Şimdi Ara

Apple yeni sağlık özellikleriyle donatılan watchOS 3'ü tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple yeni sağlık özellikleriyle donatılan watchOS 3'ü tanıttı
    Apple uygulama geliştiricilerini bir araya getiren WWDC etkinliğinde şirketin yazılım kanadındaki geleceğini temsil eden iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 ve tvOS 10'u sahneye çıkardı. Apple Watch saatler için geliştirilen watchOS 3 işletim sistemi, yeni fitness ve sağlık özellikleriyle konferansın önemli başlıkları arasındaydı.
     
    Her şeyden önce watchOS 3, performans odaklı iyileştirmeler uygulama açılış süresini inanılmaz oranda kısaltmış durumda. Apple Watch kullanıcılarının yan taraftaki fiziksel düğmeye basarak erişebilecekleri yeni Dock özelliği mesaj yanıtlamayı, şarkı geçmeyi ya da bir antrenman oturumu başlatmayı kolaylaştırıyor. Dock aynı zamanda kullanıcıların favori uygulamalarını çalıştırmalarına da izin veriyor.
     
    Apple yeni sağlık özellikleriyle donatılan watchOS 3'ü tanıttı
    Kontrol Merkezi ile geliştirilen watchOS 3 şimdi birçok yeni fitness ve sağlık özelliklerine sahip durumda. Bilhassa tanıtılan Breathe uygulaması, Apple Watch sahiplerinin zaman zaman kısa derin nefes alma oturumları yaparak streslerini azaltmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.
     
    Sosyal ağlar günümüzün herşeyi, bu nedenle watchOS 3, Apple Watch kullanıcılarının arkadaşları, aileleri ve hatta kendi kişisel antrenörleriyle günlük spor aktivitelerini paylaşmalarını ve karşılaştırma yapmalarını sağlayacak yeni bir yol sunuyor. Aktivite Paylaşımı olarak adlandırılan özellik Mesajlar uygulamasının içine entegre edilmiş durumda. watchOS 3’te yer alan Aktivite uygulaması şimdi tekerlekli sandalyedeki kullanıcılar için optimize edilmiş. Böylece tekerlekli sandalyeyi itmek için yapılan hareketler tüm günün kalori hedeflerine ekleniyor.
     
    Tüm bunların yanında watchOS 3 acil servislere çok daha hızlı erişim yeteneği, el yazısı ile mesajları yanıtlama, çıkartmalar ve tam ekran efektlerin yanında yeni saat kadranlarıyla sonbahardaki büyük güncellemeye hazır hale gelmiş görünüyor. watchOS 3'ün ilk beta yapısı kayıtlı geliştiriciler için indirilmeye hazır durumda. Halka açık beta sürümü ise Temmuz ayında gelecek. İşletim sistemi ücretsiz Apple Watch güncellemesi olarak bu sonbahardan itibaren kullanılabilecek.
     
    Apple yeni sağlık özellikleriyle donatılan watchOS 3'ü tanıttı 



  • Watch 2 ne zaman geliyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    2017 mayıs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple böyle bir saat yerine fitnesstracker üretseydi daha basarili olurdu bu saat bana cok itici geliyor.
  • 18 saat dayanan cirkinlik abidesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 saat çok kullanışsız yapıyor cihazı, bir dahaki saatte bu durumu düzeltmeleri lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.