Şimdi Ara

System Shock Remastered için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       System Shock'ı tekrar hayata döndürecek NightDive Studios, oyunun remastered versiyonundan 7 tane ekran görüntüsü paylaştı.
     
       Bizlerle daha önce oyunun pre-alpha aşamasından bir video gösteren geliştirici ekip remastered sürüm orjinal oyunun deneyimini sunacakken görsel açıdan da günümüz grafiklerine ulaşacak, demişti. Paylaşılan ekran görüntülerinden de anlaşılıyor ki grafik olarak sözlerini tutacak gibiler.
     
       Unity motoru ile geliştirilen ve 29 Haziran tarihinde kickstarter süreci başlayacak System Shock Remastered için paylaşılan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.








  • Remastered dediğin böyle yapılır oyunu resmen baştan yapmışlar başka firmalarda aynı oyunu farklı oyunmuş gibi itelemeye çalışır

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 94 yılında çıkmış bir oyunun 1080p yapılıp çıkartılması beklenilmezdi zaten tabikide baştan yapacaklar oyun zaten remastered değil remake*



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 18 Haziran 2016; 12:35:04 >
  • Çok iyi cidden

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yıl olmuş 2016 hala Remastered ile Remake'i karıştıran var. Remake bir grafik moturuyla oyunu baştan tasarlamak, Remastered ise aynı oyunun grafiklerini biraz cilalayıp, 1080p'ye upscale etmek demektir. Oyun Remake oluyor Remastered değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tfn123

    Yıl olmuş 2016 hala Remastered ile Remake'i karıştıran var. Remake bir grafik moturuyla oyunu baştan tasarlamak, Remastered ise aynı oyunun grafiklerini biraz cilalayıp, 1080p'ye upscale etmek demektir. Oyun Remake oluyor Remastered değil.


    Iyi de adamlar bile remastered edition demis oyuna. resimlerde de yaziyor resmi sitelerinde de
  • Gelsede oynasak .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O değil de System Shock 3 hakkında hala yeni gelişme yok.E 3'te ortaya çıkıp ortalığı dağıtır dedik ama olmadı maalesef:(
  • Remastered dediğinin böyle olması lazım hemde bu kadar eski oyunlara. Zaten bir kaç yıl önce çıkmış ve hala iyi gözüken oyunlara yapıyorlar God of War 3, Beyond ve yakında çıkacak Arkham serisi gibi. Günümüze göre geride olabilir bu oyunlar fakat oynanamaz seviyede değildi hiç biri hala iyi gözüküyorlardı ama gidip Remastered yapıyorlar büyük ihtimalle çok zaman geçmediği için daha kolay geliyor geliştiricilere. Yoksa Skyrim yerine Morrowind'i yeniden yapsalar çok daha sevinirdim. System Shock ile ilgili tek endişem oyun zamanına göre bir çok yeni mekanik kullanıyordu ve ona göre sizi günümüz oyunları gibi elinden tutan bir oyun değil. Biz artık çok alıştık gideceğimiz yeri göstermesine, nasıl yapacağımızı 30. saatte bile hatırlatmasına. Acaba yeniden yaparken bunlara da el atacaklar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.