Şimdi Ara

6GB RAM taşıyan OnePlus 3 benchmark testlerine düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6GB RAM taşıyan OnePlus 3 benchmark testlerine düştü


    14 Haziran itibariyle sanal gerçeklik sektörü açısından bir ilk olacak etkinlikle tanıtılması beklenen OnePlus 3 amiral gemi modeli ile ilgili detaylı bilgiler gelmeye devam ediyor. Modelin tasarım ve donanımı az çok netleşirken, 6GB RAM konusu da kesinlik kazandı.


     


    5.5 inçlik Full HD AMOLED ekrana sahip olan OnePlus 3 modelinde 16MP çözünürlüğünde arka kamera ve 8MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Android 6.0 işletim sistemi üzerinde ise Oxygen OS adındaki özel arayüz çalışıyor.


     


    Akıllı telefonun 3GB ve 4GB LPDDR4 RAM seçenekleri ile geleceği biliniyordu ancak 6GB RAM konusunda kafalar karışıktı. Ortaya çıkan benchmark skorları, 6GB RAM bellek seçeneğinin de tüketicilere sunulacağını gösteriyor. Yani satış esnasında 3 farklı versiyon mevcut olacak.


     


    Ayrıca Bkz.OnePlus 3, lansmandan önce satışa sunulacak

    RAM bellek ve depolama kapasitesine göre; 3GB RAM/32GB kapasite, 4GB RAM/64GB kapasite, 6GB RAM/64GB kapasite şeklinde seçenekler sunulacak. Bazı kaynaklar 128GB depolama seçeneğinin de 6GB RAM versiyonuna eklenebileceğini ifade ediyor. Özellikle Snapdragon 820 ve 6GB LPDDR4 RAM bellek taşıyan versiyonu, piyasadaki en güçlü cihazlar arasındaki yerini alacak.


     


    OnePlus amiral gemi serisi yekpare alüminyum gövde ve sade tasarım çizgileri ile beğeni topluyordu. OnePlus 3 modeli de bunu aynı şekilde koruyacak. Yeni modelin biraz daha ince bir profile sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. 6 Haziran tarihinde, firma 1000 adetlik bir ön sipariş etkinliği de düzenleyecek. 


     







  • telefonda bile 6gb ram gorur olduk....marketinde gelismesi lazim candy crush tarzi oyunlar icin 6gb ram goz boyamaktan baska birsey degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 8 Haziran 2016; 11:39:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram artıyor ama multitasking ve işlevsellik hala yerinde sayıyor,performans sorunu yaşayan cihazların sayısı çok az zaten.Artık bir akıllı telefon ile yapılabilecek şeylerin artması lazım.

  • Yeri değil ama şu foruma bi çare bulun bıktık artık yıllardır aynı be. Site sahibi Gün burayı sadece ticarethane olarak görmekten vazgeçsin. İnş bi gün elinde patlar site

  • 1080P ekran ile gelirse 6 GB Ram ile birlikte 820 nin gücüyle 5 yıl gözün kapalı kullan bu telefonu.

  • 6 gm ram olur ama 800mb kullanılabilir ancak, dolu ram kullanımına karşı değilim, hatta tam tersi telefon tüm ram'i kullansın istiyorum ama buna karşılık hala multitasking rezalet ötesi, multitasking olmadıktan sonra bu kadar ram nereye gidiyor onu anlamıyorum, sadece nexus cihazlarda biraz akıcı oluyor çoklu işlem

  • Zenfone 3 Deluxe bunu dover

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benchmark testlerine düştü diyorsunuz ama benchmark skorunu göremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberfalcon -- 8 Haziran 2016; 14:20:01 >
  • Arkadaşlarda ne güzel dile getirmişler, neredeyse 2-3 yıldır aynı konuyu yazıyorum hiç gelişme olmadı marketlerin hali konusunda. Şu anda 2 gb ram li, işlemcisi da snapdragon 800 olan 3 sene önceki herhangi bir telefonun yapacağı iş le günümüz tepe model bir telefonun yaptıkları aynı. O donanımı destekleyen oyun-uygulama olmadıktan sonra artık 6 gb ram, bilmem kaç hızında işlemci neye yarayacak, resmen boşa gidiyor o güç. Bildiğin boşa gidiyor. Gidin açın marketi, 3-4 sene önce çıksa şaşırmayacağınız grafik veya özellikte oyunlar. Artık telefon donanım kısmı doldu taşıyor. Marketler bu haldeyken hiç bir şekilde bir anlam ifade etmemeye başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 8 Haziran 2016; 14:28:58 >
  • Güzele benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanatiklik gibi olmasın android kullanıyorum ama ios 7 bile androidin en iyisinden daha iyi.. ios 8-9u söylemiyorum bile. yıllar öncesinin ios 7si android 5den 6dan daha iyi.. donanımı kullanmak için adam gibi yazılım lazım. androidlerde ram dolunca kasım kasım kasılıyor iphonelarda ram dolmuş dolmamamış gibi bir dert yok.. 6GB ram varda androidde olsa ne olur.

  • 6gb ram az gibi, umalim da dar bogaz olusturmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6gb ram 128gb depolamalı modeli 450 dolardan çıkarsa oneplus one ı emekli edebilirim. :)

  • benim bilgisayarda 4 gigabyte ram var

    o telefonun ram i benimkinden daha mı üstün şimdi
  • 6 Haziran tarihinde, firma 1000 adetlik bir ön sipariş etkinliği de düzenleyecek.

    Haber vereyim bugün 8 Haziran

  • kamerası iyi olursa çok satar

  • 2 dej daha da güzel olacak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLACK CODE

    telefonda bile 6gb ram gorur olduk....marketinde gelismesi lazim candy crush tarzi oyunlar icin 6gb ram goz boyamaktan baska birsey degil.


    siz cc oynuyosunuz diye herkes onumu oynuyor? grafik yoğun oyunlarda ram bariz performans sağlıyor.siz kullanmıyorsanız almayın ben kullanıyorum,kimsede neden kullanıyorsun neden alıyorsun diyemez demeyede hakkı yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    Fanatiklik gibi olmasın android kullanıyorum ama ios 7 bile androidin en iyisinden daha iyi.. ios 8-9u söylemiyorum bile. yıllar öncesinin ios 7si android 5den 6dan daha iyi.. donanımı kullanmak için adam gibi yazılım lazım. androidlerde ram dolunca kasım kasım kasılıyor iphonelarda ram dolmuş dolmamamış gibi bir dert yok.. 6GB ram varda androidde olsa ne olur.


    ios çöptür.selametle.

  • seneye benim pcyi geçecek akıllı telefonlar ram konusunda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.