Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Xeon 2670 8 çekirdek 16 thread işlemciler satılıktır. Teslim 20 gün sonra, yarısı peşin. Forumdaki diğer ilanlar 500-550 tl. Aliexpress'den 160-170tl'ye alıyorum.3 yıl server'larda kullanılıp,upgrade sebebiyle boşa çıkan işlemcilerdir. Fiyat 250tl
Sadece X79 anakartlar ile çalışır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
İşlemciler güzelde .Anakartlarınıda böyle ucuzfiyatlara bulabilsek çokiyioalcak ama bben o kadar baktım bulamadım 300 400 e x79 anakart.
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Wilde
Xeon 2670 8 çekirdek 16 thread işlemciler satılıktır. Teslim 20 gün sonra, yarısı peşin. Forumdaki diğer ilanlar 500-550 tl. Aliexpress'den 160-170tl'ye alıyorum.3 yıl server'larda kullanılıp,upgrade sebebiyle boşa çıkan işlemcilerdir. Fiyat 250tl
Sadece X79 anakartlar ile çalışır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
çok iyi fiyat bence arkadaşı kutluyorum dürüstlüğü için, bende aldım 15 günde geldi sorunsuz kullanıyorum ama gözüm yemedi 6 - 7 tane birden almak. Anakart 600 le 900 arası değişiyor burada 1200 e vatanda sıfırı var bazı şubelerinde. Ama değer be kardeşim V12 hissi veriyor
işlemci bu kart ile çalışırmı yoksa x79 anakart mı bulmam gerekir. Gigabyte GA-X99-UD4P Intel X99 ?
Zuhasiberepe
kullanıcısına yanıt
Maalesef X99 ile çalışmıyor. X79 ya da C602 anakart ile kullanmak icap ediyor.
Nereden ne kadara aldığınızı belirtmeniz oldukça samimi olmuş , tebrik ederim . Yurtdışından şurdan şöyle böyle geldi diye bin takla atıp 500 liraya satmaya çalışanlara örnek olur umarım
CavaLieR-G
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler üstadım. O kişiler pm atıyorlar sen işine baksana diye
Diğer xeon ilanlarındaki fiyatlara bakıyorum, sonra işlemcinin e-bay fiyatına bakıp "acaba ben mi yanlış işlemciye bakıyorum" diye şüpheye düşüyorum. Sonra anlıyorum ki adamlar bariz kazıklamaya çalışıyor.
nerrath
kullanıcısına yanıt
Benim ilanımda zaten alındığı yer ve alındığı fiyat açık olarak yazıyor.
x79 sabettooth ile 3820 kullanıyorum aslında şeytan dürtüyor sürekli ama oyunlarda bir farklılık olmayacağı için zorlamıyorum :)
Devam edin bence. 2670 le performansınız düşer.
3dsmax için güzel cpu ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Wilde
Benim ilanımda zaten alındığı yer ve alındığı fiyat açık olarak yazıyor.
Yok hocam, sizden bahsetmiyorum zaten. Takip ettiğim kadarıyla bu konularda oldukça açıksınız zaten. Daha önceden de sıvı soğutmayla ilgili böyle bir post'unuza denk gelmiştim.
dandik lisanssız sunucu sistemlerine dual core işlemcili 1700 - 2200 tl harcamaktansa buna yapılacak yatırıma fazlası ile değecektir.