Şimdi Ara

Transformers: Earth Wars Android’e geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Transformers: Earth Wars Android’e geldi


    Transformers evreninin beşinci filmi için hazırlıklar devam ederken, Hasbro ilgiyi yüksek tutmak için oyun çalışmalarına devam ediyor. Transformers: Earth Wars strateji oyunu, önce iOS platformuna ardından da Android platformuna geldi.


     


    Gerçek zamanlı strateji türünde olan oyun, üssünüzü hazırlayarak karşı tarafın bileşenlerine saldırmanızı konu ediniyor. 40 civarında karaktere sahip olan oyunda türünüzü seçiyorsunuz ve üssünüzü kurmaya başlıyorsunuz.


     


    Transformers Generations Prime hikayesinden esinlenen oyunda, dünyayı korumak veya ele geçirmek amaçlarından birisine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Türde olduğu gibi üssünüzü geliştirmek, yeni silah teknolojileri icat etmek ve kaynak toplamanız gerekiyor. Bu sayede ekibiniz de güçleniyor ve düşman tarafı daha kolay avlayabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Rafadan Tayfa artık mobilde

    Her karakterin kendisine göre yetenekleri var ve ekibi oluştururken bunlar önem taşıyor. Saldırılarda veya savunmalarda bu yeteneklerden sıkça yararlanıyorsunuz. Türkçe desteği olan oyunda arkadaşlarınızla da birlikte oynayabiliyorsunuz. Serinin hayranlarını cezbedecek olan oyun ücretsiz olarak sunuluyor.


     


    Google Play linki için tıklayınız


     



    App Store linki için tıklayınız 

     



     





     










  • Güzele benziyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.