Şimdi Ara

Hepsiburada italat garantisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepsiburadan alınan italat garanti telefonun satıcı kısmında hepsiburada yazınca italatcısı hepsiburada.com mu oluyor bi de önerirmisin samsung s6 yada s6 edge alsam ?



  • Hepsiburada ithalatçı değildir sadece ithalatçıdan aldığı telefonu sana satar .. Garantiyle ilgili bir durum olunca sen telefonu ithalatçı herkimse onun adresine kargolarsın..
  • zalım23 kullanıcısına yanıt
    anladım tşkler o zaman kalsın
  • Hocam ben anlamadım biraz daha açık anlatır mısın ? Hepsiburada sitesi tıpkı sahibinden.com, n11.com ve gittigidiyor.com gibi sıradan bir e-ticaret sitesi..Bende ipad almayı düşünüyorum, hepsiburada'ya girdim ve baktım Troy, Mete Bilişim, Hakan XXX, CepToptan isimli satıcılar tablet satıyorlar ve hepsi farklı fiyattan satışa koymuş, şimdi bu satıcılardan herhangi birinden tablet alsam garanti hizmetini hepsiburada sitesi mi sağlıyor yoksa bu satıcıların kendi anlaştığı farklı tamirciler mi garanti hizmeti verecek ?

    Bu linkten görebilirsiniz farklı farklı satıcılar farklı fiyatlardan tablet satıyorlar ;
    http://www.hepsiburada.com/apple-ipad-mini-4-16-gb7-9-wi-fi-uzay-grisi-tablet-mk6j2tu-a-p-BDTROY26691

    Bu farklı satıcıların sağladığı garanti hizmeti aynı mı yoksa hepsi farklı yerlerden mi garanti olayını çözüyorlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swezentje -- 26 Haziran 2016; 16:25:37 >




  • Swezentje kullanıcısına yanıt
    hocam aldıgınız ürün zati italhatcı garantili ise yazar böyle ürünleri italhatcı firma verir teknik servisini genelde cep telefonu bölümündedir bu girerseniz görürsünüz mesela bi örnek
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-6s-64-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPIPH6S64GR-A bu da resmi garantilihttp://www.hepsiburada.com/apple-iphone-6s-plus-64-gb-apple-turkiye-garantili-p-TELCEPIPH6SP64BE-N eğer ürünün yanında birşey yazmıyorsa büyük ihtimal firma garantilidir




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.