Şimdi Ara

Withings’den nabız ölçebilen baskül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Withings’den nabız ölçebilen baskül


    Son dönemde kablosuz olarak akıllı telefonlara bağlanan ve ağırlığınız ile ilgili istatistikler gösteren akıllı basküllere sıkça rastlar olduk. Kısa süre önce Nokia tarafından satın alınan Withings, nabız ölçebilen baskül ile sınıfında çıtayı yükseltiyor.


     


    Genelde bu tür basküllerde ağırlık haricinde yağ oranı, kemik ağırlığı gibi değerlere yer veriliyor. Body Cardio adındaki akıllı baskül, ayak altından nabzınızı da ölçerek bir ilke imza atıyor. Baskül, nabız yanında damar sertliklerini de algılayabilen bir teknoloji ile donatılmış.


     


    Ayrıca Bkz.BLOCKS modüler akıllı saat satışa çıkıyor

    Body Cardio, kullanıcının tüm sağlık değerlerini doğru bir şekilde görebilmesini amaçlıyor. Kilo, vücut yağ oranı, kas ağırlığı, kemik ağırlığı ile birlikte kalp atışları ve kan dolaşım sağlığı da kullanıcı tarafından net bir şekilde takip edilebiliyor.


     


    Baskülde bulunan sensörler, kanın damarlardaki dolaşımını takip ederek nabız atımını ve dolaşım oranını ölçebiliyor. Bu sayede hem kalp atışları hem de damar sertliğin yol açabilecek muhtemel tıkanıklıklar da önceden fark edilmiş oluyor. Withings Body Cardio, 180$ fiyat etiketi ile ay içerisinde satışa sunulacak. 


     







  • Kilo ve basinci anliyorum ama vücut yağ oranı, kas ağırlığı, kemik ağırlığı nasil hesapliyorlar sasiyorum. Aklim almiyor bu teknolojiyi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.