Şimdi Ara

Note 5 Knox ve Deep Sleep sorunları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , birkaç hafta içerisinde note 5 almayı düşünüyorum (ithalatçı garantili) ama aklımda bazı sorular var öncelikle


    Knox sayacı 1 olursa ne oluyor? Satıcı bana o şekilde gönderse bile garanti dışı mıdır?

    Knox sayacı 1 olan telefonu android 6ya güncellersem deep sleep sorunu kesinlikle olacak mı? Çünkü duyduğuma göre rootlanmış veya rom yüklenmiş olan cihazlar, android 6 alınca deep sleep sorunu oluşuyormuş.

    Deep sleep sorunu rootlanmış tüm note 5'lerde oluyor mu?

    Knox sayacının 1 olması demek sanırım root atılması veya rom yüklenmesi anlamına geliyormuş, böyle bir şeye ithalatçı firmalar niçin ihtiyaç duyuyorlar?


    Telefonum geldiği gün internete dahi bağlanmadan hemen pcden gerekli uygulama apklarnı atarak knox sayacına ve deep sleep durumuna bakacağım, sorun olursa hemen iade etmeyi düşünüyorum . İnternet bağlantısı kurmuş olan cihaz 2. El sayılıyormuş çünkü,
    Cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :) ithalatçı garantili note 5 almak isteyen birçok arkadaş vardır eminim. Bu yüzden cevaplarınız sadece benim değil , birçok insanın işine yarayacak.
    Elbette Türkiye garantili almak daha iyi ve bunu önereceksiniz ama imkansızlıklar buna el vermiyor üzgünüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rihannascat -- 16 Haziran 2016; 20:23:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Knox sayacının 1 olması imzalanmamış bir yazılım paketi yüklendiğini belirtir. Samsung Pay ve Knox hizmetlerinden mahrum kalırsınız. (Samsung Pay zaten ülkemizde aktif değil) Deep sleep sorunları dediğiniz gibi yaşanabiliyor, artık cihaza root atmanın da pek bir sebebi kalmadığını düşünüyorum. Thermal sınırlarında çalışan epey güçlü bir işlem birimi ve stabil bir rom ile geliyor zaten cihaz. Ithalatçılar neden knox sayacını arttıracak bir paket yüklerler en ufak fikrim yok, ancak ben cihazı kabul etmezdim. Bir ihtimal IMEI repair diyeceğim, resmi ithalatçılar bu yöntemi kullanamaz, küçük telefoncular belki yapar. Ancak Exynos 7420de IMEI degişimi de mümkün değıl diye biliyorum,ancak uzak olduğum bir konu.
  • Knox sayacı ile Samsung TR garantisi alamazsınız. Zaten ithalatçı garantili ama bu tür cihazları diğerlerinden ayırmak için böyle yapıyorlar sanki. İlginç bir durum.

    Note 5 bence de iyi bir cihaz ama android'in tadı root ile çıkıyor.

    Ben mesela kendi cihazımı stock ile 1 hafta kullanamıyorum illa root gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.