Şimdi Ara

LG X Mach duyuruldu: Her yönüyle hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG X Mach duyuruldu: Her yönüyle hızlı


    LG’nin bu yıl akıllı telefon pazarında iki büyük seri ile yer aldığını görüyoruz. Bir tanesi LG K, diğer ise LG X serisi. LG K serisi tasarım odaklı ve genç tüketicilere yönelik özellikler barındırırken, LG X ise modele göre öne çıkan bir özellik sunuyor.


     


    Firmanın bugün lanse ettiği LG X Mach ve LG X Max modelleri ile, X serisi de tamamlanmış oldu. LG K serisi de geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Böylece toplamda 11 akıllı telefon modeli sayısına ulaşıldı.


     


    Yeni LG X modellerinde de öne çıkan özellikler görüyoruz. LG X Mach modeli, serinin amiral gemisi durumunda. 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğünde IPS ekrana sahip olan akıllı telefon, Snapdragon 650 yonga setinden gücünü alıyor. Cihaz 3GB RAM ile desteklenirken, 32GB artırılabilir kapasiteye sahip.


     


    Arka kısımda 12.3MP çözünürlüğünde büyük bir sensör yar alıyor ve 4K video kaydı yapabiliyor. 8MP çözünürlüğndeki ön kamera ise Full HD video kaydına uygun. 3000mAh kapasiteli batarya barındıran model, Cat. 9 LTE modem ile 450Mbps indirme hızlarına ulaşabiliyor. İşletim sistemi ise Android 6.0.


     


    Ayrıca Bkz.Huawei Honor 5X, 8 milyon satış barajını geçti

    Adından da anlaşılacağı üzere her yönden hızlı bir akıllı telefon olan LG X Mach yanında, X Max adında bir akıllı telefon daha yer alıyor. Özellikleri net değil ancak X Mach modelinin 6 inçlik bir versiyonu olduğu tahmin ediliyor. Modellerin fiyatı henüz belli değil. Serideki diğer modelleri de hatırlayacak olursak:


     


    LG X Power


     


    LG X Power modeli, bataryası ile öne çıkıyor. 5.3 inçlik 720p çözünürlüğe sahip olan akıllı telefonda 4100mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Boyutuna göre en kapasiteli batarya taşıyan akıllı telefonlardan birisi haline gelen LG X Power, iki günü rahatlıkla çıkarabiliyor.


     


    4 Cortex-A53 çekirdekli MediaTek MT6735 yonga setinden gücünü alan modelde 2GB RAM, 16GB artırılabilir kapasite, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde özellikler yer alıyor. LG’nin orta seviyede de arka kontrol tuşlarından vazgeçmeye başladığını görüyoruz. Cihazın fiyatı 200$ ve Ukrayna’da satışa başladı.


     


    LG X Style


     


    LG X Style ise giriş seviyesine yöneliyor. Snapdragon 410 yonga seti, 5 inçlik 720p ekran, 1.5GB RAM, 16GB artırılabilir depolama kapasitesi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 2100mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikler mevcut. Premium his için parlak bir tasarıma ve ince profile sahip olan model 180$ fiyat etiketine sahip ve satışa başladı.


     LG X Mach duyuruldu: Her yönüyle hızlı


    LG X Cam


     


    LG G5 modelinden hatırlayacağımız çift arka sensör ile dikkat çeken modelde, 5.2 inçlik Full HD ekran, 1.14GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli işlemci, 2GB RAM, 16GB artırılabilir kapasite, 8MP çözünürlüğünde ön kamera, 2520mAh kapasiteli batarya, Android 6.0 işletim sistemi özellikleri yer alıyor. Fiyatının 300$ seviyesinde olması bekleniyor.


     LG X Mach duyuruldu: Her yönüyle hızlı


    LG X Screen


     


    Bu modelin öne çıkan tarafı ise LG V10 modelinden hatırlayacağımız ön kısımdaki küçük ikinci ekran. Bu ekranda saat, hava durumu, gelen arama gibi pek çok bildirim görülebiliyor ve kısayollara ulaşılabiliyor. Bunun haricinde 4.93 inçlik HD ekran, 1.2Ghz saat hızında çalışan 4 çekirdekli işlemci, 2GB RAM, 16GB artırılabilir kapasite, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera, 2300mAh kapasiteli batarya ve Android 6.0 işletim sistemi şeklinde özellikler mevcut. Fiyatı 1199TL ve ülkemizde satışta. 


     







  • Lg pil kapasitesini 3000 den yukarı çıkarmadığı sürece kaybedecek. Rakipleri ciddi ilerlemeler kaydederken bunda ısrar etmesi kendine kaybettirecek.

  • G5 den daha şık duruyor.

  • nesi hizli anlamadim,2k ekranda snapdragon 650 nedir,neyin reklami bu

  • Hepsi çöp

  • Yuh. 2K ekrana S650! Ne içip de kafayı bulmuşlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkini merak ettim o hariç hepsinin fiyatı belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa karışıklığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevmediğim alt boşluklar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg x çerçeve pover max

  • şu ıps de kabak tadı verdi artık yıllardır.amoled,oled gibi canavarlar dururken hep ucuza kaçmak...

  • Sony de X serisinde benzer bir yaklaşım gösterdi mach ile düşününce. Bunun da fiyatı yüksek olabilir ülkemize geldiğinde. Bu da demektir ki arka planda bir şeyler dönüyor sd650 ile ilgili ama nedir ki :/

  • Sıkıldı artık insanlar. Her yer telefon her yer çeşit çeşit üretici. Teknoloji çöplüğü oldu. Özellikle de telefon çöplüğü.

  • Tasarım yine berbat

  • Reklam haber mi çeviri haber mi yandaş haber mi? Valla ben ne diyeceğimi şaşırdım. Olsun bizde daha iyisi Vestel'de vardır, 2K ekrana Snapdragon 410 koyarlar daha da hızlı olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxxx1

    şu ıps de kabak tadı verdi artık yıllardır.amoled,oled gibi canavarlar dururken hep ucuza kaçmak...

    amoled'ler samsung tarafından üretiliyor, bir panel üreticisi olan lg'nin gidip samsung'dan panel almasını bekleyemeyiz ama oled, p-oled panelli bir telefon beklenebilirdi zira lg tarafında bunlar üretiliyor.
  • adam gibi telefon yok mu yahu, note 2 artık iyice deli etmeye başladı beni, adam gibi hafif hızlı sorunsuz rom da yok

  • F/p cihazı G4 varken kim bu çöplere para verirki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alayı çöp...

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    S7 de 3000mah batarya var sony cephesindede htc'de aynı hangi rakiplerden bahsettiğinizi anlamadım. Batarya dersen bataryasıyla ön plana çıkan telefonuda varmış işte ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.