Şimdi Ara

Galaxy A5 2016 vs Iphone 5s(32gb) vs Galaxy A7 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Galaxy A5 2016 vs Iphone 5s(32gb) vs Galaxy A7 2016


(En Son Oy Tarihi: 29.6.2016)
Giriş
Mesaj
  • Uygulama, oyun performansı ve kamera performansı için hangisini tercih ederdiniz? 3üde sıfır şekilde alınacak ve 2-3 yıl arası kullanılacak. Neden olarakta yazan kişiler olursa sevinirim. İzlediğim videolarda genelde uygulama ve oyunları iphone 5s önde tamamladı. Benim merak ettiğim kamera performansı ve 2yıl sonrada bu telefon hala iş görür mü?



  • işletim sistemi takıntın yoksa iphone ile samsung u kıyaslamak mantıksız bana göre. millet deli gibi samsung meraklısı. böyle olunca adamlar rahat hareket ediyorlar. android 6.0 güncellemesini note 3 modeline getirmemişler mesela. halbuki o seriden önünde note 4 & 5 var sadece. üstelik donanımı rahat kaldırabilecekken. güncellemesi olmayan telefon zamanla taşa dönüşüyor. samsung da şunu demek istiyor bana göre : " benim en yeni telefonuma 3000 lira versen bile 2 sene sonra çıkaracak olduğum yeni telefonlarla çöp olacak o elindeki. "

    oyun performansı için de şunu söylemek istiyorum. bursaya gittigimde arkadaşım elinde lenovo p70 ile dream league soccer oynuyordu. oyun baya akıcıydı. ev arkadaşında da note 4 vardı ve arada kasıyordu oyun.

    İkincisi bende note 2 varken hearthstone oyununda çok kasma yaşıyordum. ev arkadaşımda iphone 5s vardı ve hiç kasmadan oynuyordu oyunu..

    son olarak ; samsung telefon ben olsam almam. yakın çevreme de aldırmam veya tavsiye etmem. çok para vereceksen iphone alacaksın. bütçe az ise lenovo olur huawei olur sony olur bir sürü f/p ürünü telefonlar var. onları alacaksın. benim görüşüm bu şekilde hocam. gördüklerim ve yaşadıklarımla sana anlatmaya çalıştım farkları.




  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Diğer firmalar samsung'tan farklı sanki onlarda en az bir iki güncelleme verip desteklerini çekiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Focke Wulf

    Diğer firmalar samsung'tan farklı sanki onlarda en az bir iki güncelleme verip desteklerini çekiyorlar.

    Anlatamadim sanirim. Cok para vereceksen iphone a ver diyorum. Eger dusuk butcen varsa f/p urunu telefonlara bak, hatta iphone bulabilirsen yine iphone al diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a7 varken diğerlerine bakmazdım
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi anladım ben android cihazlardan bahsediyorum.
  • android işletim sistemi telefona çok para vermekten mi bahsediyosun ? benim karsı olduğum konu o. ama illa android alacağım dersen sen bilirsin tabii ona bişey diyemem.
  • İphone 5s kaç yıllık telefon ve samsungun yeni çıkmış modelleriyle kıyaslanabiliyor. 2 yıl sonrada 5s ile samsungun b5?, b7?,c3?,c4?... modelleri kıyaslanabilir, bu ihtimal var
  • Herkese cevaplar için teşekkürler 5s al diyen arkadaş gayet güzel açıklamış ama a7 diyenler hiç neden bile sunmamış. @fbyram yani internette birsuru kiyas videosu var, ilk telefon açılışında ve çoklu geekbench3 haric hepsinde 5s birinci. Ama al kafana esince sat başka al değil ki durum. @torkema61 i dinleyip uzak duracağım samsungdan galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.