Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 için ilk hedef 5 milyon satış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note 7 için ilk hedef 5 milyon satış


    Samsung’un yılın ikinci yarısı için hazırladığı Galaxy Note serisinin yeni üyesi için takvimler 2 Ağustos 2016 tarihine işaret ederken, üretim tarafından da bilgiler gelmeye başladı. Firma, yeni akıllı telefonu için iyi bir başlangıç beklentisi içerisinde.


     


    Sektörden gelen bilgilere göre, Galaxy Note 7 veya Note 6 adını alacak yeni amiral gemisi için Temmuz ayında hacimli üretim başlayacak. Firma, tedarik zincirine başlangıç için 5 milyonluk sipariş verdi. Temmuz ayında 2.5 milyon, Ağustos ayında da 2.5 milyon adet üretim yapılacak. Galaxy Note 5 için ilk 3 ayda 5 milyon üretim siparişi söz konusuydu.


     


    Ağustos ayının ortalarında piyasaya çıkması beklenen Galaxy Note 7 modelinin 5 milyonluk stoğunun ne kadar süre için öngörüldüğü bilinmiyor. Galaxy S7 serisi ilk ayında 10 milyon satış rakamını yakaladığı için, Samsung’un ilk ay içerisinde böyle bir beklenti içerisine girmiş olması muhtemel. Veya en fazla 2 ay içerisinde stokların eritilmesi bekleniyor olabilir.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung, LCD üretiminden vazgeçiyor yeni hedef esnek OLED ekranlar

    Galaxy S7 serisi ile bu yıl iyi bir cıkış yakalayan Samsung, Galaxy Note 7 ile de bu başarıyı devam ettirmek istiyor. Son iki yıldır amiral gemi akıllı telefon satışlarında büyük bir düşüş vardı ve bu da kar marjını doğrudan etkiliyordu. Galaxy S7 serisinin yıl içerisinde 30-35 milyon satış rakamını aşması bekleniyor. Galaxy Note 7 modeli de en az 10 milyonluk bir katkıyla, firmanın faaliyet karını artırabilir. Yılın ikinci çeyreğinde Samsung’un son 9 aydaki en yüksek faaliyet karına ulaşması bekleniyor.


     


    Gündeme geldiği kadarıyla Galaxy Note 7 modelinde 5.8 inçlik 2K Super AMOLED ekran, daha hızlı Snapdragon 821 yonga seti, 6GB RAM, IP68 sertifikası, iris tarayıcı, 12MP çözünürlüğünde kamera, 3600mAh kapasiteli batarya gibi özellikle olması bekleniyor. 


     







  • Artırılabilir hafızayı bir yenilikmiş gibi yutturmaya çalışıp, bizi aptal yerine koyduklarını sanmalarını bilmeme rağmen, IP68 özelliği için Note5i anneme verip bunu kesin alacağım... 32gb çok öfkelendirdi beni... Note3ten Note5e hediye geldiği için geçtim, ancak kamera harici artısı olmaması ve iphone'un bir sürü zayıflığını barındıran note5 den hiç memnun değilim...

  • firma tedarik zincirine kendisi mi sipariş vermiş, yoksa tedarikçiler samsung'a mı sipariş vermiş?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyahtemas

    Artırılabilir hafızayı bir yenilikmiş gibi yutturmaya çalışıp, bizi aptal yerine koyduklarını sanmalarını bilmeme rağmen, IP68 özelliği için Note5i anneme verip bunu kesin alacağım... 32gb çok öfkelendirdi beni... Note3ten Note5e hediye geldiği için geçtim, ancak kamera harici artısı olmaması ve iphone'un bir sürü zayıflığını barındıran note5 den hiç memnun değilim...

    İPhone bir sürü zayıflığını barındıran yine ancak bir iPhone olabilir dostum. Note 5'den bahsediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Değiştirilemeyen batarya, arttırılmayan hafıza... bir sürü mübalağa olmuş, 2 tane zayıflık sözkonusu...
  • 5 milyondan biri benim :) Emektar Note 2'ye veda zamanı geldi. Beklemedeyim.

  • Samsung edge ile millete iteklemeye devam etmemeli.Normal seriyi üretmeyip telefonlarını sadece edge olarak üretmeli ve fiyatlarıda düz seri fiyatından satmalı.

  • Bu sene Note7 beni baya meraklandırıyor. Çok iyi bir cihaz olacak sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Kral Geliyor...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalemKolik

    Samsung edge ile millete iteklemeye devam etmemeli.Normal seriyi üretmeyip telefonlarını sadece edge olarak üretmeli ve fiyatlarıda düz seri fiyatından satmalı.


    Ben mesela S7 Edge aldığıma pişmanım ekranın yanları sürekli avuç içime çarpıyor gıcık ediyor. Onun dışında mükemmel telefon ama birdaha edge ekran almam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalemKolik

    Samsung edge ile millete iteklemeye devam etmemeli.Normal seriyi üretmeyip telefonlarını sadece edge olarak üretmeli ve fiyatlarıda düz seri fiyatından satmalı.

    Edge serisi herkese hitap etmiyor ki ne diye durup dururken telefonları sadece Edge olarak üretsin ? Normal tasarımı bırakıp tamamen Edge serisi çıkarmaya başlarsa Samsung'un birdaha yüzüne bile bakmam. O tasarım benim için gereksiz ve kullanışsız.
  • Android e geçersem almayı düşüneceğim tek model

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkdiva

    5 milyondan biri benim :) Emektar Note 2ye veda zamanı geldi. Beklemedeyim.


    Ekran 4k olursa alırım(vr için) yoksa emektar note 2 ile 1 yıl daha devam. Zaten Samsung 4k ekranlarını da duyurdu.

  • Note serisi utandırmaz arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note serisi her zaman iyiydi ve iyi olmaya devam edicek.Bknz note 5 hic bi kronik problemi yok.Bunun disinda samsungun eski cihazlarinda ki gibi şişme takılma vs yasanmiyor 7 aydir wipe yapmadim ve cihazim surekli acik hic kapatmiyorum bile.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Note serisi her zaman iyiydi ve iyi olmaya devam edicek.Bknz note 5 hic bi kronik problemi yok.Bunun disinda samsungun eski cihazlarinda ki gibi şişme takılma vs yasanmiyor 7 aydir wipe yapmadim ve cihazim surekli acik hic kapatmiyorum bile.

    bende note4 ü server gibi kullanıyorum aynı şekilde... ne zaman kapattığımı bile hatırlamıyorum artık. bırak wipe yapmayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Note serisi her zaman iyiydi ve iyi olmaya devam edicek.Bknz note 5 hic bi kronik problemi yok.Bunun disinda samsungun eski cihazlarinda ki gibi şişme takılma vs yasanmiyor 7 aydir wipe yapmadim ve cihazim surekli acik hic kapatmiyorum bile.

    Note 5'in kalemsiz eşdeğeri S6 edge plus da sorunsuz. Kapatmadan kullanıyorum ve problemini görmedim şimdiye kadar.
    S7 edge'deki yeni edge fonksiyonları da geldi 6.0.1 güncellemesinden sonra. Aynı şekilde wipe falan da yapmadım.
  • Note kullanıcısı olarak note4 ve 5 i beğenmediğim için s7 edge aldım. Bir daha edge alırsam ne olayım. Ekranın sağı soluna elim değdiği için hiçbir işlem yapılmıyor. Ayrıca note 7 de de IR gelmez ise yani kumanda özelliği. Eski note3 ü me geri dönmeyi düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgenc

    Note kullanıcısı olarak note4 ve 5 i beğenmediğim için s7 edge aldım. Bir daha edge alırsam ne olayım. Ekranın sağı soluna elim değdiği için hiçbir işlem yapılmıyor. Ayrıca note 7 de de IR gelmez ise yani kumanda özelliği. Eski note3 ü me geri dönmeyi düşünüyorum.

    aynen senin gibi düşünüyorum hocam , edge çok gereksiz bir olay sadece görüntü , hele note serisinde edge tamamen anlamsız ne yani yan taraflaramı yazı yazıcaz ? umarım normal note serisi duzgun bir sekilde ır sensorlu cıkar.
  • Note 2 bile hala canavar gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.