Şimdi Ara

fiat siena çalışmama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tamirci tamirci gezmekten bıktığım için son çare benle aynı sorunu yaşayan birini bulmayı umuyorum belki yardımı olur. aracım '99 siena 1.6 benzin/lpg. yaklaşık 20 gün önce sabah arabayı çalıştırmak istediğimde arabada hiç elektrik olmadığını fark ettim. akü sıfır olduğu için aküden şüphelenmedim ama kutup başlarını kontrol edince biraz gevşeklik vardı, sıktım elektrik geldi. sorunlar silsilesi de bundan sonra başladı.

    yola çıkınca rölanti tutmamaya başladı sanayiye kadar giderim deyip devam ettim. yolda birçok kez stop etti her seferinde çalıştırıp devam ettim ama en sonunda çalışmaz oldu. balata spreyi ile ve vurdurarak çalıştırmaya denedim olmadı. sonra elektrikçiye çektim önce okuyucu kablosundan (sanırım volant okuyucusuydu) dedi değiştirdi ama olmadı sonra beyin dedi beyni söktük beyinciye gittik arıza yok dediler. tamircinin dediği benzin pompası ve ateşlemeye elektrik gelmemesiydi ama arızayı bir türlü tespit edemedi. ben de arabayı aldım başka bir elektrikçiye verdim ama o da bir türlü arızayı tespit edemedi hala da uğraşıyor.

    buna benzer sorun yaşayanlar var mı ya da elektrik dışında başka bir arıza olabilir mi mesela immobilizer.


    son çare arabayı yetkili servise götürücem sizce onlar arızayı tespit edebilecek mi ve ne kadar fatura çıkarırlar ilk aldığım bilgilere göre arızayı bulamasalar bile saat ücreti yazacakları ve 300-400 liraz gibi rakamlar çıkaracakları ki arızayı tespit etmeseler bile.

    iyi bir tamirci ya da özel servis öneren olursa o seçenekleri değerlendiricem baktım olmuyor en son seçenek arabayı piyasasının 2-3 bin lira altına satmayı düşünüyorum çünkü o kadar bıktırdı artık.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.