Şimdi Ara

Aracım Nekadar Yakmış ? Opel Astra 1.4t Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl hesap yapacağımı tam bilemiyorum şöyle ki

55 TL Lpg ile 210 km yol yapmışım İzmir şehir içi

Araç Opel Astra 1.4t Otomatik 2014 model

Kaç kuruş yaktım ben şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 14 Haziran 2016; 10:47:43 >

• 55/210= 0.261 tl/km

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizdeki opel astra h kasa lpg li manuel 20 kuruş civarında yakıyor.J kasa daha ağır birde otomatikmiş bence normal yakmış.
  • Kardes 1.4 T derken turbo beslemeli degilmi?.. Bunlar lpg ye uyumlumu, bildigim kadari ile turbo beslemelere lpg takilabiliyor ama randiman alinamiyor sanirim ...

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Kardeş lt değil de tl demiş arkadaş sanirim.

26 kuruş yakmış aracınız.

Hocam 55tl lik gaz aldım yani 21 litre falan.

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen uyumlu ve performans düşmesi hiç yok gibi birşey.Üstelik gördüğünüz gibi 25 kuruş yakıyor kmde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

110TL gaz demek sanırım.

Çok yakmış. Bu araba benzinde çok yakıyor o zaman.

Otomatik vitesin zararları.

Normalde klasik turbo benzinli bir araç 110TL benzin ile şehir içinde 400km yol yapar neredeyse. Hesabım hep nettir 25 veya 30TL = 100km şehir içi için.

opel yakıt üretse gene de çok yakmış dersin sen
  • otomatik bir araç için yakıt normal abartılacak bişey yok üstelik şehir içi ise çok normal.
  • Gayet iyi değerler

• ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Aracın LPG ile uyumu nasıl problem yaşıyormusunuz

• 100 liralık benzinle şehir içi 400 km yol yapan benzinli arabayı merak ettim doğrusu.

• 1.4 t yeni nesil motor zaten normalde ne kadar yakıyor ki 26 krş yakmış, 35-40 krş'a mı dayanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

110TL gaz demek sanırım.

Çok yakmış. Bu araba benzinde çok yakıyor o zaman.

Otomatik vitesin zararları.

Normalde klasik turbo benzinli bir araç 110TL benzin ile şehir içinde 400km yol yapar neredeyse. Hesabım hep nettir 25 veya 30TL = 100km şehir içi için.

Hangi araç o ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

1.4 t yeni nesil motor zaten normalde ne kadar yakıyor ki 26 krş yakmış, 35-40 krş'a mı dayanıyordu.

Astra j 1.4 motorun yeni nesilliği kalmadı. Astra k 1.4t 150hp 245nm yeni nesil.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

1.4 t yeni nesil motor zaten normalde ne kadar yakıyor ki 26 krş yakmış, 35-40 krş'a mı dayanıyordu.

Astra j 1.4 motorun yeni nesilliği kalmadı. Astra k 1.4t 150hp 245nm yeni nesil.

Anladım, teşekkürler peki aralarındaki yakıt farkı çok mu peki bilginiz var mı ?

• quote:

quote:

quote:

Anladım, teşekkürler peki aralarındaki yakıt farkı çok mu peki bilginiz var mı ?

Astra knin 150kg-200kg civarı hafif ve yeni nesil motor ile birlikte 10hp guc ve ozellikle 45nm tork farkindan dolayı her turlu kosulda daha az zorlanır ve yakar. Ama litre olarak bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Astra knin 150kg-200kg civarı hafif ve yeni nesil motor ile birlikte 10hp guc ve ozellikle 45nm tork farkindan dolayı her turlu kosulda daha az zorlanır ve yakar. Ama litre olarak bilmiyorum

Teşekkürler, k hafif, şık ve güzel anlaşılan. Biryandan da j'leri ucuza elden çıkarıyorlar halen

Hocam agresif kullanımda bu değerleri veriyor sakin kullanırsam 250 kmyi geçmesi içten bile değil.

• Aracın güzelliği ve motor performansına göre gayet güzel değerler. Kazasız belasız, güle güle kullanın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.