Şimdi Ara

Google Photos slayt gösterisi desteğine kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Photos slayt gösterisi desteğine kavuştu 
    Google'ın gelişmiş özelliklere sahip galeri uygulaması Google Photos bir eksiğini daha kapattı. Yeni güncellemeyle tatil sonrası TV ekranında fotoğraflara göz atmak çok daha kolay hale gelecek.
     
    Google yeni güncellemeyle uygulamaya slayt gösterisi özelliğini kazandırmış durumda. Bundan böyle fotoğrafı açtıktan sonra sağ üstteki menüden slayt gösterisini seçerek aynı albümdeki fotoğrafların sırayla gösterilmesini sağlayabiliyorsunuz. Chromecast desteğine sahip olan uygulama sayesinde slayt gösterilerini koltuğunuzdan izlemek de oldukça rahat.
     
    Yeni gelen seçeneği bilgisayarınızdan photos.google.com adresine girerek yada buradan Android uygulamasının güncel sürümünü edinerek kullanabilirsiniz.
     







  • Photos uygulaması kullanım rahatlığı açısından yerlerde sürünürken hala slayt gösterisi bilmem ne efekti eklemekle uğraşıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Photos, Google'ın zamanlarda verdiği en güzel hizmetlerinden biri kesinlikle. Çok memnunum. Fotoğrafda olan cismi/mekanı/manzarayı/kişiyi vb otomatik olarak tanıyıp kendisi kategorize ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.