Şimdi Ara

Next Minix Hd Black II Plus Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bu ürünü aldım punto plus ile hemen hemen aynı bir ürün sanırsam. Gelelim soruna. TRT 1 HD ve TRT Spor HD 'de maç izlerken cihazda anlık kesintiler takılmalar oluyor 15-20 snde bir yani ekran kararmıyor ama saliselik takılmalar diyelim ve bu durum rahatsız etti beni baya.Diğer kanallarda hiçbir sıkıntı yok sadece Euro 2016 maçlarında anlayabiliyorum :) Lütfen yardımcı olursanız sevinirim cihazı bugün aldığım için iade etme hakkım var iade edip ne almamı önerirsiniz yoksa düzelir mi yapılacak bir şey var mıdır ?
    Not: Yazılımını güncelledim yardımcı olacaklara minnettarım.



  • iade edin hocam dediğiniz cihazdanda ve şu gold masterın ranger plus ve gold master platin cihazlarınıda hepsini ananemlere aldık.. inanın berbat cihazlar öyle böyle değil... hepsinin bir sorunu var heleki o pahalı olan ranger plus tam bir facia idi.. anladımki bu markaların sadece adları var.. elinizdekinde görüntüde titreme sorunu vardı o geçti şimdide yakın çekimde futbolcularin formalarinda görüntü cizgi cizgi oluyor işin özü bu markalar alınmaz.. jameson js 2016 vardı bizde onuda başkasına verdik inanın on numara bir cihaz.. sun plus işlemcili görüntüsüde çok kaliteliydi... şimdi baktımda jameson un tkgs li olanları çıkmış alın onlardan kurtulun hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki iade sürem doldu pek muhatap bulamadığım için. Üründe sadece maçlarda takılma haricinde çok memnunum açıkçası ses ve görüntü olarak beni fazlasıyla tatmin etti fakat dediğim gibi trt ve trt spor daki maçlarda bazen az bazen çok saliselik takılmalar hala mevcut. Gece bakacağım basket maçında da olacak mı bakalım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.