günümüzde bu kadar karmaşık,zor ve zevk aldığım bir oyun daha hatırlamıyorum. Şimdiki oyunların çoğu çerez gibi. Üçüncü oyunda oyunu kaydetmek için bile oyun içinde gizlenmiş kayıt kristallerini bulmak gerekiyordu. Hey gidi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 19 Haziran 2016; 23:39:32 >
  • Seride ilk tomb raider 3 ü oynadım ps1de. Ormanda kapalı bir kısım vardı oraya girince hintçe bir güzel bir müzik başlıyordu o kısım da efsaneydi. Sonradan bir kaplan çıkıyordu ve tüyler diken diken.
  • çıkan tüm tomb raider oyunlarını çıkığı yıllarda oynadım, ne yalan söyleyeyim 1,2,3,4. oyunlardan sonra çıkan yapımlar aynı tadı vermedi.

• Saçları zamanla siyahlaşmış

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Render çözünürlüğünü arttırıp, MSAA basıp, FPS kilidini kaldırarak bitirmiştim geçen sene. Hiç de 20 yıllıkmış gibi gelmedi, animasyonları falan baya iyi. Kontrollere alışmak biraz zor, bulmacalar ve harita dizaynı mükemmel zaten. Hiç oynamadıysanız eski diye burun kıvırmayın, bir şans verin derim.
  • Tomb Raider ilk oyunlarında 3-4 saat aralıksız oynayıp sadece 5-10 karga öldürdüğümü bilirim.
  • gitgide daha pasaklı olmuş bu kız :D

• kımyasal kullanıcısına yanıt
    benden dahada ucuza alabilirsiniz summer sale döneminde hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_117660149//tm.htm#117660149
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

benden dahada ucuza alabilirsiniz summer sale döneminde hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_117660149//tm.htm#117660149

23ünde inidirime giren oyuna extradan indirim sağlayabilecekmisin.
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Tabi mesela 100 liralık oyun 50 ye mi düştü ben 50 üstünden %25 yapıcam 37.5 TL ye gelecek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.