Şimdi Ara

Intel Xeon 2670 8 Cores 16 Threads 250 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Xeon 2670 8 çekirdek 16 thread işlemciler satılıktır.
    Teslim 20 gün sonra, yarısı peşin.
    Forumdaki diğer ilanlar 500-550 tl.
    Aliexpress'den 160-170tl'ye alıyorum.3 yıl server'larda kullanılıp,upgrade sebebiyle boşa çıkan işlemcilerdir.
    Fiyat 250tl

Sadece X79 anakartlar ile çalışır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• İşlemciler güzelde .Anakartlarınıda böyle ucuzfiyatlara bulabilsek çokiyioalcak ama bben o kadar baktım bulamadım 300 400 e x79 anakart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Wilde

Xeon 2670 8 çekirdek 16 thread işlemciler satılıktır.
    Teslim 20 gün sonra, yarısı peşin.
    Forumdaki diğer ilanlar 500-550 tl.
    Aliexpress'den 160-170tl'ye alıyorum.3 yıl server'larda kullanılıp,upgrade sebebiyle boşa çıkan işlemcilerdir.
    Fiyat 250tl

Sadece X79 anakartlar ile çalışır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

hocam paypalsiz alınabiliyor mu ?
  • tabii kredi kartiyla alabilirsiniz.
  • çok iyi fiyat bence arkadaşı kutluyorum dürüstlüğü için, bende aldım 15 günde geldi sorunsuz kullanıyorum ama gözüm yemedi 6 - 7 tane birden almak. Anakart 600 le 900 arası değişiyor burada 1200 e vatanda sıfırı var bazı şubelerinde. Ama değer be kardeşim V12 hissi veriyor
  • işlemci bu kart ile çalışırmı yoksa x79 anakart mı bulmam gerekir. Gigabyte GA-X99-UD4P Intel X99 ?
  • Zuhasiberepe kullanıcısına yanıt
    Maalesef X99 ile çalışmıyor. X79 ya da C602 anakart ile kullanmak icap ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Maalesef X99 ile çalışmıyor. X79 ya da C602 anakart ile kullanmak icap ediyor.

Eyvallah hocam saoalsın bulabilirsek bende almayıdüşünüyorum .Hayırlı satışlar.
  • Zuhasiberepe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun.
  • Nereden ne kadara aldığınızı belirtmeniz oldukça samimi olmuş , tebrik ederim . Yurtdışından şurdan şöyle böyle geldi diye bin takla atıp 500 liraya satmaya çalışanlara örnek olur umarım
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstadım. O kişiler pm atıyorlar sen işine baksana diye
  • O da malesef forumumuzun acı tarafı Hayırlı satışlar tekrar , bir anakart bulursam kendim getirtmek yerine sizden alacağım işlemciyi
  • Anakart el yakmasa x58 den bu platforma geçicem, fiyat cidden çok iyi. Hayırlı satışlar.
  • x79 sabettooth ile 3820 kullanıyorum aslında şeytan dürtüyor sürekli ama oyunlarda bir farklılık olmayacağı için zorlamıyorum :)
  • Jquair kullanıcısına yanıt
    Aynen oyunlarda bir fark olmayacaktır.
  • Diğer xeon ilanlarındaki fiyatlara bakıyorum, sonra işlemcinin e-bay fiyatına bakıp "acaba ben mi yanlış işlemciye bakıyorum" diye şüpheye düşüyorum. Sonra anlıyorum ki adamlar bariz kazıklamaya çalışıyor.
  • nerrath kullanıcısına yanıt
    Benim ilanımda zaten alındığı yer ve alındığı fiyat açık olarak yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

x79 sabettooth ile 3820 kullanıyorum aslında şeytan dürtüyor sürekli ama oyunlarda bir farklılık olmayacağı için zorlamıyorum :)

Devam edin bence. 2670 le performansınız düşer.

3dsmax için güzel cpu ama.
  • quote:

Benim ilanımda zaten alındığı yer ve alındığı fiyat açık olarak yazıyor.

Yok hocam, sizden bahsetmiyorum zaten. Takip ettiğim kadarıyla bu konularda oldukça açıksınız zaten. Daha önceden de sıvı soğutmayla ilgili böyle bir post'unuza denk gelmiştim.
  • dandik lisanssız sunucu sistemlerine dual core işlemcili 1700 - 2200 tl harcamaktansa buna yapılacak yatırıma fazlası ile değecektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.