Şimdi Ara

Kalypso 10. Yılını Kutlamak İçin Bedava Oyunlar Verecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •    Kalypso bir çok farklı türde oyunlar yapan başarılı bir firma, Özellikle de Tropico gibi eğlenceli ve farklı türde strateji, şehir kurma yönetme oyun serisi ile popülerliğini arttıran firma sektörde geçirdiği 10. yılını kutlamak için kendi sitelerine üye olan oyunculara bedava oyunlar vereceklerini açıkladılar.

Bedava verilecek oyunlardan ilki yine bir şehir kurma tabanlı olan 2008 yapımı Imperium Romanum Gold olacak. Bu oyunu alabilmek için 13 Haziran'a kadar kayıt olmanız gerektiği söylenen kendi sitelerindeki haber bültenine ve detaylarına da şuradan ulaşabilirsiniz.

• Ahaahaha İmperium Romanum, süper oyundu ya :D hala oynarım desem yalan olmaz, zamanında Level'dan çıkmıştı. Strateji severler kaçırmasın ^^

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ahhh ah Yıllardir bir ozlemle bir huzunle Nightmare Creatures 3 bekliyorum ama uzagindan bir duman bile tutmuyor.Ozellikle ilk oyun beni benden almıştı. Su sozde yeni nesillere onca cop oyunlar cikarken yazik böyle oyinlarin devamini gorememek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden üye olunuyo link verirmisiniz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkdogan

Ahhh ah Yıllardir bir ozlemle bir huzunle Nightmare Creatures 3 bekliyorum ama uzagindan bir duman bile tutmuyor.Ozellikle ilk oyun beni benden almıştı. Su sozde yeni nesillere onca cop oyunlar cikarken yazik böyle oyinlarin devamini gorememek.

Nightmare Creatures "Kalisto" nun oyunudur. zaten bu haberdeki şirketin 10. yıl dönümü yani kuruluşu 2006. Nightmare Creatures 2 2000 de çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
  • Oh oh güzel oldu herkese yarar bu
  • Aynen ya dogru diyosun.Nasil ozlediysem o tarz oyunlari firma ismi bile benzese hemen gaza gelirim hic acimam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen yeni uye kaydi yapalim :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Üye olunma yeri yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: MadSlinger

Üye olunma yeri yok.

http://www.kalypsomedia.com/10years/#group1

Şu linkteki haber bültenine kayıt olmanız gerektiğinden bahsetmiştim aslında. Haberin içeriğindeki kelimeyi değiştireyim de daha rahat anlaşılsın. Kusuruma bakmayın tam anlaşılmadıysa.

Sayılar dilerim.

• Bu haberinize ait hiçbir bilgi bulamadım Kalypso sitesi ve sosyal ağlarında.
    Haberi aldığınız yazının alıntısını yapabilme yada linkini yollama şansınız mevcut mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu haberinize ait hiçbir bilgi bulamadım Kalypso sitesi ve sosyal ağlarında.
    Haberi aldığınız yazının alıntısını yapabilme yada linkini yollama şansınız mevcut mudur?

Kaynak kısmında haberi aldığım yer vardı;http://www.videogamer.com/ps4/tropico_5/news/tropico_publisher_celebrates_10th_anniversary_with_free_games.html

Ayrıca haberin içerisinde de dediğim gibi şu linkte zaten haber ile ilgili şeyler direk olarak kalypso firmasının kendi sitesinden yayınladıkları.http://www.videogamer.com/ps4/tropico_5/news/tropico_publisher_celebrates_10th_anniversary_with_free_games.html

Saygılar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.