Şimdi Ara

Wordpress ya da wix

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar ben kendime ait bir çok websitesi yapmak istiyorum bunlaryurtdışına yönelik olacak ama.sonra adwords ve seo yaptırmayı düşünüyorum.

    Daha önce bu bölümde websitesi yapma öğrenilir mi diye sormuştum fakat sonradan wordpress ya da wix ya da weebly formatinda siteler olduğunu ve buradan yapılacak sitelerin de sonradan alan adiyla beraber satin alınacağını duydum ama bilgim.olmadığından araştırmadim

    Burdaki tecrübeli arkadaşlar avantaj ve dezavantajları yazarlarsa çok memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • wordpress ve joomla ile istediğiniz gibi bir web sitesini rahatlıkla kurabilir hazır veya kendiniz yaptırabileceğiniz temalarla özelleştirebilirsiniz.

    yapmanız gereken siteniz için bir alan adı ve hosting hizmeti satın almak. sonrasında wordpress veya joomla tercihinize göre birini sitesinden istediğiniz dilde indirebilir. dosyaları hostunuza gönderdikten sonra, veri tabanı oluşturup kurulum işlemlerini başlatabilirsiniz.

    bu konu ile ilgili bir çok anlatımı internetten bulabileceğiniz gibi, forumlarda ücretli veya ücretsiz kurulum yardımı da alabilirsiniz.
  • Ücretsiz bir şekilde başlamak istiyorsanız wordpress.com en çok tercih edilen sistemdir öneririm.
  • rey-rey R kullanıcısına yanıt
    WordPress öğrenerek her türlü siteyi kendi alan adınızla kurabilirsiniz. Hızlıca öğrenirsiniz. Yapamadığınız yerde yaptırabileceğiniz birçok kişi bulabilirsiniz.

    Bu konuda hazırladığım worspress eğitimine şuradan bakabilirsiniz.
    Sorularınızı bana yazabilirsiniz.
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.

    Verdiğiniz değerli bilgiler ışığında wordpress site yapmaya karar verdim. Hosting hizmeti almak için hostinger diye bir yer var ücretsiz bu hizmeti veriyor fakat ücretsiz hosting olayına girince .com lu domain ismi vermiyor ve 4 dolarlık olan hosting hizmetlerinde .com alınabiliyor.

    Benim sizlere danışmak istediğim konu HOSTING HIZMETI ALACAĞIMIZ BAŞKA sağlayıcılar var mıdır ? yoksa hostinger üzerinden ücretli alsam güvenilir midir ?

    Domain adını nasıl .com olarak alabiliyoruz ?


    Bu konuda aydınlatırsanız minnettar olacağım

    şimdiden teşekkürler..
  • rey-rey R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Alan adı ile Hosting farklı kavramlardır ve ayrı ayrı satın alabilirsiniz. Alan adını Hostinger'dan kontrol panelinizin "Alan Adları" kısmından veya farklı bir firmadan satın alabilirsiniz. Daha sonra Hostinger'da dilerseniz ücretsiz, dilerseniz de ücretli planda barındırabilirsiniz. Ücretli planlarımızı tercih ederseniz alan adını sizin için ücretsiz kayıt ediyoruz. Business planımızda ücretsiz SSL sertifikası kaydı da mevcuttur.

    Eğer servislerimiz hakkında yardım almak isterseniz kontrol panelinizden destek fişi oluşturarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.