Şimdi Ara

Facebook Live üzerinde oyun akışları başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook Live üzerinde oyun akışları başlıyor


    Facebook’un canlı yayın yapabileceğiniz Live platformunu hayata geçirmesi ile birlikte, ilk etapta Periscope gibi mobil türevlere yönelik bir rakip olacağı düşünülmüştü. Bununla birlikte Facebook’un hedefleri oldukça büyük ve Twitch, YouTube Gaming gibi platformların da tahtına göz dikti.


     


    Son yıllarda canlı oyun yayınları oldukça popüler hale geldi. Henüz başlamadığı oyunu tanımak isteyenler veya heyecanlı dövüş stratejilerini izlemekten zevk alanlar, bu platformlara adeta akın ediyor. Oyun yayınları sektörünün lider ismi Twitch’in Amazon tarafından 1 milyar dolara satın alınması da bunun göstergesi.


     


    Ayrıca Bkz.İki kardeşin hikayesi mobilde

    Blizzard ve Facebook arasında yapılan anlaşma gereğince, başta Overwatch olmak üzere tüm Blizzard oyunları Facebook Live üzerinden canlı olarak yayınlanabilecek. Arkadaş listesinde bulunanlar ise yayınlara abone olarak akış başlamadan önce haberdar olabilecek.


     


    Proje henüz geliştirme aşamasında ve hangi tarihte kullanıma sunulacağı net olarak bilinmiyor. Bununla birlikte sonbahar ayları başlamadan oyun akışlarının hizmete gireceği tahmin ediliyor. İşbirliği şimdilik Blizzard oyunları ile sınırlı ancak kendisini sektöre tanıttıktan sonra Facebook Live, daha büyük oyun stüdyolarının da ilgisini çekecektir. 1.6 milyar civarındaki devasa kullanıcı potansiyeli ile Facebook, oyun yayınları tarafında iyi bir çizgi yakalayabilir. 

     







  • Facebook hesabımı donduran birisi olarak, zorunlu üyelik şartı ve telif hakkı sorunu çıkarmayacak ise twitch ile rekabet edebilir. Tabi bu rekabette bile istenilen ilgiyi alacağını da düşünmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone canlı yayın modu kalktı sizdede oldu mu ?

  • boş işlerle uğraşanların kanalı !

  • Twitch aldı başını gidiyor istedikleri kadar başlasın çoluk çocuk dolar anca

  • serci244 S kullanıcısına yanıt
    daha iyi işte. doğal ergen filtresi olur twitch için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowtr

    daha iyi işte. doğal ergen filtresi olur twitch için.


    Amazonda pay sahibi misin? Sosyal medyanın böyle bir hamle yapmasını sadece ergenlerle ilişkilendirmek çok avuntu cümlesi gibi durmuş.

  • Tutmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.